Публикувано на 26.10.2021 / 16:48

ПУНТАТА Е ОТ СТОЙЧО, МАРАТА ОТ РАДЕВ

Нали си знаете, че тия тестове за децата с плюнката, дето ще ги правят учителите е поредната Пунта Мара на Кацаров и Радев.

Къде ще ги правят – отвън на двора при 1-2 градуса студ или вътре на закрито, където ще си кашлят и кихат на воля?

Кой ще ги прави всъщност?

Колко време ви трябват за 30 деца и един учител?  По мое скромно мнение за моите 5 деца около 20-30 минути ми трябват. Смятай 6х30 прави около 3 часа за един клас?

Какво правят с позитивните деца – държат ги на двора ли!?

Докато бях доказано позитивен за ковид с два PCR си правих такива аматьорски тестове от аптеката по 100 лева парчето и бях все „отрицателен“. А тия са евтинджос от някоя тяхна фирма.

Пунтата е от Стойчо, марата от Радев.

Николай Бареков

Коментари 22 за
“ПУНТАТА Е ОТ СТОЙЧО, МАРАТА ОТ РАДЕВ”

 1. Коце „ботокса“ намекнал за далавера с антигенните тестове за учениците. И понеже става въпрос за нашите, българските деца, реших да се поровя малко в alibaba.com. Търсенето беше ограничено до тестове тип близалка – lolipop и до фирми с марkировка CE и сертифицирани по ISO. Някои ярки примери:
  https://www.alibaba.com/…/Joysbio-One-Step-Rapid-Test-Kits…
  https://www.alibaba.com/…/High-accuracy-Self-testing-all…
  https://www.alibaba.com/…/Orawell-Lollipop-Saliva-Test…
  Освен цените съм ги подбирал и по друг критерий – в горната част на страницата вдясно от снимките и някъде под цените има Customization и срещу него Customized logo и Customized packaging с минимални количества срещу тях. Това означава, че ако поръчам определено минимално количество (50-100 хил. броя), на тестовете и кашоните може да е изписана всякаква фирма, която клиентът поръча. Назалните тестове са горе-долу на същите цени, откъде нашите умници решиха, че са по 10 лв. Риба се лови в мътна вода, пари се крадат в мътни времена.
  *Ако искате търсете rapid antigen test, fast antigen test, lolipop antigen test, antigen test for kids. Не добавяйте covid, нищо няма да излезе.

 2. da, за ДНК тестове става въпрос! Няма грешка. Радев също е замесен в създаването на 27 генетични лаборатории в България и ДНК база данни
  Ангажирал се е с КРАЖБАТА НА всички ДНК проби. ОТ-до!

 3. И отново – къде е Мария,бай Добри …
  Какво става тука ,бе ?

  1. Да, къде са ? Липсвате ни ! И Дядо Иван, и Няма Шанс и цялата плеяда от звезди от лани !

 4. Йоло Денев вика, да земем пример от талибаните, да се надигнем и да се освободим. Цитирам по памет, разбира се. Точните думи може и да не бяха същите, но смисъла е същия.

 5. Нещата ще се оправят когато зад колоните на паветата …ще са копоите им!!!
  Всеки който е и на най-малката длъжност и професия но подкрепя ЕКСТРЕМИЗМА над СВОБОДАТА НИ е ВРАГ на ЧОВЕКА!!!

  1. Ще ми преотстъпиш ли правата за да е по-лесно да квалифицирам всеки един продажник и предател повтарящ зобиращите „зелени мантри“?

  1. А ПЕНСИОННИТЕ вноски и бъдещи изплащания на дължимите пенсии зе тези които имат право да ги получават един ден??
   Или, да се самоосигуряваме с близките, познатите и комшиите си. вместо да пилеем трудно изкарани готови пари???

 6. 18+ (Препоръчителен Родителски Контрол )

  (Предварително се извинявам за нецензурния език, но към такива фактори се подхожда само с адекватна реакция)
  Относно безумията на онези плужеци, поставени начело на „министерствата“ на образованието и здравето:
  Модерния рефрен сега е „Безопасна Среда“ за учениците, учителите, лелките, парнаджията и т.н. работещи в образователната система.
  Абе идиоти, не знам къде сте расли, какво сте яли и как сте се пръкнали, и особено оня бозавия (по би му подхождала една ЕсЕс-униформа и да разнася ПфМаѝзера) дето уж ръководи образованието на подрастващите :
  Вие не знаете ли, не помните ли, или никога не сте имали нормално детство, където децата се събират, общуват, играят, бият се, пушат, натискат се зад ъглите, целуват се, е*ат се, обичат се, мечтаят, разочароват се, и по всички Човешки начини получават уроците на Живота ?!
  Или вие, зомбирани папагали, си лаете само вашата изтъркана плоча, и като кучето на Павлов само чакате някоѝ да ви светне лампичката, и да започнете отново идиотския си рефрен?
  Ако вие се правите, че сте създадени в епруветка (а може и да сте, вече нищо не ме учудва, като ви виждам неадекватността) , и натиквате малките накъде:
  – Безопасна Среда (тъп буквален превод на термина на вашите психопатични инструктори) – демек какво – досега брутално изнасилвахте мало и голямо със тези садистични клечки в носа и къде ли не още‘
  – Искате да превърнете децата от нормално живеещи и самовъзпроизвеждащи се хора – в изолирани, мастурбиращи, зомбирани биологични единици с промити от вашите налудничави мераци за „онлаѝн живот и търговия) мозъци?!
  – Програмата ви, неуважаеми, включва ли и уроци и препоръки по „безопасно“ мастурбиране, одобрено от някоя световна организация от експерти в тази област, или им давате свободата на „личен избор“ ?!
  – Вие знаете ли въобще (съмнявам се, като ви гледам) каква хормонална буря се вихри в тези млади тела??? Нали сте учили нещо си там – сетете се за удара върху психиката, емоциите и развитието на тези деца и младежи! Или знаете много добре накъде ги набутвате – да посегнат към „онова“ на което се крепи цялата ви шибана ръководно-инструкторска организация от педофили, извратеняци, безскрупулни търгаши на човешко здраве и животи?!! За да станат , Недаѝ, Боже, вечни клиенти на вашите „успокоителни“ стоки, или да се надрусат то откат, и после няма и нотка съжаление!!
  – Помните ли още, календара с годишните сезони и синусоидата на различните заболявания? Или, „пак ни изненада зимата“ ??
  – Мислите ли че не се досещаме яе ни баламосвате с тези „здравни загрижености и мерки“ само и само да ни отвлечте вниманието от продънения д0лар+Евро на важите господари (и тениите на всички салепени за него валути) ? Защо вместо да ползвате удобната дума „поскъпване“ , не прилагате правилната дума „обезценени книжни пари / валути“ ?? За да си купувате полиции, копои и армии?? Стоѝността на един хляб е бил, и винаги ще бъде „Един Хляб“ ! И затова ли правите всичко възможно да попречите Тоѝ да бъде нормално и честно произведен??
  – Яжте си сами и не ни натрапваѝте пластмасови храни, изкуствено месо, и всякакви субстанции които само зомбитата обожествяващи макдон@лд$ и $тарбакс имат ищах да консумират! Не тровете децата ни!!!
  Препоръчвам ви да се вземете в ръце докато е време, и да си спомните как завърши Големият Италиански „Водач“ при приключване на величието му!!
  Извинявам се, стана много дълго, но има още много за казване, но всяко нещо с времето си …

  1. Наздраве за Тебе Трезвен, пич си, умен ! Стани Храбър и пиши и в неанонимната част като мен – долу съм Петър !

 7. Инфекцията не е включена в наредбата за регистрация и няма задължение случаите да се докладват. ТОВА ГО ПИШЕ ТУК И Е ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА УМИШЛЕНО УБИВАНЕ НА ХОРА.https://www.24chasa.bg/amp/6529555

 8. Ех Афера Афера хубаво цитирате този мошеник ама защо и дума няма за скритите сметки. От къде идват парите пак не ви интересува де. Иначе уста голяма да хулите всички.

  1. Скритите светки на Радев ги видяхме… 600 000 лв. за билбордове в София, това го виждаме, а от къде ги взе… иначе някои умират да си тиражират лъжи..

 9. Глас в пустиня, пустинята на Глобализма, Зеления фашизъм или по-скоро извратен маниакализъм, Сатанизъм и една безмерна Алчност!
  „Свестните у нас считат за луди…….“ – ама стадото вече не зна, кой е Този изрекъм тези непреходни слова.
  Май Тъмнината се спуска по-бързо от обичаното, но не е Второто пришествие, а Царството на Мрака и неговите слуги.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *