Публикувано на 22.06.2022 / 8:57

ПЪРВОТО УСЛОВИЕ ДА НАПРАВИМ НЕЩО Е КИРО ДА СЕ РАЗКАРА

Три причини това правителство да си ходи:

 1. Защото то е на ЦРУ
 2. Кирил е посредствен и мошеник
 3. Такива като Божанков да не управляват

Не е важен въпросът – Кой ще дойде след Киро, а – Какво трябва да направим. Примитивната и лукава пропаганда махленски задава първия въпрос с отговор „Бойко“, за да не се постави втория въпрос.

Първото условие да направим нещо е Киро да се разкара, а дали и какво ще направим, зависи от нас.

Емил Попов

Коментари 30 за
“ПЪРВОТО УСЛОВИЕ ДА НАПРАВИМ НЕЩО Е КИРО ДА СЕ РАЗКАРА”

 1. А иначе тази снимка може да бъде сложена във този сайт ,нищо ч тук има хиляди снимки от историята на България .Афера свържете се със администраторите на сайта и ги попитайте можели тази снимка да бъде сложена във техният архив . http://www.lostbulgaria.com/

 2. без да знам кои са тия двамата и какви са те по между си, само едно питане от снимката излиза. Обелечни защо са като хлебарки които са надянали под черните си криле някави затворнически щамповани пижамени гащи за какво тия двамата се мислят когато наоколо война, доверия, гласувания и прочее та шъ дъ ги мислиме и немислиме. Майнъ филибето!

 3. Тройната секретарка ми прилича на Мона Лиза. Ех, това лизане колко на високо те издига? Крила не ти трябват за полет на високо, особено в облаците на бюджетните пари. Устнички и език му е майката! Както е казал класикът: С две устички и две гърдички, нито гладна, нито жадна, нито бездомна ще остане! Плюс един език, за осъвременяване на възгледите за живота!

 4. Тая картинка гръмна пейзажа! Давайте по-често такива 🙂

 5. Тия двамката баджанаци Миро-и-Киро на ГугЛена споделят и гуглето й между краката и ду-пе-то и мустаците Дъ Ге,

 6. Шефката на кабинета на премиера Кирил Петков – Лена Бориславова е с грип. Това става ясно от нейна публикация във Фейсбук.
  Оппааа… сифилис, трипер, катар…

 7. ГугЛената на Баджанаците Миро Тъпото и Просто-то Киро Тъпиро емалоумника е бременна с извънземен и извънгабаритен товар. Честито на баджанаците от коалицията МОЛ-ец демек Баджаците..

 8. И бил клинтън чукаше моника люински, но жена му каза, че няма проблем.
  Линда обича да гледа… а може и тя да се включва и да си правят тройка- Или четворка. Лошо ли е, а… euro-atlantik

  1. Линда е разкрепостено момиче, а не пуритан-лицемерка.
   Що се отнася до отношението на г-жа Клинтън към изневярата на мъжа и, то е напълно нормално и логично.
   Защо да прави панаири, да реве и да си скубе косите, когато има свършен факт, т.е. миксерът на Бил е разбил яйцата на Моника в купата.
   И днес сем. Клинтън си живеят, а вероятно Бил разказва на Хилари как е чукал Моника и това възбужда госпожата в нейната достолепна възраст.
   Познавам доста щастливи рогоносц(к)и, които знаят за похожденията на своите половинки, но си траят и вероятно имат основание за това.
   А тези, които са емоционални в своите решения по изневерите на своите съпоузи/съпруги, често отиват в пандиза за определено време или разбиват живота на своите деца.
   Трябва ли да се лежи в пандиза или децата да страдат заради това, че мама или тате са решили да си направят нещо вълнуващо на своите пи6ки?
   Не, не си струва!

  2. Линда с камшика и латекса ще ги оправи ОДМА в кабинета-спалня-Е-бал-ня-и-Баняв МС-то..

  3. Cупер си c тези твои разсъждения, Червена шапчице!- казал вълкът и опашката му се навирила

   1. – Каква интересна опашка имаш! – казала Червената Шапчица, сядайки на коленете на Вълка.
    – Това не е опашка, ти си още малка и не ги разбираш тия работи. – казал Вълкът.
    – Я се виж, още мляко около устата имаш.
    – То не е мляко… – казала Червената Шапчица и силно се изчервила…

  4. При Клинтън работата е като при Радев. На Радев червенокосата му дърпа юздите успешно. На Клинтън жената, която е еврейка явно го е изтървала, та е трябвало друга еврейка /Люински/ да направи цирк, че Клинтън да види какво се случва като не слуша. Язък за ирландските му роднини…

 9. По мое мнение снимката трябва да е друга. Кирчо е мъж за три жени. Две да го държат, третата – да му с*ре в устата. А Миро – отстрани с поднос кафе и парчета торта.

 10. Кир4у трябва да бъде свален по няколко причини, които са обективни и доказват неговата несъстоятелност като възможен представител на семейството на Човекоподобните.

  Кир4у подаде фалшива декларация, че само с българско гражданство с доказано користна цел, а именно да бъде назначен за министър в служебен кабинет.

  Кир4у измами президента Румен Радев, представяйки му документ с невярно съдържание, подписан от него.

  Кирчу намери вариант за алтернативна доставка на газ чрез посредник, който продава на държавата България руски газ.

  Кир4у провежда външна политика на двойните стандарти, игнорирайки мнението на българското общество, МвнР на Република България и Президента на Република България по отношение на преговорния процес на РСМ за членство в ЕС.

  Кир4у прави неоправдани разходи за сметка на българските данъкоплатци.

  Кир4у унижава достойнството на зам.председателя на парламента, поддържайки извънбрачна връзка с неговата годеница.

  ИЗМЕТЕТЕ БОКЛУКЪТ КИРИЛ ПЕТКОВ !

 11. Чашко тарашко фурашко дамаджан напикан насран пиян каза:

  АФЕРА , поздравления за колажа! Велики сте!

  1. Линда ще участва ли с Миро или тя обича само да гледа…

 12. На днешния ден през 1941 г. Хитлер си взе голяма беля на главата !

  Ний пък оттогава не можем да се оправим…

  И едва ли ще се оправим…

  Венсеремос.

  1. Фатална беда, а и освен нея още една.
   Той създаде обективна предпоставка за раждането на разни изродски организации, напр. ОФ в България- инкубатор за излюпване на майцепродавци, ибрикчии, убийци, доносници, курви и слуги.

   1. Нискотарифното нЕДОБИТОТО фашистче отчете дейност …

   2. ОФ -то беше не правителствена организация съставена от безпартийни честни и достойни хора Убийци ,майцепродавци ,ибрикчии ,доносници ,курви и слуги бяхте вие комунистите .Вашите родители бяха най верните членове на БКП и вие сегашните им наследници сте най големите антикомунисти и фашисти .За което вие срам да си признаете . Точно вие все още държите партийните книжки на вашите създатели че ако се обърне палачинката да ги извадите от шкафа и да им избършите праха и да се биете във гърдите че сте наследници на БКП-то .Вие дето предадохте идеалите на вашите бащи и майки ,сега сте най големите демократи ,либерали,глобалисти и монархисти и фашисти .Виж по надолу какво ти написа човекът ,фашистчето излезе от дупката да отчете дейност .

  2. Да голям беда си взе Хитлер на днешният ден и лошото е че цялата западна европа по онова време го подкрепяше , като му даваше и пари и ресурси да се бие против Русия . И сега пак е същото таз сегашната европа пак с бие против Русия като помага със пари и оръжие на укрофашистите .И резултатът ще е пак същия . ВОЙНАТА ЩЕ БЪДЕ ЗАГУБЕНА ПАК ОТ ЕВРОПЕЙСКИТЕ ФАШИСТИ ,ЩОТО НЕ СИ НАУЧИХА УРОКА ОТ ВСВ Никога да не се закачат със Руската мечка .И макар че никога не съм обичал Чърчил ,ще го цитирам Глупак е този дето се спъва два пъти във един и същи камък .Иначе във първите дни на войната на Червената армия и е било много много трудно ,поради груби греши на централното военно ръководство във Москва и най вече подценяване на противника и неговите замисли .Във книгата си война Иван Стагнюк пише че само във първите 15 -20 дни от войната Червената армия е загубила напълно три армии и още 6 напълно обкръжени със стотици хиляди пленници . И след битката при Смоленск започва повратния момент във великата отечествена война на Съветските народи ,до победата през 1945 година във Берлин .

  3. Е как да се оправим ,като не си научихме урока да не бъдем дружки със Германците ,щото те ни носят само беди и заради тях получихме две национални катастрофи .И сега за трети път сме със тях и пак ще загубим и май че този път завинаги .Дружбата ни със Германците ни носи само трагедии и разруха и бедност .Днешното състояние на България го показва категорично това.

  1. Чашко тарашко фурашко дамаджан напикан насран пиян каза:

   Чака да гушне букета и ако може да мирише теменужките откъм корена.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

(function (document, window) { var a, c = document.createElement("script"); c.id = "CleverCoreLoader56940"; c.src = "//scripts.cleverwebserver.com/fc82c3993bd1e575e9e7935e29e432c3.js"; c.async = !0; c.type = "text/javascript"; c.setAttribute("data-target", window.name); c.setAttribute("data-callback", "put-your-callback-macro-here"); try { a = parent.document.getElementsByTagName("script")[0] || document.getElementsByTagName("script")[0]; } catch (e) { a = !1; } a || (a = document.getElementsByTagName("head")[0] || document.getElementsByTagName("body")[0]); a.parentNode.insertBefore(c, a); })(document, window); */?>