« Върни се назад Публикувано на 24.03.2024 / 9:54

ПУТИН НЕ ПОКАЗАЛ ДОКАЗАТЕЛСТВАТА СИ НА … ЦВЕТЛИН ЙОВЧЕВ, О, БОЖЕ, ПРИБЕРИ СИ „СПЕЦ“ ВЕРЕСИИТЕ! ЕТО С ТАКИВА ИДИОТИ „ГНОМОВЕТЕ“ ИСКАТ ДА СМЕНЯТ ШЕФОВЕТЕ НА СЛУЖБИТЕ!

Цветлин Йовчев по Нова телевизия.

Цветлин Йончев, който е дежурен тв „анал/л/изатор“ по „спец“ въпросите.

Цветлин Йовчев, който Бойко Борисов щеше да шиба през гащите, а Драшков наричаше „СМС – терориста“, защото бе издал класифицирана информация със СМС чрез шуренайката си.

Цветлин Йовчев, който източи масивите на МВР чрез аферата „Червеи“, както и ДАНС чрез „изнесени звена“.

Цветлин Йовчев – любимец на „гномове“ и „простоидиоти“ – коментира атентата в Москва.

И посочва пропуските на … руските служби, о, Боже, прибери си родните „спец“ вересии!

Цветлин Йовчев по чието време в ДАНС бяха подменяни и фалшифицирани купища документи / тънка схема – един и същи номер на документа, но … различно съдържание/ в качеството си на „спец“ експерт дава оценка на руските служби и ФСБ, които, впрочем, за часове !!!! разкриха извършителите на атентата в Москва. Което като избор на анализатор не само е пълен нон сенс, а направо е психопатия демонстрирана в тв ефир!

Цветлин Йовчев вика, че сега се лансирала теза от „пропагандата“, че Украйна и САЩ са знаели за отворения прозорец на терористите към Украйна, ама това било чиста пропаганда, за да посочи Путин виновник и да се спаси от отговорност за атентата.

Като има прозорец към Украйна, за което говори Путин, руските власти трябва да покажат конкретни факти за това, да покажат доказателства – ето как са щели да преминат терористите в Украйна! – плещи бившият шеф на ДАНС и бивш министър на МВР Цветлин Йовчев.

Вие, нали разбирате за какъв идиот става дума?! Не за Путин говорим. Знаете за кого говорим – за същият тоя „анализатор“, на когото Путин трябва да покаже конкретни факти, ти да видиш!

Няма как да се случи това! – продължава Цветлин Йовчев – Защото за да има прозорец даден от Украйна, Украйна трябвало да съгласува това с … Русия.

Цветлин Йовчев като виден „спец“ заявява, че той изобщо не бил чувал по света терористичен акт да бил извършван срещу пари. Нямало такъв. Имало терористични актове извършвани само от психопати.

А САЩ предупредили предварително, защото били прихванали криптирано съобщение. И ако имали пръст в атентата, защо щели да предупреждават, щели да си мълчат…

Баси и „анализатора“, детска радост, бенгалски огън!

Цветлин Йовчев прави ретроспекция на атентатите извършвани в Русия и категорично казва, че тези атентати са свързани с … ФСБ, защото тъй бил казал някой си Михаил  на когото забравил името, ама той бил адвокат на „Думата“ и го казал.

Той така си пишеше и „докладите“ и „разработките“ в ДАНС същият тоя Цветлин – по някой чул от някой, който бил казал…

И това е бил шеф на ДАНС, о, Боже, Бойко, защо не го изшиба тоя наистина през гащите, ами и шеф на ДАНС го направи?!?!

В Русия имало пълен контрол върху медиите и затова течала тая пропаганда Путин да избегне отговорността и да насочва към друг виновник за атентата, тъй вика Цветлин Йовчев.

Точно защото у нас пък, в България, има пълен контрол върху медиите, такива като тоя измисленяк непрекъснато е по телевизиите да говори пълни глупости.

Но е хубаво от една страна да се гледа и слуша. За да се види за какво точно е истерията на „гномове“ и „простоидиоти“ за смяна на шефовете на службите у нас. За да набутат отново такива пълни некадърници  и клоуни като тоя и всички от „гномовото – драшковото“ котило.

Afera.bg

«