« Върни се назад Публикувано на 10.02.2023 / 17:39

„ПЪТЯ НА КОПРИНКАТА“ С НОВА ВРЪТКА: ОВЛАДЯВА ОТВЪТРЕ ПАРТИЯ „СБОР“ ЗА ДА СЕ ЯВЯТ НА ИЗБОРИТЕ ИВА МИТЕВА И КАРИМАНСКИ, ИЗПАДНАЛИ ОТ ИТН. ПИНИЗЪТ ТРЯБВА ДА МИНЕ, ЧЕ Е НА РАДЕВ, АМА НЕ Е! НА КОПРИНКАТА Е!

Изпадналите от ИТН Ива Митева и Любомир Каримански с една знакова фигура отзаде си, която крепеше някога и Боко Тиквата, а впоследствие ИТН и Слави, са на път да използват регистрацията на партия „СБОР“, регистрирана от бизнесмена Димитър Илиев, за да могат да се явят на предстоящите извънредни парламентарни избори.

Вече е проведена една сгляда, утре предстои втора. Ива Митева отсега се е вживяла като фелдфебел, която определя кой „не подлежи на влияние“ и кой подлежи да бъде удобна мишка, а куп още знакови фигури, които тепърва предстои да осветляваме, също са се обединили около „великата“ идея.

Предвид това, че от известно време Веселина Томова, собственичка на сайта АФЕРА, анонсира, че се задава нов проект „МЕЧ“, както и осветлява порочния „път на копринката“, тя бе подложена на тотален натиск от сбралите се около „пътя на копринката“ всякакъв тип „играчи“, които се чудят къде се наврат и политически.

На практика регистрираната партия „СБОР“ от Димитър Илиев, хем ще бъде ползвана за да участват на предстоящите избори Митева и Каримански, и компания, хем ще бъде овладяна отвътре точно от „пътя на копринката“, който до този момент не успя да се справи по никакъв начин с „опърничавостта“ на Веселина Томова. И понеже Веселина Томова е приятел с Димитър Илиев – тръгнаха да овладяват отвътре и регистрирания проект на Илиев.

Пинизът трябва да мине, че е с „доброто“ на Румен Радев, ама не е! Пинизът е на Копринката и сие!

Веселина Томова заявява категорично, че няма нищо общо с този тюрлюгювеч, пореден „селскотрудов“ маньовър, праща много поздрави на „управляемата“ Ива Митева, чиито оценки за Томова, че била „неуправляема“, са нищо повече от чест. Желае на Митева и успех с „Пик“, които по нейни думи „и те ще помагат“. Накрая и Боко Тиквата могат да извикат, има там хора, които прекрасно се разбират с него.

Иначе, за сведение на „копринки“, „велики стратези“, и куп още стари „играчи“, Веселина Томова заявява, че МЕЧ ще има!

Най-обичам когато си мислят, че са ме надцакали и изиграли, и аз се правя, че е така.

На Ива Митева, Каримански и вся остальная желая успех, който несъмнено ще гравитира около 0,02 процента. На останалите, които като балъци се оставят „пътя на копринката“ да им овладее партията с курвенски пиниз – също желая успех.

Аз нямам нищо общо с това и няма да имам.

Копринков, како си? Добро? Код „вино“, а?

Хайде, бакалъм, докато не ми се нанижеш на МЕЧ-а, ти и твоите отворковци!

Веселина Томова

«