« Върни се назад Публикувано на 06.02.2023 / 12:04

ПУХКАВ ДЕПУТАТ С „КОМБАЙНЕРСКО – ИНТЕЛИГЕНТСКА“ ПРИЧЕСКА ПУСНА ФАЛШИВА БАНКНОТА

Скандал! Депутат – милионер поръчва на „Грийнпийс “ България да печата фалшиви банкноти.

Организацията, натоварена с важната цел да затрие българската индустрия и енергетика – „Грийнпийс“ България, блесна с невероятна акция.

Пусна в обръщение банкнота посветена на предстоящата 60-годишнина на Христо Ковачки. С годишнината малко са сбъркали, но човек не може да знае всичко.

Според запознати „гениалната“ хрумка, която вече е използвана поне 500 пъти по различни поводи, им била поръчана от икономически кръгове зад „Зелените“ и  „Продължаваме промяната“, а финансирането на акцията било осигурено от депутата – мултимилионер от софтуерен и криптобизнес Константин Бачийски, собственик на сайта с висок тласък „Искра БГ“ и на декларирани влогове от скромните 1 милион и  600 000 лв.

Кой стои зад „Грийнпийс“, можете да откриете във великолепната научна монография на д-р Нено Димов „Зеленият терор и консервативната алтернатива“. Това са тези финансови кръгове, които задушиха европейската индустрия, основно в полза на Китай, Русия и разни други Големи братя. Това са тези кръгове, които се опитват да убият и американската индустрия в полза на финансовата олигархия.

За това по света на „Грийнпийс“ вече и викат „Resт in peace“ LTD, демек ООД „Почивай в мир“.  Наричат го така, защото, където и да отиде, „Грийнпийс“, първо изчезва стратегическата енергетика, след и  нея индустрията, а после и хората, които няма с какво да преживят.

„Почивай в мир“ ООД  са срещу всичко.

Срещу въглищата, защото пушат.

Срещу природния газ, защото и той отделя въглеродни емисии.

Срещу ядрената енергетика, защото горивото и е опасно.

Срещу ВЕЦ-овете, защото пречат на рибата.

Срещу перките, защото убиват птиците.

Срещу фотоволтаиците, защото приличали на водни басейни и върху тях кацали пак птиците.

Е разбира се, най-много са срещу въглищата, защото издръжката за сега идва от по-малко критикуваните  собственици на ВЕИ. Но и техният ред ще дойде. Нищо чудно скоро да видим банкнота и с Иво Прокопиев, а на заден  фон гълъбче ударило се в негов фотоволтаик. Това между другото е често явление.

Може би Грийнпийс са в някаква задруга с производителите на восък, защото уверено ни водят към ситуацията да си светим със свещи от восък.

Кой стои зад политическия номад с парици Константин Бачийски, също е ясно. Стои неговият мерак освен кинти, да има и власт. Най-вероятно, за да има още повече кинти или крипто.

Всъщност допуснахме грешка, Бачийски не е номад, той е нещо като хан на собствената си лъскава партийка с гениалното име „СЕК“ или „Средна европейска класа“, съставена от средно класни негови познати и негови семейни приятели. Всъщност пак сбъркахме, той все пак си е нещо като политически  номад. Защото партията му „Средна европейска класа“ е сходна на всякакви заходи, обходи и влизане през задни дворове, за да достигне заветния връх. Депутатското място или Нейно величество Властта. Това се случва, когато пухкав мъж с „комбайнеро-интелигентска“ прическа , който обича най-вече да се гмурка в Червено море и да пече обли части на Малдивите,  реши, че нещо на този свят не му достига. Както се казва сред народа, някои за самочувствие пият виагра, други стават политици, па макар и „средноевропейски“.

Защото в крайна сметка и Малдивите, и Дубай омръзват, а и все някой трябва да мисли за „Клета Майка България“ па макар и от луксозния си финансов връх.

През 2014 година Константин Бачийски е бил кандидат за евродепутат от Националния фронт за спасение на България, 2017 година е в парламентарната коалиция „Обединени патриоти“ и о …. ужас, по този начин коалиционен партньор на „омразното статукво на ГЕРБ“ , после се пробва като коалиционен партньор на фамозното „Национално обединение на десницата“, докато най-накрая меракът му да стане депутат е удовлетворен от Промяната на Кирчо и Асен, на които той, заедно с другата гръмка партия „Волт“ на Криптомир Ананиев става мандатоносител.

Като се казва, пътят е тежък и трънлив, но славен.

А лозунгът е като на цялата ни средняшка политическа класа „Далавера и корупция е всичко, в което не участвам“.

Андрей Червенков

«