« Върни се назад Публикувано на 18.02.2011 / 10:35

Първанов и Борисов връткат държавата

 

 

Дни преди заседанието на Консултативния съвет за национална сигурност му поднесе главата на Цветлин Йовчев. Гнусно. Омерзително. Потресаващо. Но какво толкова се е случило – Първанов и Борисов връткат държавата. Те „СА” държавата – като такива се изживяват – прословутите „държавни мъже”, за които говори Алексей Петров-Трактора. Неговите хора. Винаги готови за договорки зад кулисите и театро пред публиката.

Борисов не се посвени да каже пред репортерките, че реабилитира човек, който бил „пазил тайните и интересите” (?!?!) на „тройната коалиция” – Петко Сертов. (Нали щеше да бори Борисов корупцията на „тройните”…) Дали ги е пазил? Или ги е докладвал на боса си – Георги Първанов-„Гоце”. Какви тайни е пазел на Ахмед Доган, да речем, щом като Алексей Петров-Трактора воюва(ше) на живот и смърт с лидера на ДПС? Какви и чии тайни е пазел Петко Сертов, щом като медиите гръмнаха за връзки по масонска линия с Ахмед Емин? Припомняме тези детайли, защото всекидневно мачканите от Борисов репортерки очевидно се напикават нощем от страх от него, когато не се подмокрят от мерак, и няма да ги актуализират в публичната памет.

Искрено съжаляваме Първанов и Борисов. Те са в жалката позиция да се изживяват като вездесъщи властелини на задкулисните договорки. Но са базпомощни пред икономиката, която отива на кино. Алексей Петров е безпощадно прав – икономиката се срива. В мигове на проблясъци Първанов казва същото – ГЕРБ не се справя с икономическата криза. Но не казва, че Борисов не се справя. Най-много да го отнесе Дянков.

Бедна му е фантазията на Борисов колко е омерзена най-твърдата част от подкрепилите го като „по-малкото зло”. Връщането на Петко Сертов дойде в повече. Борисов мина чертата. Сега може да докладва на братя Черневи, че е изпълнил задачата. Да се поклони на масоните и да помоли Бай Цвятко да започне отново да го „защитава” пред Първанов. Пълна порнография!

 

www.bgsniper.com

 

 

 

«