« Върни се назад Публикувано на 10.12.2023 / 9:02

АНАРХИЯ И КОЧИНА В ОБЩИНА – ВАРНА! ЗАМ-КМЕТЪТ, ЧАСТНИЯТ АДВОКАТ НА ФАМИЛИЯ КОЦЕВИ, ДО ОБЯД В ОБЩИНАТА, СЛЕДОБЕД – В ЧАСТНАТА СИ КАНТОРА. КОЛИ И БЕСИ С „АРГУМЕНТА“: „ТАЯ Я РАЗКАРВАМ, ЩОТО НЕ МЪ КЕФИ!“. ПП/ДБ БЛАГОМИР КОЦЕВ НАРЕЖДА ЧИСТАЧКИТЕ ДА ЧИСТЯТ КАБИНЕТА МУ САМО В ПРИСЪСТВИЕ НА ПЕПА ПИАРКАТА! „НИЕ ВЗЕХМЕ ВЛАСТТА, СЕГА ЩЕ ВИДИТЕ КАКВО ЩЕ СТАНЕ!“

В момента пълна анархия и кочина цари в Община Варна!

Варненският кмет от ПП/ДБ Благомир Коцев си мисли, че все още е в предизборна кампания и се мандахерца на някакви мероприятия да показва жена си и невръстния си син.

На бюрото му стоят купища документи, които чакат да бъдат разпределени за съответните дирекции, за да може служителите да си изпълняват задълженията, разкри „невидимия дрон“ на АФЕРА.

Купищата документи, преписки, заповеди, чакат някой да ги разпредели и да ги подпише, но Благомир Коцев като чуе подпис, бяга като дявол от тамян.

Така му е разпоредено от другия „корифей“ – частният адвокат на фирмите на фамилия Коцеви – Диан Иванов, който Благомир Коцев назначи за заместник кмет в брутален конфликт на интереси и когото по същия начин набута и в Областна управа – Варна, когато бе областен управител и заради това закононарушение се сдоби с досъдебно производство от прокуратурата.

Аверът на ПП/ДБ варненския кмет Благомир Коцев, Диан Иванов още не знае, къде се намира  – в Общината или в адвокатската си кантора. До обяд е в Община – Варна, след обяд е в кантората си. Заради алчността си е взел няколко „апетитни“ според него ресора.

Това са:

– „Правния отдел“, за да „контролира“ делата на Благомир Коцев, заведени му от Общината, още преди стане кмет.

– „Инвестиционна политика“ – общинското предприятие, отговорно за провеждането на всички обществени поръчки, за да „контролира“ избора на изпълнители.

– „Дирекция общинска собственост“ –  за да „контролира“ малкото останали общински имоти.

– „Общинско предприятие „ТАСРУД“ – също е в неговия ресор. Това е предприятието, което отговаря за светофарите и билетната система. Интересно, защо му е да „контролира“ и ТАСРУД, като хал хабер си няма от светофари и билетна система.

Назначеният за заместник кмет на Варна – Диан Иванов представа си няма, че за да иска толкова много ресори денонощно трябва да е в общината, за да резолюра и разпределя всеки ден пощата (документооборота) на тези дирекции.

В момента е пълен хаос в Община – Варна – няма кой да разпределя документите, а адвокатът на фирмите на Коцеви след 12 часа на обед търчи към кантората си, за да си върши частния бизнес, въпреки че част от фирмите прехвърли на жена си.

Още нещо любопитно.

В кметския  кабинет никой не може да припари освен най-приближените на Коцев (Пепа – пиарката и Диан Иванов – адвокатът). Страх, голям страх го тресе Коцев, не само от магии, но да не би някой да го записва.

На това място читателите, които се интересуват, могат да направят справка в научно -популярната литература какви поражения върху менталното поведение нанася употребата на някои субстанции – до каква параноя и до какви налудничави фиксации водят.

На ПП/ДБ варненския кмет Благомир Коцев продължават да му носят храна в кметския кабинет (кебапчета, скара и шопска салата). Напоследък е станал и много капризен. Все не харесвал ядките, които му носели. Веднъж казвал, че са сурови, после казвал,  че са препечени. А за бананите също имал претенции, трябвало да са пресни и да не са почернели.

А кога и как му чистят кметския кабинет на Благомир Коцев чистачките?

Чистачките му чистели кабинета само в присъствието на Пепа-пиарката. Пепа – пиарката ги наблюдавала, как въртят парцала докато бършат праха и правят осморки със стирката. Коцев така наредил! – само в присъствието на Пепа. Страх го е било нещо да не „подхвърлят“ чистачките в кабинета му.

Междувременно Съюза на архитектите във Варна, също втрешен от безумните действия на ментално разбрицания варненски новоизлюпен кмет от ПП/ДБ написаха отворено писмо, в което разкриват как и по какъв начин се готви и назначението на главен архитект на Община – Варна, също от странното обкръжение на Коцев и аланкат – компания:

Дишката, както нарича аверчето си ПП/ДБ варненския кмет Коцев – заместник кметът – частния си адвокат Диан Иванов, ма’айки гащи из Общината като бир парче началник брутално се саморазправял със служители, които целял да разкара с циничното: „Ние взехме властта, сега ще видите какво ще стане!“

Заместник – кметът Диан Иванов се е е прицелил и в Главния юрисконсулт при Дирекция АГУП при Община Варна Дирекция „Архитектура, градоустройство и устройствено планиране“ Иглика Стамова, която е признат професионалист на национално ниво и е на светлинни години като качества и ниво над семплите възможности на Диан Иванов, който никой никога не е виждал в юридическите среди дори да се явява като адвокат в зала.

Мотивът на Диан Иванов да изгони Иглика Стамова от Община – Варна бил изключително „аргументиран“: „Тази ще я разкарам! Не мЪ кефи!“.

Потресаващото комплексарство на тия измислени момченца, чиито управленски качества са под ниво „нула“, а професионални такива трябва да търсиш със свещ, в момента управлява Варна с легитимност – НИКАКВА! – от 281 000 варненски избиратели с право на глас, избрани със смешните 40 000 гласа, половината от които налети от бизнес партийката „Алтернатива на гражданите“ /на Марин Митев и ТИМ плюс още 60-тина бизнесмени/ и „Възраждане“. Като се има предвид колко успешен е бизнеса на корпоративните бизнесмени, благодарение на които това невнятно човече Благомир Коцев стана кмет на Варна, сигурни сме колко те се гордеят с „качеството“ на кмета, когото посочиха и избраха. Ашколсун!

София и Варна се управляват от едни ОТВРАТИТЕЛНИ Л@НА!!! Бездуховни, безпросветни, алчни, ЗОМБИТА!

Пластмаси вместо души, цинични опаковки вместо сърца! Продажници, сатанисти десносектанти! Да им наврат тая пиринчена „Арка“, знаете къде, ама и това не е решение, защото на тия им е голям кеф да им влиза нещо отзад!

Следва продължение…

Afera.bg

«