Публикувано на 24.07.2020 / 17:48

ПЪРВИЯТ ЗАПИС НА БОРИСОВ, ПУСНАТ ОТ „АФЕРА“ – АВТЕНТИЧЕН, СОЧИ АМЕРИКАНСКА НЕЗАВИСИМА ЕКСПЕРТИЗА!

ПЪРВИЯТ ЗАПИС НА БОРИСОВ, ПУСНАТ ОТ „АФЕРА“ – АВТЕНТИЧЕН, СОЧИ АМЕРИКАНСКА НЕЗАВИСИМА ЕКСПЕРТИЗА!

На 12.06.2020  първа и единствена АФЕРА пусна първия скандален запис на Бойко Борисов:

ИЗТЕЧЕ УБИЙСТВЕНО СКАНДАЛЕН ЦИНИЧЕН ЗАПИС НА БОЙКО БОРИСОВ! /АУДИО ЗАПИС!/

https://afera.bg/%d0%b8%d0%b7%d1%82%d0%b5%d1%87%d0%b5-%d1%83%d0%b1%d0%b8%d0%b9%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b5%d0%bd%d0%be-%d1%81%d0%ba%d0%b0%d0%bd%d0%b4%d0%b0%d0%bb%d0%b5%d0%bd-%d1%86%d0%b8%d0%bd%d0%b8%d1%87%d0%b5%d0%bd/

Елена Йончева обяви, че американска независима експертиза е установила, че записът е напълно автентичен, без никакви намеси или фалшификации.

И следващите записи, пуснати единствено от АФЕРА, както и снимките с чекмеджето на Борисов пълно с над милион евро, както и видео клипа на чекмеджето на Борисов пълно с над милион евро, осветени единствено от АФЕРА – са автентични, НО  няма прокуратура, която да го установи и да арестува Бойко Методиев Борисов!

Чуйте какво още казва Елена Йончева:

Afera.bg

 

Коментари 37 за
“ПЪРВИЯТ ЗАПИС НА БОРИСОВ, ПУСНАТ ОТ „АФЕРА“ – АВТЕНТИЧЕН, СОЧИ АМЕРИКАНСКА НЕЗАВИСИМА ЕКСПЕРТИЗА!”

 1. Щом е верен този запис, ако имаме независими медии, тр, трябва да попитат Председателя на Парламента Цеца Карянчева, защо още не е подала оставка след оценката, която публично стана известна, която и направи Председателя на Пртията и! Дори да е съгласна с тази оценка, човек на такъв пост, трябва да има някакъв, макар и остатъчен морал!
  Да не говорим, че всеки почтен човек на нейно място би завел граждански иск с голяма сума за поругаване личността и и Държавният пост, които заема! Не, наказателно дело, защото Прокуратурата не е в състояние да го обвини, а граждански иск! Приме световно известното дело в САЩ – О’Симпсън, където съдът по закони оправда убиеца, но близките на убитата, чрез Граждански иск, спечелиха делото за огромна сума!
  Но, ако Карянчева си плще на сурата, най-вероятно „Еврохолд“ незабавно трябва да го направят! Видя се, че Борисов има пари да плати огромни обезщитения!

 2. Е,добра констатация,не се казва дали ЕП има възможност да отстрани един сатрапин и лепящ безчет позорни петна върху ЕС ,като уж най-прогресивно държавно обединение и пример за света.Доказана е неговата мерзка и престъпна същност и нескончаема ескалираща дейност.Няма ли да пратят поне техните прословути (червени) комисари и да се разпоредят намясто за въвеждане на ред?

 3. След като леля Цвета Пекинска е написала на страницата си във фейса „Вярвам на Борисов“, нека сега да каже от парламетарната трибуна „Да, аз съм проста пуtка, защото така е казал Бойко, а аз му вярвам!“

 4. Незабавно Прокуратурата трябва да се самосезира и да разследва Кой плати експертизата ?
  Туй на нищо не прилича вече…

 5. При такива скандални обстоятелства, при това вече доказани от официално призната лаборатория в САЩ, няма уличен политик, в която и да е държава, освен в Черна Африка, или някой забравен диктаторски режим в Южна Америка, който да не подаде незабавно оставка, без да чака прокуратура, или друг орган да го погне! Света и особено Европа изобилства от такива примери!
  Но, у нас, май, няма да се получи, защото диктатурата на уличеният Бойко Борисов е по-добре организирана и много по-силна от мижавото гражданско общество, което е напълно контролирано чрез медиите от Диктатурата!
  Много хора, ще се изненадат, от този факт, ако достигне до тях! Но, реакцията им, ще е само махване с ръка и промърморване: Ами, знаем си, че е така! Карай да върви, все пак живеем в България!
  Решението е, които е млад и силен, ако не му харесва да се пръждосва по света! Но, май, скоро българи, няма да ни приемат в нито една държава! Прочухме се като големи никаквци! За сега са поне 1/3 в ЕС, и ежеседмично се увеличава броят им!

 6. ИМИТАТИВНО

  (С елегантния речник на Б. Б.)

  Във дупарата на Боко влиза
  с 200 безпощадна експертиза.

  1. Пука му на Бойко Борисов! Ракйа си е изработил диктатурата у нас, че и по света му завиждат и уважават, как го е постигнал.
   Нямата е си представа, колко добре е организирал властването си Бойко Борисов! Само гледвайте деействията му! Не, слушайте приказки от този и онзи!

 7. Нинова от опит знае как гори бушон, че е крала много и има хотел в Гърция, зам. министър кога беше и изгоря като крушка.

 8. Някой да е очаквал, че е Ненчо Балабанов?! В нормалните държави се подава оставка на мига…

 9. Какво казаха руските ежперти по въпроса, нема начин да не са го изследвали записчето? Стига с тия американци, не може да им се има доверие! Боко е невине, той така нр говори!
  Гешев бил видян на палжа „Росенец“ да чете „Ана Каренина“., но се съмнявам че е фейк.

 10. И без Борисов да ви го казва, не беше ли ясно, че тя е ПКП. Ясно ви беше, но по ясно е, че тоя идиот е доказан простак и тъп, увиснал, банкянския у….. й!

 11. Виновен е не само Борисов.Виновна е цялата армия от ДИЛЕТАНТИ които гласуват за Него. За мен заплатите им са най-голямата корупция .Да ги на товарят на рейсове и да ги с товарят пред бюрата по труда.

 12. Той боко тиквата още когато събра изпразнените капути зад себе си призна че е казал на карапекинска проста кърджалииска путка ама от цялата си душа

 13. То за това Тулупий е под карантина, а Каскета отпуска, трудно и изморително е да годиш нелегалните казанджии по селата и да бориш битовата престъпност на най-ниско ниво. От милиционери и тъпоъгълници, толкоз.
  P.S. „Ама то си се е набутало у дупарата и си се върти………“ – ало Каскет и за тебе се отнася, а Шибаняка направо го е отнесъл. #БъдетеС200

 14. На руснаците в момента също им направиха една малка цветна революция и не им е много до нас. За тях много по-важен е Северен поток 2. Освен това, за да сме честни за тях няма особено значение какво ще е колониалното управление у нас. Дали ще се казва Борисов или по друг начин, докато народа ни не е готов да поеме по пътя на връщането на поне частичен суверенитет, ние за тях сме безинтересна кукла на конци. Те много добре знаят кой стои реално зад така наречените организатори на протеста, а те за тях не са по добри от сегашното управление. Това е и причината да бъдат обрани в официалните реакции. Въпреки това излизането на няколко статии в най-големите руски медии е показателно за това, че за тях Борисов вече е персона нон грата. Отношенията ни в последните десетилетия с тази Велика сила са съвсем не прости. Руснаците за разлика от нас успяха да надмогнат емоциите си и да погледнат прагматично на отношенията си с нас. Дали обаче можем да си извоюваме правото да го направим и ние (защитавайки националния си интерес) е големия въпрос.

 15. Нищо не може да се обърка ! Пирамидата е останала без онова триъгълнице най отгоре и сега надолу под него са в шок и ужас … Паника и опити да се запази нещо от стария свят . Уви промените ни заливат и ще ни заливат постоянно. Със стария сват е свършено !!! Земята направи прехода и сега се чисти от паразитите !

  1. Пирамидон се казва онова нещо, и не е останала без него пирамидата, ами се беше самокарантинирало, за да избегне ходенето в парламента и слушането на приказки от старите съпартийци в БКП.

 16. Ах, Ризова Цветанке, еманация на простотията си. Както се казва, добре е, че те има. „Кой плати експертизата?” Няма значение кой е платил тази експертиза. Съсредоточи се, ако въобще можеш, ти колко ще плащаш много скоро.

  1. Каква Цветанка, каква Ризова ви люля ?! Става въпрос за експертиза, за автентичността на записа на Бибитко, в който нарочи Караянчева за „проста кърджалийска …жена“; клати на 200 евро-лидери; прави се на идиот; смачква бизнесмени и политически опоненти чрез уж независими институции и т.н.
   Уф, не ми се мисли каква суматоха е сега в Севда ТВ !!!
   Днес измислиха, че е под карантина за да не отиде в НС.
   Сега какво ли мъдрят !!!

 17. Чистка трябва не само в българският парламент,а и в евро парламента.Пазят го тиквоча,защото кой знае каква мръсотия ще се разкрие за далаверите,които е имал с „уважаваните“ евро лидери,които се подиграват с българския народ,като угояват мутрите и се държат с нас пренебрежително и надменно,все едно сме туземска колония.Като се сгромоляса борисов,очаквайте ефекта на доминото и в драгите ни комший.

  1. Първо е чистката в Сащ, после тази в Европа.
   Дано не се обърка нещо в последния момент, понеже „змията хапе най-лошо, когато умира“…

   1. Нищо не може да се обърка ! Пирамидата е останала без онова триъгълнице най отгоре и сега надолу под него са в шок и ужас … Паника и опити да се запази нещо от стария свят . Уви промените ни заливат и ще ни заливат постоянно. Със стария сват е свършено !!! Земята направи прехода и сега се чисти от паразитите !

    1. Абсолютно верно!
     Българските “политици” са толкова прости и алчни че не могат и да си представят как вече всичко се е променило! Хартийките които са окрали от хората няма да струват скоро нищо или съвсем малко! В момента се извършва демонтаж на паричната система в света, ФЕД е под контрола на Тръмп и затова ЕЦБ се спасява с раздаване на трилйони за провалили се европеиските “политици”и “съюзи”! Те са вече История но не могат да проумеят!

 18. Борисов никога не е отричал директно истиността на записа, но кучетата лаят и кервана си върви, най-много цената за самолетите ни да се вдигне със 5-6 милиарда. Тиквата е нужен на САЩ, така че краварската администрация го подкрепя със две ръце. Не знам но България отдавна е на дъното, гледам че във БСП има някой млади хора със различно мислене от старите дебили, но старите дебили държат кокала и не го пускат, така че от тях не очаквам много. Днес във България управляват децата на боклуците който свалиха Живков от власт и ограбиха и разрушиха построеното от българският народ. Някой може ли да каже Станишев да е направил ЕДНО хубаво нещо за България или пък неговият БАЩА!!!

  1. Любо, голям си нещастник…Сега вече и Западът и най-вече десницата от ЕНП, подкрепяща Боко и хунтата, няма да има къде да се дене, защото Тиквата ги наеба с 200, иска да унищожи евродепутат и т.н и тези факти вече стават ясни за всички. А ти си коментирай БСП както си искаш, но на такива като теб кой ли обръща внимание…А борисов е пътник, пътник…към панделата.

   1. Цесекаро на Запада и ЕНП не им дреме за България, иска ни ресурсите, пазара и територията, Тиквата им дава всичко, сега ЕС ни иска и валутният резерв, Тиквата ще им го подари, само за да се задържи на власт. Запада знае много добре кой и какъв е Борисов, хванали са го за топките за това ще го използват до край, записа е прашинка във сравнение със документите който изтекоха преди години във ВикиЛеакс, там имаше и един доклад за Бойко, цигари, наркотици, петрол, СИК, ВИС, но интереса клати феса, а Тиквата работи за интересите на господарите си, дава им златото на България, спря Южен Поток, сега спира и продължението на Турски поток, спря строежа на АЕЦ Белене и т.н. и т.н. ако се интересуваш от доклада на посланик Байерли за Тиквата, може да го прочетеш от тук https://wikileaks.org/plusd/cables/06SOFIA647_a.html

    На България и е нужна спешна промяна, но хората са отвратени от всички партии, всички който са влезнали във Парламента се късат да крадат и да продават българските интереси за долари и евро. За да стане промяна трябва всички партий да се забранят, България да стане Президентска република, депутатите да се намалят на половина, и вместо оставки, всички министри и депутати трябва да започнат да носят ОТГОВОРНОСТ за действията си, да бъдат разследвани, и ако са престъпили закона да влезнат във затвора за минимум 15-20 години.

 19. Айдеееее и записчето истинско Бочко тапако може да не ти влиза с 200 в дебелата и миризлива дупара ама със сигурност влиза бавно и сигурно и много дълбоко ште влезне.Хахахахахахахх толкова па да си тъп нее за вярване голем тапир си бе. На нека виза тренирай че да ти е по лесно после в пандиза там те чакат доста хора бъди сигурен аййй халал да ти е.Взимай свинската мас и една царевица и почвай подготовки по лесничко ште ти е после.

 20. Хайде сега да видим европейците пак ли ще останат с широко затворени очи след такъв скандал. Ако наистина пътят на България трябва да е европейски, сега е момента да ни го покажат ясно. Ако обаче реакция няма, значи те с нищо не са по-добри от него и ни баламосват с лицемерието си вече 13 години. Време разделно не само за нас.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *