« Върни се назад Публикувано на 13.06.2022 / 16:18

ПСУВАХА МЕ, НО ИМ НАПРАВИХ ДОБРО! ОЩЕ НА 8 ЮНИ ПРЕДУПРЕДИХ ТОШКО ЙОРДАНОВ, ЧЕ ДЕПУТАТЪТ ГЕОРГИ ГЕОРГИЕВ Е КУПЕН ЗА 1 МИЛИОН! СЕГА Е РЕД СЛУЖБИТЕ, ОТ КОИТО ИЗТЕЧЕ ИНФОТО, ДА СИ СВЪРШАТ РАБОТАТА!

На 8 юни т.г. аз, Веселина Томова, която сочно иначе Тошко Йорданов напсува в ефир, точно в деня, в който извадих снимките с кюлчетата злато и пачките в спалнята на Бойко Борисов, им направих добро.

Защото съм по-мъж от мъжете и гарез никога не гоня. В името на справедливостта – егото се погребва. Винаги.

На 8 юни т.г. получих информация от брилянтни мои източници в службите, че първият накупен депутат от „Има такъв народ“ е депутатът им Георги Георгиев от Враца. Сумата – един милион!

Умишлено не го написах веднага, а потърсих телефоните на Тошко Йорданов и Слави Трифонов за да ги предупредя. Тошко Йорданов ми вдигна и му предадох информацията, за да отреагират. На Слави Трифонов написах смс, че искам да разговарям с него. Той не благоволи.

Сега, след като аз съм знаела още на 8 юни, че Георги Георгиев е първият напазарен от „ПП“ и за това информацията дойде от службите, това означава, че службите знаят и много повече, затова да не си бъркат в задника, а да си свършат работата!

Апропо, с информацията за Георги Георгиев едновременно дойде от там и инфо за Костадин Костадинов – колко никак, ама никак не е алчен…

Днес инфото за Георги Георгиев и официално вече лъсна. За Костадин – поживьом, увидим…

Ако има служби – досега тия продажни типове щяха да бъдат вече с белезници.

Ама няма. И щом Веселина Томова им е отдушника, по-добре Веселина Томова да оглави ДАНС.

Толкова.

Веселина Томова

«