« Върни се назад Публикувано на 23.08.2023 / 11:24

ПУТИН РЕШАВА, НЕ ЗЕЛЕНСКИ, НИТО САЩ! ТАКА ЧЕ В КАКВО ЩЕ УЧАСТВАМЕ, В АГОНИЯТА НА УМИРАЩИЯ ЛИ?

Не се съмнявам, че правителството ни е въвлякло във войната, то затова беше СГЛОБЕНО. Но нека да внеса спокойствие. Първо, това е политическата смърт на всички участници в тези решения. Второ, има и други неща, които се случват и ние на тях разчитаме. Има и други сили, които работят, ние с тях сме свързани. Нека никой не се съмнява, това правителство изобщо не го интересува България и българския народ! То работи само за интересите на глобалистите у нас и по света – еврото, конвенцията, войната. Но и трите свършват. Да, ще видим въпиющи опити да ги съживяват и държат живи и трите. Но народът има сила, никакво отчаяние!

Това правителство има подкрепа 10% от българите. Не знам какви трайни резултати ще има. Всички ще проверят Божиите правила. Нищо, което не се крепи на истина и дълбок градивен смисъл, няма шанс да оцелее.

Не знам какво уговаря Денков, но Украйна е на пътя на свършването. Тези дни ще се реши дали ще бъде разделeна като Корея, или руснаците ще влязат в Киев. И за двете възможности решава Путин, не Зеленски, нито САЩ! Така че в какво ще участваме, в агонията на умиращия ли?

Анастасия Гешева

«