« Върни се назад Публикувано на 07.03.2014 / 10:14

ПУТИН СЕ СТРАХУВАЛ ОТ БОРИСОВ? ДА ВЛЯЗАТ ПСИХИАТРИТЕ В БАНКЯ!

 

Бойко Борисов, който се попикава от шубе и ходи с невъобразима охрана, защото непрекъснато се оглежда да не би да му изскочи отнякъде Сретен Йосич, демонстрира нечувана храброст, изцепвайки се пред в. Преса: „Путин се страхува от мен!”

 Путин, видите ли, се уплашил от заканите на Бойко Борисов и затова се отметнал от посещението в България. Идването на Владимир Путин на 9 ноември било уговорено по предложение на руската страна още преди два месеца. Според Бойко Борисов отдръпването на руския президент се дължало на заплахата му от вчера, че срещата с Путин няма да е никак приятна за него, ако се окаже, че знае за поисканото от „Атомстройекспорт“обезщетение от 1 милиард евро за отказа от АЕЦ „Белене“. Освен това „това е реакция на решението ми да дам сделката по „Белене“ за разследване по ОЛАФ. Проверката на ОЛАФ ще установи много нарушения. „Белене“ е голяма далавера. Няма да им е приятно на руснаците да се разследва“, рекъл още Борисов.

След като обясни на света, че положението в България било като в Украйна, сега Борисов стигна до абсолютното нарушаване на менталното си мозъчно равновесие, като обяви, че Путин се страхувал от него.

Наложително е психиатрите да влязат в Банкя или в представителната къща на ГЕРБ в Бояна.

Afera.bg

Колаж: Владо Дойчинов

«