« Върни се назад Публикувано на 21.03.2014 / 8:12

ПУСИ РАЙЪТ ДИСКРЕДИТИРАХА ВСЯКА ФОРМА НА ПРОТЕСТ. СЪЩОТО СТАНА И У НАС С ПЪРФОМАНСИТЕ НА ЦОНА, МАЛВИНА И YVETTE

 

Пуси Райът: Пънкарска молитва НВО Bulgaria, режисьори Mike Lerner, Maxim Pozdorovkin „Заснет в продължение на шест месеца този документален филм разказва истинската история на три млади жени, които се осмеляват да изпълнят „пънк молитва” в най-голямата руска катедрала…“ Така започва синопсисът към филма. Правят впечатление няколко неща:

Първо, в продължение на 6 месеца е допусната американска телевизия да заснеме напълно свободно всички изявления на пънкарките срещу Путин, включително по време на процеса. Активно участват родителите им, позирайки.

Второ, по време на процеса е очевидно, че Тонколонникова, бидейки в ареста, е гримирана и с току-що направена фризура, за разлика от другите две в групата, които не са толкова привлекателни. За пояснение: Арестът няма подобни екстри.
Трето, кадрите от акциите на пънкарките с целуване на милиционери поразително напомнят едни снимки от София на непълнолетната дружка на Малвина – Деси.
Четвърто, политическият пърформанс на посредствени актриси и певици също много напомня на нашенските злополучни протестъри. Като изключим порното от музея, където бременната Тонколонникова и останалите правят порно филм в знак на протест. За такъв пърформанс на нашите не им стигна… кураж. Може би, защото… са с друга сексуална ориентация. Слава Богу, че не го направиха, защото щяха да убият либидото на народа, което искат да събудят.
Пето, квалифицирано като „либерален фашизъм“, т.е. група хора, които искат силово да наложат мнението си на обществото, Пуси Райът постигнаха определена победа: отвратиха мнозинството хора от себе си, като дискредитираха всяка форма на протест. Същото стана и у нас с пърформансите на Цона, Малвина и Yvette.
И шесто, това поражда подозрението, че Пуси Райът са направили услуга на Путин, което говори, че може и у нас Цона и Малвина да са агенти на ДС.
P.S. Който иска да види порното от музея, да го потърси в интернет, като декларира че е на 18+

https://www.youtube.com/watch?v=nRWAR6TplTo

Alain Soral – Septembre 2012 : 14. Les Pussy Riot

www.youtube.com

Богомил Бонев

бивш вътрешен министър

«