Публикувано на 25.06.2022 / 12:06

ПЪРВИ ГОДЕНИК НА РЕПУБЛИКАТА. СМЯТАЙ!

Това момче е зам.-председател на Народното събрание (в момента и.д. председател), адвокат от елитна софийска кантора и първи годеник на републиката. Както казва един приятел: „Смятай!“🙂

„Може би – да, не съм сигурен“. Така Мирослав Иванов от „Продължаваме промяната“, който изпълнява длъжността председател на народното събрание, отговори на въпроса вярно ли е, че ПП все още не е внесла документи за регистрация като партия.

Партията беше учредена на 15 април.

Иванов не знае също дали имат проблем с марката „Продължаваме промяната“, за която претенции има кметът на Добрич Йордан Йорданов и ще се наложи ли да си търсят друго име.

Явор Дачков

Коментари 27 за
“ПЪРВИ ГОДЕНИК НА РЕПУБЛИКАТА. СМЯТАЙ!”

 1. След години това момче може да стане голям специалист в професията си, но завинаги ще остане лопатар с най-големите рога, заради Лена! Направи го за смях пред цял народ. Да си обира крушите от нея, защото курвата остава такава за цял живот. Народа е казал, алкохолизма е до време, но курвалъка е до гроб.

 2. Тоя от къде го изнамериха?
  И тоя е колкото юрист,толкова и политик!
  Аман от такива смешници!

 3. Ще цитирам коментар на мой колега: „Този герой трябва да си изследва калция, защото сигурно страда и от хипокалцемия – ниско ниво на калций… И то е толкова ниско, че не му растат рога, за можем да ги видим.!“

 4. От елитната софийска кантора са съобщили, че са сложили нова двойно по-широка врата , за да може в нея да влиза младия рогоносец.
  Колеги, някой спомня ли си, как се изчисляваше коефициента на износване на цилиндъра на пи4ки от марката Гуглен@?
  Забравих си лаптопа в офиса, а не ми се ходи до там.

  1. Коефицента не мога да изчисля и да ти помогна, обаче тоз цилиндър има поне 2 /два/ шлайфа .

 5. Нали искахме млади и с диплома , по възможност от западен университет! Е , имаме и то на най-високите държавни постове ! Но само диплома и младост ?

 6. Ама някой честити ли му годеж?
  Репортерите например, нали го срещат из кулоарите на НС – ми питайте го, той ли е годеника на дамата с годежния пръстен, и ако – да, честитете му от името на народа бе, медийните ни медиатори.
  …………..

  На кого му пука, дали ПП ще се регистрира като партия или няма да се регистрира?
  Ай сиктир.

  Танкерите дойдоха ли?, Ветото нещастно вдигна ли се?, Българското оръжие излетя ли за ОкраИна – 143 оръдия, 122 гаубици, 150 танка (или нещо такова) … но точните цифри и моделите ни ги посочи и поиска посланика на ОкраИната; за гостите от ОкраИна видяхме нагостихме ги…

  Хайде откъдето сте дошли – обратно в адвокатската кантора, голяма кантора, голямо нещо .. алчни човеци антибългари.
  Нооо провидението, автокомпрометирането си знае работата – работи с пълна сила.

 7. Някой от прежде-коментиращите беше задал риторичен въпрос. Колко трудов стаж има този младеж,че се явява депутат и Зам.председател на НС? Завършил средно обр.на 19 год.. Учил право 5 год, като историята „мълчи“, къде е получил висшето си образование ? Стана на 25 год.. 2 /две/ години задължителен юридически стаж. Стана на 27год.. Работил в кантора, като историята не казва, какви и колко дела в.т.ч.и по /знакови/ е работил. На 31 год. става ДЕПУТАТ и „Заместник“ на Кирил Петков. Реалния трудов и професионален опит и стаж на този младеж не е повече от 4 години. Въпреки,че четох някъде,че от 2010 год. бил член на софийската адвокатска колегия т.е. 11 години. Но силно се съмнявам! Последните дни го наблюдавах и слушах. Няма добър изказ, няма самочуствие на образован и подготвен юрист със стажа, който се „декларира“. Останах с впечатление,че не познава материята. Но еби мама му, важното е да сме там. Ставаш не ставаш сега ти се е паднало да лапаш 5-6 000 лв./официално/. Да не се окаже,че повечето юристи от новите управляващи са стажували и рабитили в една и съща Софийска кантора,което е подозрително!!!

  1. Става депутат на 35 а не на 31г./грешката е моя/. Стажа не е 4 а 7 години. Преди 5-6 дни погледнах в чичко“Гугъл“-нали така правеха новите умни и образовани и за този младеж нямаше нищо. Току-що погледнах отново и вече са понаписали туй онуй.

 8. Тия циркаджии защо изобщо се хабят да стават партия?! Късно е, либе! Скоро ще са аут и никога повече няма да помиришат управление. Те са политически трупове…

 9. Годеника на ГугЛена и Баджанака на просто-то Киро Миро е едно ПОСМЕШИЩЕ.!
  ГугЛена е болна Дъ Ге , боли я пу-тката оти е ходила при Путин. Пак Путин излезе виновен Дъ Ге. Тошко Африканчето с тесличката ще заколи черната кокошка и ще й мине..Минети да прави докато я боли пу-тката Дъ Ге..

 10. Официална информация за обкръжената групировка на ВСУ в Горское и с Золотое
  Вражески Части, обкръжени в Горскоe и с Золотое според Министерството на отбраната на Руската федерация:
  3-ти механизиран батальон, 24-та механизирана бригада,
  15-ти минно-щурмов батальон, 128-а минно-щурмова бригада
  42-ри мотопехотен батальон, 57-ма мотопехотна бригада
  70-ти батальон, 101-ва бригада за териториална отбрана
  бригадна артилерийска група на 57-а мотопехотна бригада формирана от нацистите от „Десен сектор“
  отряд чуждестранни наемници.
  Действителна численост на групировката:
  около 1800 войници, 120 нацисти от „Десен сектор“, до 80 чуждестранни наемници,
  както и повече от 40 единици бронирани бойни машини и около 80 оръдия и минохвъргачки
  На сутринта на 24 юни нашите войски контролират около половината от Золотое.
  Също така се съобщава. че за 2 дни в района на Лисичанск и Горское над 800 вражески войници и офицери са се предали в плен.

 11. Този дрисльо колко време реален трудов стаж има за да има право да решава съдбата на българите?

 12. Хубавите ябълки прасетата ги ядат.Народна мъдрост!Иначе казано,бисерите ги тъпчат свините,защото прасето не може да оцени стойностното и гази в помията.Мирослав Иванов зглежда читав,млад и образован мъж…Далеч не всички попаднали в политиката са изпечени мошеници и тарикати,винаги има немалко честни и стойностни хора които често служат за прикритие и обиране на парсата от гафовете на негодниците.Никой не им е виновен,когато станат жертви или са били въвлечени в интриги,трябвало е да си отварят очите и ушите!Включвам в това число и предшественика му Никола Минчев. Свестни са,то си личи.Но не са попаднали в подходящата компания!Внимавайте с обкръжението!!!

 13. Научиха се от Бойко да си „крият“ любовниците с поставени лица.
  Наркозависими, педали, рогоносци, грозотии и файтонджийки. „Козяк“ ги избира добре – да са зависими.
  Ако руснаците спасят Асанч ще им гледаме видео-сеира години в Уикилийкс.

 14. Лопатаря ямболски (вид елен с големи рога), на който вожда годеницата му оножда, и ще му остави дете да си го гледа…

 15. Най-добре ще е всеки българин да си регистрира по една партия и да кандидатства .
  Те и без това партийте в парламента си действат като ООД-та,ний що пък да не се включим като Еднолични Търговци ?
  То е ясно вече,че Парламента си я кара като борса,тъй че всичко ще си дойде на място,като се листваме там

  Венсеремос..

 16. По-скоро “Първи рогоносец на Републиката”. Конкурс не е нужен.

 17. Бойко, с камъни нищо няма да стане, аз ще почвам да си събирам кучешки лайна. ЕФЕКТА ШЕ Е ПО ГОЛЯМ. Е, ТЕ ТОВА СЕ НАРИЧА ИНОВАЦИЯ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *