« Върни се назад Публикувано на 05.02.2022 / 10:32

РАБОТА ЛИ Е НА МИНИСТЪР – ПРЕДСЕДАТЕЛ ДА ОБИЖДА СВОИТЕ КРИТИЦИ И ЖУРНАЛИСТИ? ЛЕСНО СЕ ИЗПУСКАТ НЕРВИТЕ, МИРИШЕ НА ФАШИЗЪМ

Киро Петков си изми ръцете за #Grindr чатовете от телефона си, с които сам се похвали пред медиите, с някакъв си  незнаен човечец, който бил „съветник по външните работи в МС“ (цитирам дословно този абсурд)!!!! Странно тогава защо чатовете са от личния профил с телефона на Киро Петков??

„Съветникът“ от телефона с профила на премиера ли си чати, за да лови гейове?

Или пък не е просто само „съветник“?

Или е „съветник“ в МС, но по други работи, по-сърдечни?

Току що премиерът на РБ разправя в пряк ефир, че съм се „побъркал“. Сигурно, защото излъга, че има компенсации в сметките за тока, а аз получих вече моята сметка от 1700 лева без грам компенсация в нея!

Работа ли е на един министър – председател да обижда своите критици и журналисти с определения като „побъркан“, „тиня“, „под дъното“? Лесно се изпускат нервите, мирише на фашизъм.

Нямам проблем със сексуалните предпочитания на „премиера“ К.П., а с това, че лъже постоянно, неистово и неконтролируемо по телевизиите и с това, че е зависим от непублични фактори и неизвестни за публиката и избирателите му обстоятелства. Губи си времето в празни словоблудства и не работи за благото на народа.

Николай Бареков

«