« Върни се назад Публикувано на 04.04.2022 / 9:26

ПЪЛНИ МУХЛЬОВЦИ! ТОВА Е ЛИЦЕТО НА ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКА БЪЛГАРИЯ! ПРОМИВКАТА НА МОЗЪЦИ ПРОДЪЛЖАВА С ПЪЛНА СИЛА. РУСКИТЕ ВОЙНИЦИ КРАДЯЛИ ПРАШКИТЕ НА УКРАИНКИТЕ, ЗА ДА ГИ НОСЯТ НА ЖЕНИТЕ СИ В РУСИЯ. ОСВЕН ТОВА СА ПИЯНИ И ИЗНАСИЛВАТ ДЕНОНОЩНО ВСИЧКОТО КАКВОТО ВИДЯТ ПРЕД ОЧИТЕ СИ

Промивката на мозъци продължава с пълна сила.

Няма да засягам сутрешното телевизионно шоу по темата „най-добрия снайперист в света“, който ще убие всички руснаци, защото това беше върха на журналистическата простотия.

Тази сутрин, обаче, чух истината само истината и цялата истина за руската армия. Според тази доказана и напълно доставерна истина, руските войници крадяли прашките на украинките /дори от убитите/, за да ги носят на жените и любовниците си в Русия. Освен това са вечно пияни и изнасилват денонощно всичко каквото видят пред очите си, защото са деморализирани и уплашени от смелите украинци, които пък ги трепят като мухи. Затова украинската армия се увеличава по време на войната /тя няма никакви сериозни загуби според официалните данни/, а руската армия е почти унищожена. Беше победена само за тридесет дни и скоро в Русия ще се говори на украински език. Всеки момент смелите украинци ще влязат в Москва и ще възстановят мира по целия свят. Слава.

На мен ми изглежда много героично, когато контраатаките на украинските лъвове съвпада по време и място с решението на руското комондване за отстъпление. В момента в който руснаците се изтеглят, украинците „контраатакуват и превземат“ населеното място. А в него руснаците /понеже са били пияни/ са оставили непокътнати всички доказателства за извършените от тях военни престъпления!? Искат да бъдат уличени! Нека целия свят да види и чуе, че руснаците се гаврят с малки деца, изнасилват и вземат прашките на украинките, тиганите и тенджерите им, пералните машини, спалното бельо, посудата и застрелват за забавление възрастни хора, докато те бягат като полудели от страх по улиците. Колко са глупави руснаците, че даже не прикриват следите си и колко сме умни ние!?

Да не говорим какви глупости плещят по телевизиите разни издухани от времето мухлясали български псевдо-генерали, като големи разбирачи. Те никога не са стъпвали на истинско бойно поле от рождението си, но знаят във всеки момент какво се случва в главата на руския президент В. Путин, какви маневри ще предприеме, защо и кога. Знаят и всичко каквото ги попитат, само не усещат как изглеждат отстрани – като пълни мухльовци.

Това е лицето на евроатлантическата ни България! За какво мечтахме и какво получихме.

Николай Марков

«