« Върни се назад Публикувано на 13.10.2022 / 12:13

ПЪЛНА ТРАГЕДИЯ! ВЪОРЪЖЕНИЯТ ДЪРЖАВЕН СЛУЖИТЕЛ ОТ БАБХ СЛОЖИ ЛАМПА НА ДЖИПА СИ И ШЕТА С ИМЕТО НА РУМЕН РАДЕВ НАПРЕД!!

Може би един от най-скандалните държавни служители, които българската държава е виждала през последните 30 години, съвсем изнагля и постави лампа върху служебния си джип.

Нека припомним, че Николай Едрев е същият онзи нереализиран командос, който като служител на Агенцията по храните ходи въоръжен и плаши народа из цяла България. Едрев до толкова е повярвал във властта, която жалката ни държава му е дала, че освен с пистолет и лампа върху джипа той плаши наред и с името на президента Румен Радев.

Негови познати разказват как самозабравилият се “селски шериф” Едрев не спирал да се хвали, че имал телефона на президента и можел да му звънне винаги когато реши!

Също така трябва да припомним, че не отдавна Едрев причини и друг брутален скандал, като поведението му тогава заплаши дори да спре работата на ГКПП “Капитан Андреево”. Скандалният служител на БАБХ тогава се направи на гангстер на границата, от което пък пролича, че този човек очевидно има сериозни психологически проблем, както и силни комплекси, които обаче не желае да реши.

И до този момент е абсолютно необяснимо, защо, по дяволите, българската държава назначава подобни лица на важни позиции и кой по-точно разпъва чадър над един подобен ненормалник, който освен всичко друго си позволява да заплашва хората с оръжие.

Към момента същият този Едрев смуче държавна пара, не от едно, а от две места – работи на граждански договор в БАБХ, като в същото време беше назначен и в Надзорния съвет на държавната фирма “Автомагистрали”. Именно оттам Едрев има на свое разположение и модерен джип “Фолксваген”, с който не спира да се прави на интересен за държавна сметка.

Както споменахме по-горе, освен че ходи въоръжен, скандалният “хранителен експерт” сега мутрее и с лампа върху джипа.

Законно ли е това и докога тази държава ще се прави на две и половина, хранейки и толерирайки подобни скандални персони, е вече само риторичен въпрос. Повече от ясно е, че някой има полза от тази ненормалщина, а кой е този някой лесно може да разберем като проследим кой назначи това лице на няколко държавни хранилки.

Очаквайте продължение.

Андрей Червенков

«