« Върни се назад Публикувано на 16.03.2022 / 21:11

ПУТИН: ЖИТЕЛИТЕ НА ДОНБАС 8 ГОДИНИ СА ОБЕКТ НА ВАРВАРСКИ ГЕНОЦИД! УКРАЙНА ОПИТВА ДА ЗАМЕТЕ СЛЕДИТЕ НА ДЕСЕТКИТЕ ЛАБОРАТОРИИ, ФИНАНСИРАНИ ОТ ПЕНТАГОНА, ЗА БИОЛОГИЧНО ОРЪЖИЕ!

Владимир Путин:

Срещаме се в труден момент, когато нашите въоръжени сили провеждат специална военна операция в Украйна и Донбас. Нека ви напомня, че в самото й начало, рано сутринта на 24 февруари, публично и открито посочих причините. Основната цел на действията на Русия е да помогне на нашия народ в Донбас, който в продължение на почти осем години с най-варварски методи – блокада, мащабни наказателни действия, терористични атаки и постоянни артилерийски обстрели, беше подложен на истински геноцид.

Киев игнорира и саботира Минските споразумения в продължение на осем години, а в края на 2021 г. публично отказа да ги изпълни.

Властите в Киев не само игнорираха, саботираха през всичките тези години изпълнението на Минския пакет от мерки за мирно уреждане на кризата, но в края на миналата година публично отказаха да го изпълнят.

Тактиката на бойните действия в Украйна, която бе разработена в Министерството на отбраната на Русия и Генералния Щаб в пълна степен се оправда.

Операцията се развива успешно в строго съответствие с по-рано утвърдените планове.

Войниците и офицерите на Русия проявяват мъжество и героизъм и правят всичко, което зависи от тях, за да избегнат загуби сред мирното население в украинските градове.

Ако нашите войски действаха само и единствено на територията на Донецк и Луганск това нямаше окончателно да реши проблемите и не би довело до мир – щяха да продължат провокациите, обстрелите и въоръжените конфликти безкрайно.

На територията на Украйна, недалече от руската граница е работено по създаване на компоненти за биологическо оръжие. Сега Киев прави опити да замете всички следи от биологическите разработки.

В Украйна са действали десетки лаборатории, където под ръководството и финансовата поддръжка на Пентагона са осъществявани военно – биологически програми, в това число и експерименти с образци на корона вируса, сибирска язви, холера, африканска чума и други смъротоносни заболявания.

Последните безпрецедентни санкции, наложени на Русия от САЩ и техните съюзници заради войната на Кремъл в Украйна, бележат края на една епоха. Оттук нататък Западът ще загуби „глобалното си господство” както в политически, така и в икономически план. Митът за западната социална държава, за така наречения златен милиард, се разпада.

Цялата планета е тази, която трябва да плати цената за амбициите на Запада и опитите му да запази изчезващото си господство на всяка цена. Народът на Русия ще успее да разпознае патриотите от предателите, такова очистване на обществото само ще укрепи страната.

Русия осъзнава с какви ресурси разполага „Империята на лъжите“ на Запада, но тя е безсилна пред истината и справедливостта и Москва последователно ще оповестява своята позиция пред света. Позицията ни е честна и открита и все повече хора я чуват, разбират и споделят.

Против Русия е разгърната масирана атака в киберпространството, задействана е безпрецедентна информационна кампания с участието на глобалните социални мрежи, и всички западни медии, чиито обективност и независимост се оказаха просто мит.

Ограничава се достъпът до информацията, обработват хората с огромно количество лъжи, пропагандистки фалшивки. Стигнаха дотам една от социалните мрежи да допуска призиви за убийства на руски граждани.

На режима в Киев му е безразлична съдбата на украинския народ, на него му е заповядано да създава „Анти Русия“. За нас е очевидно, че западните покровители просто подтикват киевските власти към продължаване на кръвопролитията, доставят нови и нови пратки въоръжения, снабдяват ги с разузнавателни данни и оказват и друга помощ, включително с военни съветници и наемници.

Западните страни искат да превърнат Русия в слаба, зависима страна; да нарушат нейната териториална цялост; да разчленят Русия по начин, който им е удобен.

Зад лицемерните приказки и днешните действия на така наречения колективен Запад стоят враждебни геополитически цели. Те просто не искат силна и суверенна Русия.

Ако Западът е смятал, че Русия ще се разпадне или ще отстъпи, те не познават нито нашата история, нито нашия народ.

Afera.bg

„Изобщо не осъждам тези, които имат вила в Маями или на Френската Ривиера, които не могат без гъши дроб, стриди или така наречените джендърни свободи.

Това абсолютно не е проблемът. И, повтарям, проблемът е във факта, че много от тези хора по самата си природа са психически разположени именно там, а не тук, при нашия народ, не в Русия. И това според тях е знак за принадлежност към по-висша каста, към по-висша раса.

Такива хора могат да продадат собствената си майка, стига да им е позволено да седят в коридора на тази най-висша каста. И те искат да бъдат като нея, като й подражават по всякакъв възможен начин.“

«