Публикувано на 16.03.2022 / 21:11

ПУТИН: ЖИТЕЛИТЕ НА ДОНБАС 8 ГОДИНИ СА ОБЕКТ НА ВАРВАРСКИ ГЕНОЦИД! УКРАЙНА ОПИТВА ДА ЗАМЕТЕ СЛЕДИТЕ НА ДЕСЕТКИТЕ ЛАБОРАТОРИИ, ФИНАНСИРАНИ ОТ ПЕНТАГОНА, ЗА БИОЛОГИЧНО ОРЪЖИЕ!

Владимир Путин:

Срещаме се в труден момент, когато нашите въоръжени сили провеждат специална военна операция в Украйна и Донбас. Нека ви напомня, че в самото й начало, рано сутринта на 24 февруари, публично и открито посочих причините. Основната цел на действията на Русия е да помогне на нашия народ в Донбас, който в продължение на почти осем години с най-варварски методи – блокада, мащабни наказателни действия, терористични атаки и постоянни артилерийски обстрели, беше подложен на истински геноцид.

Киев игнорира и саботира Минските споразумения в продължение на осем години, а в края на 2021 г. публично отказа да ги изпълни.

Властите в Киев не само игнорираха, саботираха през всичките тези години изпълнението на Минския пакет от мерки за мирно уреждане на кризата, но в края на миналата година публично отказаха да го изпълнят.

Тактиката на бойните действия в Украйна, която бе разработена в Министерството на отбраната на Русия и Генералния Щаб в пълна степен се оправда.

Операцията се развива успешно в строго съответствие с по-рано утвърдените планове.

Войниците и офицерите на Русия проявяват мъжество и героизъм и правят всичко, което зависи от тях, за да избегнат загуби сред мирното население в украинските градове.

Ако нашите войски действаха само и единствено на територията на Донецк и Луганск това нямаше окончателно да реши проблемите и не би довело до мир – щяха да продължат провокациите, обстрелите и въоръжените конфликти безкрайно.

На територията на Украйна, недалече от руската граница е работено по създаване на компоненти за биологическо оръжие. Сега Киев прави опити да замете всички следи от биологическите разработки.

В Украйна са действали десетки лаборатории, където под ръководството и финансовата поддръжка на Пентагона са осъществявани военно – биологически програми, в това число и експерименти с образци на корона вируса, сибирска язви, холера, африканска чума и други смъротоносни заболявания.

Последните безпрецедентни санкции, наложени на Русия от САЩ и техните съюзници заради войната на Кремъл в Украйна, бележат края на една епоха. Оттук нататък Западът ще загуби „глобалното си господство” както в политически, така и в икономически план. Митът за западната социална държава, за така наречения златен милиард, се разпада.

Цялата планета е тази, която трябва да плати цената за амбициите на Запада и опитите му да запази изчезващото си господство на всяка цена. Народът на Русия ще успее да разпознае патриотите от предателите, такова очистване на обществото само ще укрепи страната.

Русия осъзнава с какви ресурси разполага „Империята на лъжите“ на Запада, но тя е безсилна пред истината и справедливостта и Москва последователно ще оповестява своята позиция пред света. Позицията ни е честна и открита и все повече хора я чуват, разбират и споделят.

Против Русия е разгърната масирана атака в киберпространството, задействана е безпрецедентна информационна кампания с участието на глобалните социални мрежи, и всички западни медии, чиито обективност и независимост се оказаха просто мит.

Ограничава се достъпът до информацията, обработват хората с огромно количество лъжи, пропагандистки фалшивки. Стигнаха дотам една от социалните мрежи да допуска призиви за убийства на руски граждани.

На режима в Киев му е безразлична съдбата на украинския народ, на него му е заповядано да създава „Анти Русия“. За нас е очевидно, че западните покровители просто подтикват киевските власти към продължаване на кръвопролитията, доставят нови и нови пратки въоръжения, снабдяват ги с разузнавателни данни и оказват и друга помощ, включително с военни съветници и наемници.

Западните страни искат да превърнат Русия в слаба, зависима страна; да нарушат нейната териториална цялост; да разчленят Русия по начин, който им е удобен.

Зад лицемерните приказки и днешните действия на така наречения колективен Запад стоят враждебни геополитически цели. Те просто не искат силна и суверенна Русия.

Ако Западът е смятал, че Русия ще се разпадне или ще отстъпи, те не познават нито нашата история, нито нашия народ.

Afera.bg

„Изобщо не осъждам тези, които имат вила в Маями или на Френската Ривиера, които не могат без гъши дроб, стриди или така наречените джендърни свободи.

Това абсолютно не е проблемът. И, повтарям, проблемът е във факта, че много от тези хора по самата си природа са психически разположени именно там, а не тук, при нашия народ, не в Русия. И това според тях е знак за принадлежност към по-висша каста, към по-висша раса.

Такива хора могат да продадат собствената си майка, стига да им е позволено да седят в коридора на тази най-висша каста. И те искат да бъдат като нея, като й подражават по всякакъв възможен начин.“

Коментари 54 за
“ПУТИН: ЖИТЕЛИТЕ НА ДОНБАС 8 ГОДИНИ СА ОБЕКТ НА ВАРВАРСКИ ГЕНОЦИД! УКРАЙНА ОПИТВА ДА ЗАМЕТЕ СЛЕДИТЕ НА ДЕСЕТКИТЕ ЛАБОРАТОРИИ, ФИНАНСИРАНИ ОТ ПЕНТАГОНА, ЗА БИОЛОГИЧНО ОРЪЖИЕ!”

 1. Украинците изверги, трябва да бъдат стъпкани по цялата земя! Заедно с тях трябва да бъдат изклани или изгорени всички мазни, миризливи джендъро-либерал-фашистки задници – политици, журнаглисти и тролове заедно със семействата им.

 2. Само едно не мога да си обясня , защо Путин допусна ваксинацията в Русия ? Това ме кара да си спомня за доброто и лошото ченге. Ако Путин беше толкова силно против глобалния елит защо препарира много голяма част от народа си силово.?

  1. Драги колега пишещият „дедо“,

   1. Руските ваксини не са гемео!
   2. Когато президента на една 150 милионна държава (а не, на 5 милионна) казва, ОТКРИТО пред целия свят, че до границата му се разработва биологично оръжие, и че се констатират необичайни заболявания сред населението в съседна Украйна, означава, че е налице опасно „заразно зло“! Как се предпазваме от опасните зарази?!

   1. Стари братко , май не си наясно със заболелите , с така наречената руска ваксина , и с общата картинка на заболяемоста в Руската федерация . Още по зле е ,че не си наясно и с ефекта на така наречените уж „ваксини“, които препарираха почти целия свят. Или ти е промит мозъка от централната руска телевизия или от основните така наречени европейски демократични медии. Еднакво зле и в двата случая.

   2. Дедо, защо държавата Русия ще иска да си затрие населението, на което разчита, за да бъде и да съществува като държава?!

    Цялото Сан Марино 40 000 души е ваксинирано с руската ваксина!
    Тя е безопасна!
    Ако не е безопасна – то цялата държава-град Сан Марино ще изчезне.

    Хайде малко по-сериозно, а?!
    Пропагандата ни идва в повече, затова да наблягаме на фактите!

    1. Не бъдете наивни. Тия чopбици гpaфeнoвo наситените от едни баки ги разсипват за цял свят, само етикетите по шишенцата са с различни надписи. Даже ветеринарят pycoфил Пacкoв го каза това, че абсолютно е така и за в paшaтa. И на кой му е притрябвало Caнмариното, след като вече са им излишни над 6 милиарда изправени маймуни?!

    2. Стари братко , като искаш да сме сериозни нека бъдем – https://world-signals.com/news/2022/02/19/documents-prove-that-the-russian-vaccine-is-a-product-of-the-west/ –- искаш факти ,ето ти факти . А пък аз продължавам да си задавам въпроса ЗАЩО ЗАПАДА ПРЕПАРИРА РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ барабар с останалия свят ? И не ми говори за пропаганда защото не се осведомявам от казионни СМРАДОВЕ

    3. Факт – не пускат руската ваксина в ЕС, само заради милиардите ли?!

     Ми, който иска ще си я купи, но дори това не разрешават – свободен избор на ваксина!
     Лично за мен това е твърде сериозен показател за … безопасност.
     Русия единствена в света се пребори да си ваксинира населението със собствена разработка.
     Във всички други държави – са микс марките.
     😉

 3. От всичко което виждам, моя извод е че политиците са камшика в ръката на онези малцина които винаги са искали да ни заробват.
  Подобна аналогия може да се изобрази и с глутница песове…
  Ама когато песовете се оядат много, реакциите им обикновено се забавят.

 4. Генчо,Генчо,
  Мой любимец си . Превъзхождаш ме във всичко – може би само на години съм по-голям от теб. Искам само да те корегирам малко за „изриването на педе…“ Бъркаш драги, това е невъзможно- не е ставало и няма как да стане. Невъзможно е било дори за турските султани, които са водили решителна и кървава битка с хюмнетата в ордите си. Резултатът – хюмнета и манафи дал господ и сега в Турция. Няма как да ги изринем – дори историята не ни дава.

 5. Българското правителство работи по план, за да замени изцяло руския газ след изтичане на дългосрочния договор с “Газпром” в края на 2022 година

  Това съобщи председателят на Съвета на директорите на “Булгаргаз” Иван Топчийски в отговор на журналистически въпрос какво се планира след края на 10-годишния договор с руснаците.

 6. Шоколадовият шеф на Пентагона беше в Българията. Не много добра новина за всички между 18 и 60 години. Ще трябва да си дигнете дупенцата от комповете. Мисля да си отворя една бира…. чикията днес мисля да я пропусна……

 7. Russian Bear #Z✫V
  6 hours ago
  Надпись на фуре в Германии
  Не расстраивайтесь!
  С понедельника не будут ездить грузовики.
  Со вторника вы можете свою газету сами забрать у печатников.
  В среду – вчерашний хлеб.
  В четверг не будет бензина на заправках.
  В пятницу можете сами свой мусор оттащить на свалку на велосипеде.
  В субботу можете погулять в магазине среди пустых полок.
  В воскресенье можете спать долго, так как в кабаках не будет пива.
  В понедельник вам не нужно на работу, так как нет больше материала (сырья).

 8. Дивизионът С-300 въпреки че е морално, а и физчески остарял, защитаваше все пак АЕЦ „козлодуй“. Значи безродниците, които ни оставиха без отечество, ще лишат АЕЦ от въздушна защита. Друго нямяме Авиация срещу ракета е упряля работа, пък то и авиацция нама.
  Има, обаче, лъч надежда. Ще изкарат от музуя на а авиацццията, ь Фарман , я Блерио от 1900 и балканската война,ойна и шофьорът на махолет Гумцен Гадцев, ще изпълни достойно дълга си.
  Впрочем, той не е идиот. Той просто е резидент на чужда нам държава и национален предател.
  Apropo мавзолеят беше идеален – 5 колони с четири междини между всяка, по четири страни – те ти цяла правителство и президентура да се люлее. Затава го и срутиха.
  сега се оглеждайте за яке кестени по Царя до Университета. Същата работа ще свършат

 9. Браво на Афера.бг, Епицентър.бг, Поглед.инфо и няколкото български сайта за смелостта и гражданската доблест да информират населението и за другата страна от съществуващата обективна реалност!
  ………………….

  От забележителната реч на Владимир Владимирович мислещите българи и човеци разбираме и питаме…

  1. Какво лошо е направила Русия на САЩ, че така неистово злобно нечовешки да искат да я унищожат?!

  2. Какво лошо е направила Русия на САЩ, че така неистово злобно нечовешки да искат да я унищожат?!

  3. Какво лошо е направила Русия на САЩ?

  4. Защо така нареченият „световен елит“ = „висша каста“, както го нарича руския президент, загуби човешкият си образ и духовност.
  ……………………….

  5. Защо същият този „световен елит“= „висша каста“, който разполага с лично богатство в милиарди и милиарди злато, имоти, пари, диаманти … днес стана ясно, че ИСКА и човешка КРЪВ, много човешка кръв!

  (Президента на САЩ Байдън заяви, че новата помощ включва 800 противовъздушни системи „Стингър“, 100 гранатомета, 20 милиона боеприпаса за стрелково оръжие, гранатомети и минохвъргачки, както и неуточнен брой безпилотни самолети.)
  …………………

  6. Какво лошо е сторил украинския народ на САЩ, че да му праща Байдън оръжия, за да го избиват?

  7. Целия свят разбра, че украинските бежанци бягат от украинските нацисти! Може и умишлено предизвикана да е бежанската вълна, ще се изясни.
  …………………………….

  8. Разбрахме, че „петата колона“ е – националните предатели, които печелят пари в националните си държави, но „живеят“ в Запада, не в географския смисъл на думата, а в мислите си, според РОБСКОТО си съзнание!

  Националните предатели искат да бъдат като „висшата каста“, като ѝ подражават по всякакъв възможен начин.

  Но те забравят или изобщо не разбират, че тази така наречена „висша каста“ се нуждае от тях, ако изобщо има нужда, като „разходен материал“, за да ги използва за нанасяне на максимални ЩЕТИ на собствения си народ!
  ……………………….

  9. Разбираме все по-болезнено от 30 години насам, че българската „пета колона“ от стотина човека, зовящи се българи, разрушават с ЛЪЖА собствената си държава България и съсипват собствения си български народ, като „знак“ за принадлежност към „висша каста“.
  …………………………

  10. Разбираме, че лъжата погубва народите, но ще погуби и създателите си лъжата. Фактите от историята го доказват.

  1. «Это я предложил бомбить Белград. Это я предложил отправить американских пилотов и взорвать все мосты на Дунае».

   Джон Байден.
   Военный преступник.
   1999 год.

   https://t.me/SolovievLive/94213

 10. Русия няма да отстъпи, и слава БОГУ. Ако единствената ни С 300 верно замине за Украйна, ако наистина с уж хуманитарната помощ изпратим каквито и да е оръжия, то май ще се наложи за трети път да посрещаме руснаците с хляб и сол. Възраждане, с всички резерви към тази партия, печели все повече привърженици сред българите , а БСП мълчат като… да не правя популярното сравнение. Всякакви русофили – мълчат. Премиер, президент – губят по точки, колелото се завърта.
  Въпреки тоталната дезинформация и небивал натиск върху руската икономика, култура, спорт и т.н., въпреки усилията на „колективния запад“, Русия/Путин ще постигне целите си, лицемерния запад ще вдигне санкциите си, а цените ще растат в прогресия.

 11. Аз да попитам, защото не отбирам много от военни работи. Значи :Обявила ли е Русия война на Украйна? Доколкото разбрах твърдението е че провеждат специална военна операция. Украйна също не е обявявала война. ООН също призова да не се използва термина „война“ в създалата се ситуация. Тогава за какви бежанци говорим?

  1. От началото на „операцията“ към момента няма официално обявена война от ни една от страните. В ocpайна надрусаният зeлeн чифyт-кaриaтypа обяви военно положение без обявена война – абсурдна работа. Но така им изнася на лицeмeрните yтaйки от ЕC, че инак спира подаването на газ през територията на бивша yкpoпия.

 12. „BMW и Volkswagen бяха принудени да преустановят работа в заводите си в цяла Европа, след като инвазията на Русия наложи затварянето на украинските заводи за електромонтажна работа“, се казва в доклада.

 13. Нинова Желае ВОЙНА…Дългият също…ДАй България…ТОЖЕ а П.П-ки затова са начело!!!Там където са им ПАРИТЕ отТам им Заповядват!!!Нинова …след 3-тата Синчето ТИ ще се е изпарило!!! С Русия няма Локална Война…има Световна!!!Време е Нашите Политиканти да си Направят Избора??? Бедни но ЖИВИ или БОГАТИ но ИЗПАРЕНИ!!!

  1. Управляващите ни от десетилетия водят зле прикрита подмолна война срещу народа български. Щом вече открито желаят истинска война, освен да им отвърнем подобаващо.

 14. ОКОНЧАТЕЛНОТО РЕШЕНИЕ НА РУСКИЯ ВЪПРОС.

  „Книги, писани от евреи, били изгаряни, имало е системен тормоз, насилствени атаки и били активно потиснати. Евреите били лишени от техните граждански и човешки права и скоро след това напълно премахнати от Немското общество.

  Нюрнбергските закони имат съсипващо икономично и социално въздействие към еврейската общност. Хора са осъдени за нарушаване на законите за бракосъчетание, те били вкарвани в затвора и след, като излежавали присъдите си били арестувани отново и пратени в концлагерите. Всички, които не били евреи спрели всякакъв контакт с тях, дори не влизали в техните магазини, които били затворени, поради липса на клиенти. Евреите дори нямали право да работят в публична длъжност като медицина или образователна дейност.“

  (Интернет)

  Колко опасно близо се оказаха „Демократична Европа“ и „Свободният свят“ до всичко това!

  Само заменете „евреи“ с „руснаци“-
  и косите ви ще настръхнат от ужас!

  Примерите от последните седмици са общоизвестни:
  забрана на курс за Достоевски, забрана на музика на Чайковски, забрана на творци от руски произход да упражняват професионалната си дейност, разбиване витрините на руски магазини, забрана на руски стоки, недоброжелателно и враждебно отношение към руснаци…

  Остана само да започнат да изгарят „вредните“ руски книги на площада и да наблъскат в концлагерите и унищожат хора само поради факта, че са руснаци!

  „Където започват с горене на книги, завършват с изгаряне на хора.“
  (Хайнрих Хайне)

  Къде ви отидоха прехвалените и непрестанно, гръмогласно и натрапчиво рекламирани „евроатлантически ценности“, мръсни лицемери!

  Аз не съм съгласен и протестирам!

  НИКОЛАЙ РИЗОВ

  1. Не ми е хич любим стил, но текстът е точно в десятката по въпроса и е пуснато в момента с ескалацията на разгорялото се русомразие в по-сбърканите части на света:

   https://www.youtube.com/watch?v=FeIjDxbAZeM

   Певицата в клипа е голяма сладурана. А Шнypa странно го докарва на Bиcоцки.

 15. Аз съм българче и силна

  майка мене е родила;

  с хубости, блага обилна

  мойта родина е мила.

  Аз съм българче. Обичам

  наште планини зелени,

  българин да се наричам —

  първа радост е за мене.

  Аз съм българче свободно,

  в край свободен аз живея,

  всичко българско и родно

  любя, тача и милея.

  Аз съм българче и расна

  в дни велики, в славно време,

  син съм на земя прекрасна,

  син съм на юнашко племе.

  Иван Вазов

  Публикувам го в Отговор на П.КИРЧУ че щял да Организира нещо като Диспут на Тема…Какво е да си Българин???
  П.КИРЧУ явно смята че е в Канада и пита ТАМ Какво е да си Канадец??? някой Емигрант от Бангладеш…Индия…Виетнамец или Афганистанец???Пак са го Хванали за КАНАРЧЕ от КОЗЯК!!!

 16. От Козяк, ще успеят ли да ни превърнат в плацдарм на военни действия и фронтова държава?

  „Ще ни се наложи да работим с нашите съюзници, заяви военният министър Драгомир Заков, след срещата на НАТО.По думите му това не касае само ВВС, но и сухопътни войски и в някаква степен и ВМС.

  От думите му става ясно,че ще дадем/подарим въздуха,земята и пристанищата за подготовка на военни действия срещу Русия.

  „Няма как да запълним дефицитите си без да работим с нашите съюзници, включително на българска територия“.

  Някакви въпроси към БСП имате ли?
  За останалите,дори ме е гнус да говоря.

  Йордан Халачев

 17. Хора да се осъзнаем! Сегашните боклуци ни вкарват във война! Вижте какво върви из телеграм каналите: „Представитель Пентагона сообщил, что министр обороны Остин на этой неделе обратится к властям Словакии и Болгарии с просьбой уточнить, какие советские ЗРК и ЗРС они были бы готовы передать Украине“
  Срам и позор!

 18. От НАТО наредили Словакия…България и Гърция да си дадат своите S-300 на Украйна!?!?!? Имаме ли Двустранен договор с Украйна??? Хвърляме ли Съчки за 3-та С.В. ??? Разполагането на още Чужди Войски тук ни Прави …Цел за Ракетните войски на Русия!!!

 19. Мнозинството корсиканци искат, гласуват и/или се борят активно за независимост от Франция, или поне за автономия, и нещата стават все по-сериозни.
  https://www.cairn.info/l-ukraine–9791031804798-page-101.htm
  Франция подкрепя Украйна след Майданския преврат и щом е така, значи имат моралното право да направят като тях – да бомбардират Корсика. Но дали наистина имат това право? Дали Украйна е имала право да подлага на геноцид жителите на Донбас?

 20. ФАЩ са изпълнени с решимост да воюват с Русия до последния украинец.
  На този фон се появи информация, че САЩ обсъждат доставката на прецизни боеприпаси за Украйна в рамките на новия пакет за военна помощ. Става дума за баражиращите боеприпаси Switchblade 300 и Switchblade 600, предназначени за поразяване както на личния състав, така и на бронетехниката. Това е доста нов програмируем боеприпас, способен да остане във въздуха до 40 минути и да удря цели на разстояние до 40 км.
  До днес САЩ доставяха Switchblade 300 и Switchblade 600 само на Великобритания и също бяха ограничени в Афганистан.

 21. Е що за педераси обслужват нашия дивизион СС 300. Дано повече не видят родина и бащин дом.

 22. Този ЧОВЕКОЛЮБЕЦ според американските терористи
  бил обявен за военнопрестъпник.
  Тогава всички американски живи президенти също
  са военнопрестъпници.

 23. Ти варди чекмеджето в луксозния зайчарник 😉 И не бери кахър за на Вова игрите. От тях трохичка няма да ти падне 😀 Дребните регионални и съвсем незначителните селски бaндити нямате отредено място във висшата лoжа на световните оправячи.

  Хахахахахаха, хохохохохохохо, хихихиихихихихии!

 24. КАК, си представяте, че Путин ще отстъпи и ще ПОДАРИ ..Украйна на Запада ….НИКОГА , ама НИКОГА…..ТОЙ, ще изпепели света НО…Украйна няма да я Отстъпи !! Тази държава е била повече от 70 години в Съветският Съюз и тя е Една от НАЙ големите в състава на СССР след Русия …Създадена е от Ленин ,…който,.. буквално е откъснал големи територии от Русия и ги е дал на Украйна !! Все едно Америка да Върне Тексас и Калифорния на Мексико …НИКОГА !! Русия ..Върна Източна Германия на германците без война и убийства ..изтегли се от цяла Източна Европа с влиянието си …ПОЗВОЛИ разпада на Варшавският договор и Съветският Съюз… НЕЗАВИСИМО по какви Причини,….без войни и кръв… Отстъпи и Балтийските републики…САМО и ЕДИНСТВЕНО срещу ОБЕЩАНИЕТО на Запада, че НЯМА да си разширяват военните структори на НАТО към техните граници !! Но,.. „ОБЕЩАНИЕТО“ е станало Устно… без ПИСМЕН договор… и Русия е била ИЗЛЪГАНА !! След това, НАТО започват Разширяването си в Източна Европа , след което се опитаха да правят „Цветни революции“ в Кавказ , после в Беларус, наскоро и в Казахстан и Останаха само с „Опитите си“ !! Путин, особено в Кавказ през 2008 г. ги Смля …Но, американците чрез НАТО продължиха с измамите и провокациите и стигнаха до Майдана в Украйна през 2014 година! От тогава, до тази година февруари… 8 години, Путин ги ТЪРПЯ и ги МОЛИ.. да спрат да финансират и подкрепят Престъпните Неонациски батальони в Украйна които избиха близо 15 000 невинни цивилни граждани в това число и много руски които живееха там…. и Накрая ….го ПРИНУДИХА да влезе в Украйна и САМ да се справи …и ТОЙ го НАПРАВИ !! Запада,.. си МИСЛЯТ , че с клавиатурите и писане и плюене ще го СПРЕТЕ …НАТО,… също НЯМА да го спре …КЬОРФИШЕЦИ пускат , НО не смеят да се включат …ЗАЩОТО …ТОЙ ги ПРЕДУПРЕДИ : НЕ си и ПОМИСЛЯИТЕ… да се намесвате!! ЗАЩОТО, ще видите НЕЩО… което НИКОГА не сте виждали през ЖИВОТА си !! 😉 Путин бави войната и влизането в Киев заради Хуманитарните коридори с цел,.. КОЛКОТО е възможно… ПО малко Hевинни жертви !! Иначе, до сега щеше да ги срине със земята ! Той ,не го прави както Американците в Ирак,… в град Мосул изтрепаха 40 000 невинни мирни граждани заедно с децата им …Сринаха тотално цялата държава !! Така , че …СКОРО ще видите, че Украйна е в ръцете МУ !!;) За ВОЙНА се искат ТОПКИ , а НЕ …ЛЪЖИ, Медийни Манипулации, ГНУСНА Пропаганда…. и „САНКЦИИ“ !!;)

 25. Господин Путин, православни славянино, разбирам твоето човеколюбие, но е време да разбереш, че с милосърдие война не се печели. Сигурно знаеш казаното от ген. полк Гудериан:- „Ако удряш, удряй пръв и с всички сили“.

  1. Путин разбира от източни бойни изкуства, научил е нещо и от джудото. Не е необходимо да се хвърля с всички сили, за да победи. Русия ще използва силата на Запада срещу Запада. Консуматорското, разлагащо се, болно западно общество, стремящо се агресивно да зарази света със своите „ценности“ е обречено.

 26. България изпраща единственият си сравнително модерен зенитно-ракетен комплекс С-300 в Украйна. Следващите ще са МИГ-29. И това ако не е национално предателство …

  1. Дано дойде ден да се намери кой да изправи пред истински съд тези национални предатели! И да не се крият зад колективни решения продажниците долни!

   1. Как можеш да оставиш страната си без защита по време на предстояща война? Тези непотребни педераси, наречени „българско правителство“ преминаха всякакви граници …..

 27. В „Лице в лице“ при Цветанка… Иво Прокопиев! Този измамник пак изпълзя! И той против Путин!? Е, пълен позор сте, да си знаете, БТВ!

  1. Пpoкoпито е все едно еквивалента за copоcнята на бай aмeт дpъндарския в съчетание с шишитo. Дeпecаpcките oбpaзи вече не са особено актуални, че нали дойде ред на изцяло западно ориентираните пpoдажници-yпpaвници.

  2. Само Чичо Венци, не плюе, там където е целувал! Имам си „война“ с него, но това са неща между мъже! Да изринем, педерастите!

 28. КАКВИ ИЛЮЗИИ, ЧЕ УКРИТЕ СА БРАТСКИ СЛАВЯНСКИ НАРОД!!!!
  Вижте песента превърнала се в хит през 2014 година:
  Никогда мы не будем братьями (песня Анастасии Дмитрук)

  ТЕКСТА НА ПЕСЕНТА Е:
  Никогда мы не будем братьями
  ни по родине, ни по матери.
  Духа нет у вас быть свободными –
  нам не стать с вами даже сводными.

  Вы себя окрестили „старшими“ –
  нам бы младшими, да не вашими.
  Вас так много, а, жаль, безликие.
  Вы огромные, мы – великие.

  А вы жмете… вы всё маетесь,
  своей завистью вы подавитесь.
  Воля – слово вам незнакомое,
  вы все с детства в цепи закованы.

  У вас дома „молчанье – золото“,
  а у нас жгут коктейли Молотова,
  да, у нас в сердце кровь горячая,
  что ж вы нам за „родня“ незрячая?

  А у нас всех глаза бесстрашные,
  без оружия мы опасные.
  Повзрослели и стали смелыми
  все у снайперов под прицелами.

  Нас каты на колени ставили –
  мы восстали и всё исправили.
  И зря прячутся крысы, молятся –
  они кровью своей умоются.

  Вам шлют новые указания –
  а у нас тут огни восстания.
  У вас Царь, у нас – Демократия.
  Никогда мы не будем братьями.

  КАК ТОЗИ ИЗПИТВАЩ ОМРАЗА КЪМ РУСНАЦИТЕ НАРОД , ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПРИЕТ ОТ РУСНАЦИТЕ КАТО БРАТЯ?!!
  ТА ТОВА СА НАЙ МРАЗЕЩИТЕ ГИ ХОРА!!!

 29. В същото време, както Захар Прилепин съобщи по-рано в своя телеграм канал, лидерът на международния център „Матица русинов“ Пьотр Гецко се обърнал към Путин с предложение за създаване на Карпатска Рус по южните граници на Украйна по периметъра на граничната линия с Румъния, Молдова и Словакия.

 30. Референдум за отделяне от Украйна искат да се проведат жителите на граничните райони с Унгария. Обръщение от етнически унгарци е изпратено до министър-председателя на Унгария Виктор Орбан, в което се съобщава за факти за геноцид от страна на Украйна.

  „Актове на геноцид, явяващи се атаки срещу нас, етническите унгарци, които се опитваме да защитим националните си права, в разрушаването на нашите исторически и културни паметници, незаконно задържане на маджарски активисти в затворите, остават без внимани от президента Зеленски, украинското законодателство и служителите на реда“, се казва в съобщението.

  Има преследвания за общуване на друг език, а украинските власти обвиняват етническите унгарци в неподчинение на интересите на неонацисти и фашисти. По-нататък ще става само по-зле – смятат авторите на призива. Десните радикали ще стигнат докрай. Унгарците отбелязват, че както в случая с руския език, унгарският също е обект на насилствени ограничения.

  „Надяваме се на обединение с историческото Отечество, което ще ни позволи да живеем в мир, да просперираме и да не се страхуваме за децата и бъдещето си!“ – пишат маджарите на Виктор Орбан.

  Така разделянето на Украйна може да продължи и в западна посока.

  1. Е!!! Това писмо е от 24 ФЕВРУАРИ.. Но „обективните“ ни УЖ медии го заметоха под медийната плява..

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *