Публикувано на 20.04.2021 / 13:35

РАБОТИ НА ИЗКЛЮЧЕН КОМПЮТЪР И НОСИ ПАТЕРИЦА НА ЗДРАВИЯ КРАК. ВЪРЖЕТЕ ГО НЯКЪДЕ, БЕ.

Шъ омра. Работи на изключен компютър и носи патерица на здравия крак.

Вържете го някъде, бе.

Да спре малко да му личи колко тъпо лъже.

Богомил Бонев

Бележка на АФЕРА: И му „кървят конците“ при ендоскопска операция.

Коментари 46 за
“РАБОТИ НА ИЗКЛЮЧЕН КОМПЮТЪР И НОСИ ПАТЕРИЦА НА ЗДРАВИЯ КРАК. ВЪРЖЕТЕ ГО НЯКЪДЕ, БЕ.”

 1. И такааа…..сега имаме премиер в оставка,в отпуск и в болнични…емиии, ако вземе да забременее от кмета на Симитли,банкянското човекоподобие може да се влачи и 2-е години по майчинство,вкопчил се със зъби във властта …!!!!!
  Аман от циркаджилъци..!!

 2. Бойко е симулант,бойко е СИ-МУ-ЛАНТ!оЩЕ КАТО КАЗАХА за това произшествие и видях снимката как си върви сам,без дори някой да го подпира,ми стана ясно.Плюс това,утре трябваше да иде в НСи да представя план за икономически мерки.Планът е ония пари да се откраднат и с тях да се осигури подкрепата на гербаджийската общественост.ЗАТОВА НЯМА ДА СЕ ЯВИ,ще каже:план има, бъдете рахат,всичко съм измислил,доверете се на моята експертиза(по краденето) и всичко ще бъде точно.Ще се надуе държавния дълг с няколко десетки милиарда,но какво да се прави,се ла ви.

 3. Калин Вельов: – Свиря на перкусий.
  Бойко Борисов: – Какво е това прекурсив?
  Сигурно си е мислел за добре познатото му Прекурсор!

 4. Буци какво прави до Правен отдел? Да не би оттам да му пишат констиПРОСТИТУЦИИТЕ ?

 5. Мдаааа ….тоя мач сме го играле… ШУБЕЛИЯ е ….стане ли напечено идва менискуса или му се образува кръвно!!!! Репертоара му привършва… но остава последното… заплаха за живота му, демек ша го тепат… ама това по късно ще да бъде!!!!
  А сега да идват патриарха, мюфтията, равина и где що има религиозен водач да му чешат егото…. поповете денонощно молитви да пеят в черквите Му!!!!
  Но тоя ПЕЗЕВЕНК се нуждае само от грижите на бай СТАВРИ!!!!

  1. Най – странното е че, операция на минискус означава отстраняване на минискус (обикновено, ендоскопски).
   Според официалната преса и медии на Борисов за шести път му оперират минискус за 12 години.
   По дяволите, в човешкото тяло има само 4 минискуса

 6. На 9.12.2013 г Борисов спешно бе привикан в Израел и с патериците клекна пред господаря !

 7. Почти без изключение шсички мафиоти със слава на страшилища след арест и затвор започнаха до един да се разболяват и да представят, с вопли за разбиране и човещина, тежки диагнози за нелечими болести. Простовато и елементарно хитруване посрещано с усмивка и презрение от разбиращите играта. Още по-тъпо, нагло и грозно е изпълнението на „всемогъщия“ (довчера) властелин прибегнал до същата плоска шмекерия, защото не може да има куража да застане пред обвинителите си и да слуша и търпи тежките им оцени за деянията му. Свикналият на безконтролна власт, робско послушание и лакейско прегъване, вече си дава сметка за размера на лавината от възмездие, която го застрашава и вече бяга без да го е грижа за позора и хулите подире му. Жалко, противно и непристойно финално изпълнение на слаб актьор доскоро играл император. Напълно си заслужава и гнилите плодове и развалените домати с които го чакат в парламента преди да го изпратят към затвора.

 8. Да, господа демокрвти !
  Не пожелахте БСП, а сега ще избирате между Тошко сценристчето, вмирисаната кюстедиска слива и крака на Банкянския айдук !

 9. Г-н Бонев,
  От толкова операции на менискуси се е научил да управлява патерица, но държава и цял живот няма да се научи. Може да управлява магарета (той го каза).
  Относно кървенето на раната (конците не кървят) е опериран от най добрия, но това е може би защото на всеки хирург, който се качи в джипката се получават ПОСТОПЕРАТИВНИ ХЕМОРАГИИ (а на някои и ХЕМОРОИДИ – знаете от какво).

 10. Не взимам ничия страна!

  Но да експериментираме:
  Болният крак е в шина – и е опънат, не може да се свива, но може да се стъпва, все пак кракът не е счупен!
  Здравият крак не е в шина – и се сгъва.
  Е, добре за да улесните движението – ви трябва подкрепа откъм свиващият се крак или откъм несвиващият се.
  Ами на кой както му е по-удобно и лесно за придвижване!
  Затова патерицата се носи по желание, оперираният ако иска ще се придвижва и без патерица.
  Не ли?!

  😉

  1. Драги ми Смехурко, пише ти баба Цоцолана…
   Ти акъл за 20 сти’нки имаш ли бе „травматолог“ такъв. Ти някога ползвал ли си патерица !?? А крак или ръка да са ти оперирали, шини, гипс и т.н.
   Имаш ли представа, че за такава интервенция на тия години и на тия килограми (може би към 130 за неговата височина), ако си стъпиш на прасно рязано коляно ще те вдигат от пода поне половин час охранителчетата мили… Неговото е все едно да те болят ушите и да те сложат на инвалидна количка.
   Не варвах че чак такъв страхливец и артист е тоя, а го познавам от малък. Пак си беше страхливец и артист, но не предполагах, че таланта ще му се развие чак за ОСКАР.
   Смешен си беше и като малък, по-смешен е като порасна !

 11. Ситуацията в тъй наречената държава България премина в състояние „ПСИХИАТРИЧНА ТРАГЕДИЯ“. Спасение дебне ОТНИКЪДЕ.
  Закривай!

  1. Знаеш ли, че си прав?
   Снимката дето я гледах, май левия крак беше проблем, а сега десния!

   Ай-ай-ай!
   Коме диЯна, ай!

 12. Барселонският Мутрьо, Симитлийската снаха каза:

  Автор: „Правен свят“

  Лобистка поправка от типа „Ванко 1“ в полза на обвиняеми лица, включително и за тежки престъпления, предлагат четирима депутати от парламентарната група на „Изправи се! Мутри, вън!“ – адвокат Николай Хаджигенов, Арман Бабикян, Мария Капон и Валентина Василева.

 13. По долу някой споменава „политически труп изхвърлен на бонището“. Сетих се за Людмила Живкова, я сънувам за пръв и последен път, като труп на бонището на нашето селско кметство – селсъвет, като мумия опакована с бинт. 6-7 Ггодишен, или преди да умре или като умря.. Преди три години сънувах, че срещу Б. Борисов има огромен бунт, но накрая на сънят ми, той казва седнал при нас в кварталът – като на пънчето с ананиев, продума „30 ноември, ролс ройс“. И сега си помислих кога ще са изборите за президент тази година. Излезе, че има такава статия Президентски_избори_в_България_(2021) уикипедия, с Бойко вътре.. това пък взето от другаде:(„Ясновидец №1 на България“, както гръмко се представя Божидар Караджов, сподели своите видения за 2021 г. Той обяснява, че годината ще бъде изключително любопитна откъм събития в политиката и извън нея. В неговото пророчество ясно се вижда, че Румен Радев ще спечели отново президентските избори. Той обаче пояснява, че това ще се случи само ако бившият летец реши да се кандидатира отново за президент. Не е изключено да поеме по нов път и да опита да ръководи държавата. При всички случаи Караджов го вижда като победител. На парламентарно ниво също ще бъде много интересно. В новия парламент ще влязат ГЕРБ, БСП, ДПС, “Демократична България” и “Има такъв народ”, но не уточнява в какъв ред. Единственото, за което загатва е, че Слави Трифонов ще бъде втора политическа сила. “Новото правителство няма да изкара много. Ще се сформира коалиция с напълно различни идеологии и това ще я унищожи”, нарежда ясновидецът. Той смята, че изборите са удачно насрочени за началото на април, но кармично най-добрата дата е била 16 май. От предсказанията му не става ясно дали Бойко Борисов ще се пробва за президент и ще загуби от Румен Радев.)

 14. Имаме нов принос в световната политика – премиер в оставка, в отпуск и в болничен, представя нов кабинет вместо номинирания за премиер, по шорти от болницата. Кому е нужен този цирк? Тиквата доказа, че е един жалък, тесногръд и самовлюбен нарцис, неспособен да ПОЕМЕ ОТГОВОРНОСТ за действията си! Това е ТОЧНО поведение на МУТРА, какъвто си е Боко от първият ден…

 15. Люби Панев: „Освен в оставка, и в отпуска, вече е и в болнични! Ще го закарат до парламента само в белезници!“

  Стефка Костова: „Мозъчна операция или скъсан менискус? Крехката психика ли не издържа, или егото на ниво „генерал-експерт“? Негово Величество съвсем очаквано скочи първи от потъващият кораб, катапултира, дезертира! И това ми било Генерал-лейтенант-охранител! Мишка с посрани гащи, нищо повече!

  А Негово Светейшество ще отиде ли пак на свиждане, както преди за високото кръвно??? Или малко по-късно? Баце, звънче имаш ли на колелото, с което ще правиш инспекции по селските пътища? Ей така, вместо бибита. Щото инвеститорите ти май са станали нетърпеливи нещо“.

  Евгения Борисова: „Какъв позор! Този екземпляр е готов на всякакви театрални сценарии, за да не застане с лицето си. Дори да има причина за болнично лечение, приказката за лъжливото овчарче звучи гръмко в ушите ми след толкова лъжи през годините от сутрин до вечер“.

  Емил Асенов: „Трайна контузия! Съсипаха му кариерата. А можеше да изкара поне още десет години!“

  Христо Начев: „Само да не го оперира Мутафчийски, че няма да излезе!“

  Васил Иванов: „Ами така е, сума ти народ иска да го обиди. По няколко пъти“.

  Полемиката сред футболните фенове отприщи постът на бившия директор в ЦСКА – Милко Георгиев, който винаги е много активен по наболели теми в социалната мрежа. Той написа: „Операцията ще я предават ли по Севда ТВ? Все съм виждал страхливци, ама този номер с менискуса ме уби!“

  Привържениците на футбола са далеч по-хард в мненията си, като също не спестяват иронията по адрес на Борисов.

  Валентин Лазаров: „Като му видях футболните обувки, се убедих, че са Петър Жеков+Камбуров+ти×3!“

  Ванко Ванков: „Да не е ходил да участва в новата Суперлига като представител на рогатите и да е показал уменията си на презентацията пред Флорентино Перес?“

  Крум Цонков: „Човек на какво ли не е готов, за да не иде на работа!“

  Андриян Георгиев: „Тази операция вече я изпълняват в първи курс медицина и след 2-3 седмици играят официални мачове. В Италия и Германия“.

  Милен Берберов: „С патерици може да иде“.

  Нели Тодорова: „Този филм не го ли гледахме вече?“

  Никола Кирилов: „Витоша Бистрица официално отказа участие в турнира Европейска суперлига, след като звездата на отбора Фончо се контузи“.

  Радослав Георгиев: „Менискусът на републиката се скъса! България е загубена!“

  Алено Момиче: „Дано не възникнат усложнения при интервенцията и, не дай си Боже, да прерасне в отит!“

  Динко Гоцев: „Как се контузва човек, който не мърда по терена в стойка „Ф“?

  Златка Цвеева: „Очаквам след операцията да излезе по майчинство!“

  Марияна Михова: „Тоя от шубе ще каже, че е направил спонтанен аборт!“

  Ангел Ангелов: „Внуците явно не си поплюват“.

  Борислав Занев: „Напълнил е „памперса“ толупа и се крие като мишка! Сигурен съм, че има и зъби за „оправяне“, кокоши трън и две-три брадавици“.

  Ивана Бъчварова: „Ако продължават да го викат в парламента, да знаете, че следващия път ще го приемат по спешност с изтекли води!“

  Бърза справка показа, че Бойко Борисов е бил опериран по спешност, тогава е е претърпял интервенция на хрущяла на коляното, но през далечната 2013 година. Тогава той много бързо се възстанови, но сега това едва ли ще се случи, прогнозират хората от народа.

  Борисов е бил опериран пак от доцент Антони Георгиев, известен в спортните среди като Тони Коляното, като премиерът останал един ден в болницата. Колко ли ще бъде сега престоят му?

 16. Да ви прави впечатление, че под подобни статии, онова бостанско плашило от Белово липсва?

 17. Специалистите са му поставили грешна диагноза. Тиквата сграда от „шум, пардон, шут в гъза“. Няма лечение!!! За моя най-голяма радост.

 18. Колко още трябва да повтарям, че на Банкянския айдук му трябва кастрация ?

 19. Не бе,оперирали са му по погрешка здравият крак и затова е така. А всъщност него го боли гъза,но там патерица няма как да му сложат. 🙂

  1. Може, може патерица там да се сложи. Дайте ми го за 2 минути и ще му я монтирам, започвайки от широката част!!!

  2. От медицинска гледна точка патерицата правилно е сложена от тази страна. Другото е лъжа, измама и подигравка с народа.

 20. Два дни след като Бойко Борисов каза, че ще отиде на изслушване в парламента в сряда, след като беше задължен от депутатите, той се отметна. Оперираният от скъсан менискус премиер в оставка каза, че утре ще бъде изписан от болницата, но въпреки това не възнамерява да е в Народното събрание.
  „Утре ще ме изпишат. Пет операции са ми правени – 3 на едното, 2 на другото коляно. Ако нещо щеше да допринесе, да отида в парламента. Казвах още на Станишев – спри ги тея Мая и Корнелия, излез ти. Истерични, злобни жени. Сега те и Капон, и още двама мъже. Искат да викат и да направят патаклама в парламента“, каза Борисов.

  Призова медиите да го забравят, но въпреки това загатна, че има уговорка с кандидат-премиерът, че рано или късно ще се върне обратно.

  „Искат да ходя в парламента, забравете ме и медиите, и всички, ще говоря само партийни работи, Слави Трифонов сега трябва да говори. Можем да се подкрепяме, аз куцам с десния, той с левия крак, но не сега“, коментира Борисов.

  „Аз го обичам тоя човек, защото е доказал, че 3- години е №1 в нещо, каквото и да е то“, завърши монолога си Борисов и закуцука към болничната си стая.

  „Деска, айде! И да не се радват много“, здрависа се лидерът на ГЕРБ най-накрая за „Довиждане“ с шефката на ПГ на партията Деси Атанасова.

 21. ЕДИН ДОСЕГАШЕН МИНИСТЪР В ОСТАВКА И БЪДЕЩ ТАКЪВ В ИЛЮЗОРНИТЕ ПРЕДСТАВИ НА БАНКЯНСКИЯ КОРИФЕЙ УСЛУЖЛИВО СЕ ВТЕЧЕ ДА МУ ПОВДИГА КРАЧЕТО.СЪС СЪЩОТО УСЪРДИЕ МОЖЕ БИ ЩЕ ГО ОБСЛУЖИ И В ТОАЛЕТНАТА.КАКВО ЧОВЕШКО ПАДЕНИЕ И КУЧЕШКА ПРЕДАНОСТ,ГНУСОТИЯ

 22. STRATCOM- Код-Оранжево на възможността за Ядрена война??? С такива Тулупи за Световни лидери !!!

 23. Барселонският Мутрьо, Симитлийската снаха каза:

  Историкът професор Иван Илчев пак е актуален:
  „Господи, какви нищожества стоят начело на българската държава!“.

  Интересно видео:
  https://www.youtube.com/watch?v=-1cWgFG0JLQ

 24. Марш веднага марш на 4 километър и да му поставят диагноза. Ама спешно от Комисия от Психиатри ако ще и 7 членна и после го заключвате там и никакво показване навън по медии радио фейсбук. Уникален ИДИОТ и как някой не му набучи една патерица О.. АД. А ЧЕКМЕДЖЕТО ДАЛИ Е БИЛО ДО ЛЕГЛОТО МУ ДА ГО….. И КАК СТЪПВА СМЕЛО НА ОПЕРИРАНИЯ КРАК И КАК ЗДРАВО ГО Е ИЗПЪНАЛ. АХХХХ ДЕСИ ГЛЕДАШ И СЕ ЧУДИШ АМА И ТИ СИ КАТО ОНАЯ ПКП ОТ КЪРДЖАЛИ.

 25. Вчера — в деня на скъсания менискус — г-жа Десислава Атанасова от „ГЕРБ“ каза, че целта е Бойко Борисов да бъде унизен в парламента. Това го казва жена, която в първите две заседания на новото Народно събрание вика, тропа, дюдюка, тряска, прекъсва и определено се държи примитивно. Между другото, това е поведението на почти цялата парламентарна група на „ГЕРБ-СДС“.

  И докато „ГЕРБ-СДС“ очевидно рушат парламентаризма отвътре, г-н Борисов руши държавността. Извинявам се, но на мен ми е все по-трудно да видя разликите между г-н Бойко Борисов и Пабло Ескобар — и двамата са с едни относително скъпи пуловерчета, разполагат със съмнителен кеш, нямат никакъв вкус, нито пък някакви кой знае какви морални спирачки. И двамата се крият като мишоци и в същото време са убедени в абсолютната си важност и значимост.

  От действията и думите както на г-н Борисов, така и на парламентарната група на „ГЕРБ-СДС“ ми е много трудно да повярвам, че те не се стремят към безвластие. Това е поведение на хора, които никакъв план за никаква устойчивост и никакво развитие не ги вълнува, вълнува ги хаос, в който в максимална степен да запазят позициите си.

  Поне аз нямам спомен за подобно поведение на премиер в Европа — независимо дали става въпрос за премиер в оставка, или пък за действащ министър-председател.

  Само ще припомня, че едно време в Колумбия хората също са обичали Пабло Ескобар. Така, както в началото тук обичаха г-н Борисов. През 2009-та в него надежда видяха онези декласирани от финансовата криза над един милион и половина българи. И още един паралел — Ескобар също спираше с джипа и почваше да раздава пари на бедните.

  Дори не говорим за падение, говорим за тоталното пропадане на един човек, загубил всякакви ориентири и готов да ни завлече със себе си.

  Дълбоко не вярвам, че някой в парламента иска да унижи Борисов. Много трудно някой или нещо може да изпревари самоуниженията, които този човек си нанесе в последните дни.

  Мартин Димитров

  1. Барселонският Мутрьо, Симитлийската снаха каза:

   Знаеш къде да навреш Мартин Димитров, нали?

   1. Да. Както каза Мутрьо – в задния ти двор! Този Мартин не е Мартин Еванджелиста от ДСБ.

 26. Боко пунтамарата.На прост човек акъл му се набива с кор както кмета на Симитли му го
  наля

  1. Мисля, че с операцията на менискуса Борисов се простреля в коляното.
   Харизмата му беше целенасочено и агресивно изграждана от мафията и мисирките повече от двадесет години. След снимките с кюлчета и евраците тя обаче започна да се разпада. Тогава се разбра ясно, че той е крадец. Когато се опита да натресе всичко на Мата Хари, стана съвсем очевидно, че е и лъжец. Изявленията му по адрес на „ПКП“ и „минатите с 200 колеги“ , го обрисуваха като разюздан простак. После, с помощта на Каскета, Борисов се опита да прецака едновременно и президента и своя ортак Черепа и ние се уверихме, че е и подлец. А воаяжите с джипката го демаскираха окончателно и като обикновен фукльо.
   Но всичко това някак се свличаше от него, не оставяше сериозни белези, наричаха го „тефлоновия политик“. Затова и мафията, наша и международна, продължаваше да го подкрепя. След вчера вече е несъмнено, че Борисов е и страхливец. А ТОЧНО ТОВА МАФИЯТА НЕ ПРОЩАВА.
   Калин Тодоров,ФБ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *