« Върни се назад Публикувано на 10.03.2022 / 9:20

ПСУВАМ ГИ РЕДОВНО! ИНТЕРЕСНО, АЗ ЛИ СЪМ АГРЕСОР ИЛИ ТЕ?

ПРЕДИ  НЕ  ОБРЪЩАХ  ВНИМАНИЕ

„Преди повече от две години не обръщах голямо внимание на медиите и в частност на телевизиите. Обикновено гледам няколко научно-популярни канала и част от новините вечерта. След психоатаката с наименование „пландемия от кромид“ разбрах колко долу са паднали журнаГлистите и по-специално новинарите.

Съмнявам се, че има друго обществено място, като изключим парламента, където се изливат толкова много гнусни лъжи и се манипулират хората. Никога не съм изпитвал особено уважение към тази професия, защото съм наясно колко сервилни са журнаГлистите към силните на деня и хората с власт и пари. В моята ценностна система ТВ – журнаГлистите се намират някъде между наркотърговците и проститутките.

Когато информационната война започна, гледах и не вярвах на очите си. Не можех да допусна, че през 21 век и при наличието на толкова много информация от Интернет, дори от чужбина, телевизионерите ще третират зрителите като пълни идиоти! Те така зверски пропагандираха и рекламираха колко страшен е „кромида“, че изглеждаха жалки и смешни, в очите на мислещите зрители.

Сега, когато мантрите с пландемията се изтъркаха и дори децата не вземат на сериозно лъжите по телевизора, започнаха да зомбират зрителите с войната в Украйна. Все така нахъсано и с фалшив патос, новинарите се опитват да промият мозъците на всички пред екрана, за да могат после да получат вонящите си сребърници! Тези отвратителни лъжци са не по-малко вредни от войниците в тази война! Те или нямат представа от журналистика, или така са се продали, че им е все едно какви г*вна ще сипят от екрана, стига да им платят добре!

Тъжно е, че вонята не идва само от телевизора! Целият свят се е осмърдял на пари, с които могат да се вършат всякакви безбразия! Забравихме Бог, а в нас това е собствената ни съвест! В Украйна се води война вече осем години, избити  до сега са хиляди невинни хора, включително и българи, но кой знае защо, това не впечатляваше нито САЩ, нито западните демоНокрации, нито световната общност!

Струпваха се оръжия по границите на Русия, в биолаборатории се произвеждаха химически оръжия за масово заразяване, но това се приемаше за нормално, защото бе в техен интерес. И когато арогантността на Запада премина всякакви граници, Русия реагира по единствения възможен начин на военната, психическата и медийната агресия!

Когато един малчуган върши много бели, на родителя по някое време му писва и отупва праха от панталоните му с възпитателна цел. Това се случва и в момента с войната в Украйна! Всички ближещи западни задници ще завият в хор, че има невинни жертви и руснаците са агресори. Да, така е! За съжаление и преди да навлязат в Украйна руските войски имаше невинни жертви, само, че бяха българи и руснаци!

За западните анализатори те вероятно са подчовеци, както ги бе определил някога Хитлер! Изобщо, цялата западна пропаганда, изливана и от нашите телевизори оплюва Путин и оправдава различните паравоенни образования, субсидирани от Зеленски.

Батальон „Азов“ например, където са събрани изроди от кол и въже, които са с татуирани фашистки свастики по цялото тяло и да убият човек е все едно да убият муха, изобщо не се обсъжда от журнаГлистите! Нали би трябвало да се върнат години назад и да се извадят на показ всичките им безобразия, които никак не са малко? Така биха си признали двойния стандарт при отразяване на събитията!

Аз не оправдавам руснаците, нито обвинявам американците, защото за всеки мислещ човек, това е война между САЩ и Русия! Просто не искам да ме будалкат от телевизора! Нито за измисления  „кромид“, нито за войната, нито за „новия им, стар световен ред“! Колкото и да лъжат медиите, рано или късно истината ще се види от всички! Някои хора ще проумеят, че украинците бягат не само от войната, но и от собствената си корумпирана, беззаконова и разложена държава! Бягат от мизерията и бездуховността, бягат от липсата на бъдеще на тяхната територия!

За съжаление и при нас положението не е по-розово! И както скалпела помага да се изреже болното място в един човешки организъм, да се надяваме, че и тази война ще унищожи злото в Украйна! Че здравомислещите хора по цял свят ще отсеят истината от гнусните медийни лъжи и ще имат куража да я кажат на глас пред всички!

По-рано не обръщах внимание на новинарите от телевизията, а сега ги псувам редовно! Интересно, аз ли съм агресора или те…?

Красимир  Бачков

Бележка на АФЕРА:  Хиперактивният Виктор Николаев тази сутрин след поредния едностранчив манипулативен „материал“ по Нова, рече и отсече: „Путин превърна от държавата си в терористична държава!“. То няма и как да е другояче, ако гледаш Нова тв и bTV – ежесекундно от там се лее безобразна лъжлива пропаганда, войнстващо бездарна, точно толкова, колкото пробутваха и за ковид. Слава Богу, инстинкта на българина е несломим – въпреки цялата тв помия не се влияеше нито по времето на ковид облъчването, нито сега – когато всичко друго ви дават по телевизиите, но не и истината за това, което става в Украйна.

«