« Върни се назад Публикувано на 21.03.2021 / 22:32

ПРОФ. ЧОРБАНОВ НЕ Е БОЛЕН ОТ КОВИД, А ТОЯ НАБЕДЕН „МАТЕМАТИК“, ПРИСЛУЖНИК НА ХУНТАТА, Е ЛЪЖЕЦ И ПЪЛНО БЕЗОБРАЗИЕ!!

Георги Дренчев: Цял ден го шерват бавно развиващи изолационисти, това рядко лайно Петър Велков, който вече се бори за експертиза по манипулация и епидемиология.

Веселина Томова: А сега чуйте истината! Проф. Чорбанов изобщо НЕ Е БОЛЕН ОТ КОВИД!

А тоя набеден „математик“ Петър Велков, прислужник на властта на Хунтата, трябва да бъде приеман единствено с насмешка и омерзение, и е пълно безобразие, да не употребим по-тежка дума!:

Тази глупост, която днес беше подхваната от всички медии, които копираха някакъв пост от стената на един индивид, който има за себе си високо мнение без грам покритие, е пълна лъжа!

Единственото вярно нещо е, че проф. Чорбанов е в болница. Истината е, че е бил на ски и се е простудил. От което пък е направил плеврален излив. Баба ми, която е на 88 г, беше с такъв проблем преди седмица, а сега е в перфектно здраве!

Информацията я имам от д-р Георги Тодоров с когото говорих днес. Неговият профил отново е ограничен за месец и ме помоли аз да го съобщя. Докторът ще си направи нов профил съвсем скоро, който ще ви покажа.

Професор Чорбанов, Андрей Чорбанов, е добре, но няма приложенията за фейсбук и месенджър на телефона си, за да реагира лично. Пишат си с д-р Тодоров на смс-и. Получих чрез ммс скриншотове на тях, но не мога да ги отворя през моето устройство… Когато ги имам, ще ги добавя в поста.

А това в шотовете под този пост, са всички медии, които дадоха гласност на тази лъжа и профила на главния инициатор за нея!

Бъдете здрави и не вярвайте на всичко, което се появи в медийното пространство!

Ралица Стоянова

Afera.bg

«