« Върни се назад Публикувано на 08.11.2021 / 12:48

ПСИХИАТЪРКЕ ОТ „ЦВЕТА НА НАЦИЯТА“, КОГА СЪБУХТЕ ЦЪРВУЛИТЕ ОТ СЕЛО ТРУД, ЧЕ ВИЕ ЩЕ ОПРЕДЕЛЯТЕ „НИВОТО“ НА ОГРОМНАТА ЧАСТ ОТ БЪЛГАРИТЕ, КОИТО НЕ ПРИЕМАТ ЗЕЛЕНИЯ СЕРТИФИКАТ?!

д-р Цветеслава Гълъбова, психиатър, от Инициативния комитет на Румен Радев, по Нова нюз:

„…Не се крият от дебат, когато преценят, че такъв дебат е полезен, ще го направят… Политическата култура на българите не е на това ниво на което е политическата култура в развитите демокрации, където те разчитат на такъв дебат… У нас избирателят не определя вота си от това, което е чул на дебата… Вижте какво се случи със зеления сертификат! Мрежите закипяха – „аз досега подкрепях Радев, но вижте какво се случи, само заради зеления сертификат няма да гласувам за Радев“! Представяте ли си за какво ниво говорим, когато твоят вот се определя не от цялостното поведение и свършената работа, а се определя само от едно негово действие?“

Психатърке от „цвета на нацията“, и какво е ни е „нивото“ /„Представяте ли си за какво ниво говорим“/, след като НЕ ПРИЕМАМЕ зелените сертификати и тия, които НЕ ГО ПРИЕМАМЕ, сме десетки проценти повече от тия, които сте „цвета на нацията“?

Радев не приемал дебат, защото „политическата култура на българите не е на това ниво на което е политическата култура в развитите демокрации“?

Демек, прости сме, та да бъдем удостоени да гледаме Румен Радев „аристократът“ на дебати.

Абе, „цвета на нацията“, кога събухте цървулите от село Труд, кога рипнахте да се изживявате за „ниво“, че да клеймите ОГРОМНАТА ЧАСТ ОТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, КОЯТО НЕ ПРИЕМА ЗЕЛЕНИТЕ СЕРТИФИКАТИ, НАЛОЖЕНИ ОТ РУМЕН РАДЕВ „В СИНЕРГИЯ С ДНЕВНИЯ РЕД НА САЩ“?!

Я слезте на земята и първото, което научете „високото ниво“ Радев е да не рецитира заучени фрази, написани му предварително, направете му няколко психотерапевтични сеанса за да го извадите от шубелъка и го пуснете на дебат – ама не с водещи -лигочи надупени и да ви видим „нивото“ на „зелените сертификати“, пардон, „зелени чорапи“!

Айде, че аман от взели се насериозно „пази, Боже, сляпо да прогледа“!

Afera.bg

«