« Върни се назад Публикувано на 20.06.2011 / 23:09

Пъпката, Бойко Борисов и Трактора. По средата нейде – Недялко Недялков

 

 

Сложна игра, като пъпково цъфтене. Имаше един такъв термин.

„Лъчезар Иванов в конфликт на интереси”, крещи яко заглавие на трудовашкия вестник, собственост на Любо Пъпката, който нагло преписа разследването на afera.bg, която първа разкли, че Лъчо Мозъка лапна 131 000 лева без да плати данък ДДС за консултантски услуги с фирмите „Евроинс” и „Секюрити груп алфа”.

Вестникът на Пъпката упоително за пореден разказва фактите, преписани  от сайта на изгората на Станишев с бебето, която пък ги преписа от afera.bg и се пъчи, че депутатите от парламента коментирали, че имало конфликт на интереси.

Здравей, Пъпка, че бързам! След продажбата на касети преди 90-та година, сега взе, че откри Америка.

Междувременно Бойко Борисов пък, чийто личен лекар се явява именно Лъчо Мозъка, а освен джипи му вършеше и едни по-спец. услуги около Трактора, за които afera.bg вече писа, се изцепи:“Аз говорих с него вчера, защото го проучих това. Той твърдеше пред мен, че нито едно от тези неща не е вярно и му казах да отива в Канал 3 при Сашо Диков, където да обясни какво е направил, защото при него му бяха задали този въпрос”.

Преди да защити явкаджията си с Трактора, Борисов трябваше да направи елементарното – да прочете целият ревизионен доклад на НАП. А не да слуша какви му ги плещи Мозъка.

И така всички вкупом се набутаха в една мамалига, която Любо Пъпката прави опит пиарно да изгълта цялата.

От една страна, хем да угоди на Трактора, /разбирай – авера му Филчев/ и да бият по правителството, от друга – да притиска Борисов, че най-после Бойко да кандиса да ги припознае вместо Костов като неговите „десни”, начело с дружката на Пъпката – Софиянски.

От трета страна – по средата пък се е намърдал Недялко Недялков, който заедно с Пъпката щял да прави нов вестник – „терминатор” – евтин и такъв, че пенсионерите моментално да се влюбят пак в Меглена Кунева и Стефан Софиянски.

От целия буламач Трактора няма нищо общо с Борисов, Борисов – с Трактора. Недялко Недялков изобщо не е човек на Трактора в „Галерия”, нито пък Трактора познава Недялков. Софиянски и Трактора изобщо не са се виждали и никога не са си говорили за Кунева. А Любо Пъпката също хабер няма от Трактора и ама хич, няма идея, че Недялков е негов човек.

Борисов също няма общо с всичките тия. И парите им, които не миришат.

 

Afera.bg

 

 

«