Публикувано на 13.06.2022 / 16:18

ПСУВАХА МЕ, НО ИМ НАПРАВИХ ДОБРО! ОЩЕ НА 8 ЮНИ ПРЕДУПРЕДИХ ТОШКО ЙОРДАНОВ, ЧЕ ДЕПУТАТЪТ ГЕОРГИ ГЕОРГИЕВ Е КУПЕН ЗА 1 МИЛИОН! СЕГА Е РЕД СЛУЖБИТЕ, ОТ КОИТО ИЗТЕЧЕ ИНФОТО, ДА СИ СВЪРШАТ РАБОТАТА!

На 8 юни т.г. аз, Веселина Томова, която сочно иначе Тошко Йорданов напсува в ефир, точно в деня, в който извадих снимките с кюлчетата злато и пачките в спалнята на Бойко Борисов, им направих добро.

Защото съм по-мъж от мъжете и гарез никога не гоня. В името на справедливостта – егото се погребва. Винаги.

На 8 юни т.г. получих информация от брилянтни мои източници в службите, че първият накупен депутат от „Има такъв народ“ е депутатът им Георги Георгиев от Враца. Сумата – един милион!

Умишлено не го написах веднага, а потърсих телефоните на Тошко Йорданов и Слави Трифонов за да ги предупредя. Тошко Йорданов ми вдигна и му предадох информацията, за да отреагират. На Слави Трифонов написах смс, че искам да разговарям с него. Той не благоволи.

Сега, след като аз съм знаела още на 8 юни, че Георги Георгиев е първият напазарен от „ПП“ и за това информацията дойде от службите, това означава, че службите знаят и много повече, затова да не си бъркат в задника, а да си свършат работата!

Апропо, с информацията за Георги Георгиев едновременно дойде от там и инфо за Костадин Костадинов – колко никак, ама никак не е алчен…

Днес инфото за Георги Георгиев и официално вече лъсна. За Костадин – поживьом, увидим…

Ако има служби – досега тия продажни типове щяха да бъдат вече с белезници.

Ама няма. И щом Веселина Томова им е отдушника, по-добре Веселина Томова да оглави ДАНС.

Толкова.

Веселина Томова

Коментари 29 за
“ПСУВАХА МЕ, НО ИМ НАПРАВИХ ДОБРО! ОЩЕ НА 8 ЮНИ ПРЕДУПРЕДИХ ТОШКО ЙОРДАНОВ, ЧЕ ДЕПУТАТЪТ ГЕОРГИ ГЕОРГИЕВ Е КУПЕН ЗА 1 МИЛИОН! СЕГА Е РЕД СЛУЖБИТЕ, ОТ КОИТО ИЗТЕЧЕ ИНФОТО, ДА СИ СВЪРШАТ РАБОТАТА!”

 1. Когато се създаде ДАНС някой бе разяснил,че съкращението означава Държавна агенция наш’та сигурност – сиреч, за управляващите, не за народа.

 2. „Апропо, с информацията за Георги Георгиев едновременно дойде от там и инфо за Костадин Костадинов – колко никак, ама никак не е алчен…
  За Костадин – поживьом, увидим…“

  Някой спомня ли си защо професор Минчо Христов напусна Костадин Костадинов?

 3. Ами службите са виновни за всичко. Какво правят? Събират компромати, пускат ги в медиите. Да купиш депутат за 1 милион не е като жената на някой да ползва самолетни билети на промоция. При нас реакция няма, за самолетните билети имаше оставка. Затова сме станали блато. Няма кой да чисти навреме. Като чуя ДАНС и ми става лошо. Не знам дали ще помогне смяната на ръководството. Все пак ръководството трябва да разчита на някакъв ресурс, ако иска да свърши работа.

 4. Уважаема Госпожо Томова,
  И аз „барабар Петко с мъжете“, из тези дни психясах напълно! Много ми дойде. А Вие знаете, че луд човек прави луди работи! Не съм щастлив от много неща но из последните дни най-много ме дразни видимата промяна в отношението на Русия към България. Примери – много в това число и от последните минути – „Русия ни пратила, там където зимуват раците“. И всичко това заради един който не си събува зелените чорапи и един който пика и на националното ни достойнство и на конституцията ни и сега в синхрон с лафа “ ни го размахва под носа, за да видим колко му е мек“! Две особи успяха да скарат два братски народа имали векове наред обща история. Това за мен е недопустимо – аз не искам моите руски приятели да ме гледат с недоверие. Тези двама заслужават най-скъпият подарък в Русия – „екскурзия с хеликоптер до Сибир в едната посока и слизане за разходка в преспите, без парашут от хиляда метра“. Няма случай на намерен! Остатъците се консумират на място от гладната руска мечка. Припомни им тези навици на руснаците – е само на техните „батки“,докато не сме почнали да събираме масово пари за билетите им до там! Бързо ще се съберат – аз влизам веднага с една моя пенсия!

 5. Веселина, Томова, има един лаф: На бодлива крава Господ рога не дава! Кой ще го прави тоя сайт след Вас?

 6. Простото Кире склони към корупция 6 депутата.,а уж бореше корупцията.

  1. Бих желал да информирам читателите, че правителствения „Еърбъс 319” е летял до Солун САМО ДА ЗАКАРА на Кир4у *уя и на Гуглена пи4ката за да се онодят.
   Кир4у Измамникът не е присъствл на официалните разговори на срещата евролидерите в Солун , нито на вчерята за участниците.
   Защо НАРОДЪТ трябва да плаща за хормоналните протуберанси на Кир4у Измамникът и мустакатата му проститутка, назначена от него на висока държавна длъжност?
   Когато пиша, че трябва да се разпорят п*тките и г*зовете на народните изедници някои ме упрекват, че пиша глупости, но когато се плащат стотици хиляди левове на българските данъкоплатци, САМО за да си вкара Кир4у *уя в п*тката на Гуглена, това се приема като право на властимащите.
   Да си еВат майките и да знаят, че ще ги тричат скоро.

 7. Радостин запазва поста, Весела Чернева взима външно, МРРБ е за Георгиев/Дацов, а МЕ също го пазарят за някой от отцепниците !

 8. Татяна Дончева излезна права за Руди Гелосания плевенски цинга -манга-гел с 500К..Всичко си дойде на мястото след има нема една година..Истината излезе наяве. На Истината не може да се сложи похлупак..Няма скрито-покрито вече , а се опитаха да изкарат Татяна Дончева виновна вместо циганина с гела Мургавелкото от Плевен..

 9. Сенека
  8. Благородната душа притежава страхотното качество на страст към честните неща.
  16. Парите никога не са обогатявали човека, защото служат само за увеличаване на алчността му.
  17. Това, което законът не забранява, честността може да забрани.
  35. Възхищавайте се на тези, които се опитват, дори ако не успеят.
  45. Първото изкуство, което трябва да научат онези, които се стремят към власт, е да могат да търпят омраза

 10. Весе,Весе!
  Кафа от олигофрени. Тея идиоти не стоплят ли, че ако искаше, досега щеше да отидеш на една екскурзия – примерно да Австралия и от там да си редиш сайта. Нямаше да могат и да го хакват! Те се хванали да ти се коркат, да ти дават акъл – сякаш имат някакъв, да те цитират без да си им дала такова право. Тъпи са мила,много тъпи. Ти заслужаваш съвсем друго отношение! Данс не е клетка за твоята душа. Душата ти иска простора на истината – всеки ден, каквато и да е истината. Бъди здрава най-вече и продължавай да не им цепиш басма. Има много хора,много, които те обичат! Нека това да ти дава сили!

  1. ДАНС в сегашния си вид е комбинация от резил и гола вода.
   Трябва да се разформирова и да се направи нова служба, без старите мафиоти, които служат на Боко Тиквата и на американското посолство.

 11. Зоя Барболова – Формиране на турско-български хибридни съществителни със суфикси на к- (liternet.bg)
  Имена с десубстантивни основи:
  ..
  .гиреснùк ‘човек, който е носител на „гарез // карез“’ (Ард.; Асен) < б. карез // гарез < а.-т. garaz ‘задна мисъл; ненавист, злоба’;

 12. Доброжелател и най-редовен читател от първият миг.
  Весе ,пише се гарез,а не карез.Направи си справка.

 13. Дванайсетте ЮДА/ЮДЕИ/…!!!Бях писaл че тези Партийки без Идеологии а само личен ИНТЕРЕС са с Депутати -Проститутки!!!Който плаща вПОВЕЧЕ!!!АЛЪШ-ВЕРИШ!!!

 14. То ,хубаво да оглавиш ДАНС,ама колко декара затвор ще трябват тогава,а ?!
  Странджа Сакар ще стигне ли за масрафа ?

  Венсеремос.

  1. Кольоооо, там що пара потъна!? За два блока в Граматиково и един път до Турция? Викам и на наша Кичка (Кичка Бодурова) Кице, стига с тоя Бургас, изпей нещо за Граматиково! А, тя ми се смее и сълзите и капят ….. Стига бе човек, на змиите ли да пея, за змиите ли да пея!

 15. Службите не могат да направят НИЩО. Политиката е ТЪРГОВИЯ. ВСИЧКО се продава и ВСЕКИ се продава. И това е ЗАКОННО действие.

  На тази територия КРАЖБАТА на гласове, ПРОДАЖБАТА на дипломи и ПОДКУПВАНЕТО на магистрати е ЗАКОННО.
  Само кражбата на кокошки е НЕЗАКОННО.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

(function (document, window) { var a, c = document.createElement("script"); c.id = "CleverCoreLoader56940"; c.src = "//scripts.cleverwebserver.com/fc82c3993bd1e575e9e7935e29e432c3.js"; c.async = !0; c.type = "text/javascript"; c.setAttribute("data-target", window.name); c.setAttribute("data-callback", "put-your-callback-macro-here"); try { a = parent.document.getElementsByTagName("script")[0] || document.getElementsByTagName("script")[0]; } catch (e) { a = !1; } a || (a = document.getElementsByTagName("head")[0] || document.getElementsByTagName("body")[0]); a.parentNode.insertBefore(c, a); })(document, window); */?>