« Върни се назад Публикувано на 24.12.2023 / 8:23

ПУТИН Е ИЗУМИТЕЛЕН ПОЛИТИК И СПЕЧЕЛИ ВОЙНАТА В УКРАЙНА. НЕ ИМ ЛИ МИНАВА ПРЕЗ УМА НА ЗАПАДА, НАТО И ЗАПАДНАТА ПРОПАГАНДА, ЧЕ СА ОТ ГРЕШНАТА СТРАНА НА ПРОВИДЕНИЕТО

Путин спечели войната в Украйна с много търпение, вътрешно равновесие и външно отстраняване на либералките – назначени от неговия режим милиардери, които внезапно получиха инфаркт или паднаха от различни прозорци и ястребите лумпено-ентусиасти като Пригожин.

Владимир Путин е изумителен политик, чиято кариера трябва да се изучава от всеки, който има истински интерес към историята и политиката.

Това, което западната пропаганда прави сега е да се опита да представи съкрушителната си загуба в Украйна като компромис, предложен от Путин.

Целият Запад наля пари и оръжия в Украйна, НАТО ръководеше оперативно цялата война, наложиха 1400 икономически санкции на Русия, а западната пропаганда лъжеше от сутрин до вечер за Украйна, Путин и Русия. Въпреки всичко това не успяха.

Чудя се дали по-чувствителните от тях не се досещат защо така се получи? Не им ли минава през ума, че са от грешната страна на провидението?

Явор Дачков

«