« Върни се назад Публикувано на 07.11.2019 / 21:15

ПЪРВО СИ ПОМИСЛИХ, ЧЕ ИМА ПАНАХИДА НА ВАСИЛ ИЛИЕВ, ПЪК ТО ГЕРБ ИМАТ ИНВЕНТ В ЕНДЕКАТО НА КУЛТУРАТА

ПЪРВО СИ ПОМИСЛИХ, ЧЕ ИМА ПАНАХИДА НА ВАСИЛ ИЛИЕВ, ПЪК ТО ГЕРБ ИМАТ ИНВЕНТ В ЕНДЕКАТО НА КУЛТУРАТАЗдравей, кретен, изобщо не си мръднал!
Нека те видят тия, дето те припознаваха в дясност, каква парвенюшка щета си!

ПЪРВО СИ ПОМИСЛИХ, ЧЕ ИМА ПАНАХИДА НА ВАСИЛ ИЛИЕВ, ПЪК ТО ГЕРБ ИМАТ ИНВЕНТ В ЕНДЕКАТО НА КУЛТУРАТА

Изказванията на Борисов и Плевнелиев, целят да предотвратят една бъдеща широка коалиция срещу ГЕРБ, което е най- големия им страх, а арогантността им издава единствено безсилие и паника.

Важното е, господа Борисов и Плевнелиев, че циганите са ни десни и харесват Графинята, другото не го мислете, рано или късно, ще отидете, където ви е мястото.

Имитацията на законност и оправданието на липсата на правосъдие, избирателно насочено към любимците на политическата върхушка, е водещото у нас.

Тази теза се разви особено широко в последните две години с помощта на извънредния специализиран трибунал за неудобни, нарочени или набелязани за превземане.
Законност у нас няма, заради срутените и приватизирани от престъпното управление институции, които служат единствено за легитимиране на волята Му.

Георги Дренчев

Снимка: Марио Мишев: Първо си помислих, че има панахида на Васил Илиев, но после разбрах, че ГЕРБ имат ивент в ендекато на културата.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

«