Публикувано на 14.05.2022 / 9:58

ПРОФ. ЛЮДМИЛ ГЕОРГИЕВ: АКО ТОВА БЕШЕ НАРОД, ТИЯ КЕЛЕШИ ЗА ЕДНА СЕДМИЦА ТРЯБВАШЕ ДА БЪДАТ ИЗМЕТЕНИ! /ВИДЕО/

Проблемът му на Кирил Петков, че не познава историята, не познава народа си, но усърдно обслужва господарите си – американците.

Това, което наблюдаваме в момента е сблъсък на цивилизациите. Западът тотално скъса с християнските ценности, това е самоубийство на Европа.

Дехристиянизацията на Европа ще доведе до нейния крах.

Не можеш да правиш цивилизационен избор към цивилизация от която не си част! Ние сме тези, които сме създали руския народ чрез християнството, а правим цивилизационен избор към джендърството. Това е лудост!

Ако това беше народ, който има усещане за отговорност към собствената си държава, тия келеши за една седмица трябваше да бъдат изметени!

Българинът се страхува да се жертва за каузи и идеи, но после като види победителят е много жесток.

Afera.bg

Коментари 94 за
“ПРОФ. ЛЮДМИЛ ГЕОРГИЕВ: АКО ТОВА БЕШЕ НАРОД, ТИЯ КЕЛЕШИ ЗА ЕДНА СЕДМИЦА ТРЯБВАШЕ ДА БЪДАТ ИЗМЕТЕНИ! /ВИДЕО/”

 1. Да го имаме впредвид винаги и да се подкрепяме!
  Народът ни, не е нито мърша, нито е заспал, нито е мързелив и прочие.

  Срещу българския народ и българската държава се води добре организирана пълномащабна война с план по всички направления и сфери – от духовната култура, през администрацията, образованието, здравеопазването и икономиката.

  Трудно е да се ПОВЯРВА, че е възможно да се измисли подобен план и война с нищо непредизвикана от наша страна на българите и на България.

  Ето го плана, има и имена, спорни или не, тук всеки може сам да поразсъждава дали да вярва или не, като се замислим по ей това простичкото сравнение на факти:

  Кои от точките в плана ОЩЕ не са изпълнени, гледайки реалността днес?!
  ================

  Браво на будните българи от The Bulgarian Times!

  https://thebulgariantimes.com/%d0%bf%d1%80%d0%be%d0%b3%d1%80%d0%b0%d0%bc%d0%b0-%d0%b7%d0%b0-%d1%83%d0%bd%d0%b8%d1%89%d0%be%d0%b6%d0%b0%d0%b2%d0%b0%d0%bd%d0%b5%d1%82%d0%be-%d0%bd%d0%b0-%d0%b1%d1%8a%d0%bb%d0%b3%d0%b0%d1%80%d1%81/

  1. Планът в 14 глави, всяка с по десетина „указания“, публикуван в сайта 10.10.2010 г.!

   1. Удържане на властта.
   2. Идеология.
   3. Денационализация.
   4. Отнемане на свободите и възможностите за инициатива на българите.
   5. Забавяне в развитието на противника.
   6. Да унищожаваме врага чрез асимилация , като хуманна форма на геноцид.
   7. Създаване и поддържане на условия за нищета и безправие.
   8. Масова дебилизация на противника. гоите
   9. Употреба на бойни психотропни вещества, променящи човешката психика.
   10. Методи за масово отравяне. на гоите.
   11. Съкращаване числеността на противника до разумни граници, чрез скрити форми на геноцид в нашата тайна едностранна война.
   12. Съкращаване числеността на противника чрез други форми на геноцид.
   13. Унищожаване на противника чрез средствата на медицината.
   14. Действия чрез контролираните СМИ.
   ……………..

   „Да се поддържа стабилна тенденция към българофобия и национален нихилизъм!“

   „Да се обявяват всички национални и патриотични движения на българите за фашистки, националистически, шовинистки и терористични и консервативни, да бъдат оклеветени, очернени и да им се лепват етикети.“

   „Необходимо е гойското стадо да се държи в нищета и безправие.“
   „Необходимо е с българския народ да се разправим по-бързо, защото после ще е късно. Хилядолетният ни враг е още жив.“

   ?!?!?
   ===============

   Какъв враг, какви пет лева – абе, ей, човеци от Общата ни Планета Земя!

 2. (с) „Ние сме тези, които сме създали руския народ чрез християнството“
  ––
  Забавна… 65% населения РФ – ламаисты и буддисты.
  Да и „Ние сме тези, които сме създали руския народ“ – таки вас самих создал Бату Джудит в 13 веке. А до этого вас просто не было. Моей Семье и племени адантов (из которого Дмитрий Писарев, Столыпин и весь Минобр РИ) 15 тыс.лет письменной истории. Кто кого создал?
  Вранье „по-мелкому“ несколько удручает.
  Да и с „христианством“ у нас с вами полный непер. У нас китайское христианство Джудитов, у вас – римское орденское и все выползки из него.

 3. Въпросът е кои от силовите министерства и подобните им съдействаха такива разсипници да са на власт. Това става от поне десет години.

 4. Колко много е прав проф. Георгиев. Светът, ЦЕЛИЯТ е изправен пред алчността и пред жаждата за власт на англосаксонския свят и на тази Европа, която се е васализирала както никога. За наша радост, освен продажниците (които не са никак малко) има и едно будно население, което си дава сметка, че става въпрос за трансформиране на целия свят. „Pourquoi Poutine ne lance-t-il pas un appel mondial ?“ Защо Путин не направи един световен апел??? „Que vient faire la Vierge de Fatima en Russie ?“ Щом Украина печели войната, защо Щатите молят Русия да спре войната. „L’art de la désinformation – Les mensonges occidentaux sur la guerre en Ukraine“ Отново напомням, тази титанична война не е за Украина, а за освобождаване на света от глобалния еднополюсен диктат на Щатите и Аглия, за което Ванга е говорила, че Русия ще спаси света. Е целият свят освен Европа е против Щатите, ние къде сме с гайдите???

 5. За дехристиянизация на Европа, алармира проф.Георгиев.

  Ами да погледнем към дебългаризацията, фундамента на нация и държава се рушат.

  Кажете, кой зъл ум – успя да активира няколко хиляди !български студенти от българските училища (както твърдят колеги във форумите) за да направят шествие на 9 май до руското посолство с лозунги за руски фашизъм и прочие?!

  Как така студентите, младите на България лесно се въвличат в обслужване на чужди интереси и то в собственият им дом?

  Тези млади българи живеят в държава, в която има демографска катастрофа и ТЕ не виждат ли разрухата – безлюдни села с празните рушащи се къщи и предприятия, умиращите българи, бедността!

  Тези села и предприятия бяха живи и нямаше бедност преди 32 години при влиянието на същата Русия, ЗАЩО не го знаят или защо го забравят?!

  ===================

  Ми този млад народ проф.Георгиев, няма как да свалят Киро и Лена, слушате ли ги двмаката как омайно им говорят – заблуждават ги да, но къде е сравнението, еталона за истината, за националното достойнство?

  Кирил Петков от години се изявява като „преподавател“ в Софийския университет и обработва българчетата – да работят по проекти, подхвърлят им малко пари и природно интелигентните ни деца – правят чудеса в откривателството и изобретенията!

  Наше 28-годишно българче ще прави фабрики в космоса, но работи в Маями, а живее от 25 години в америка.

  България инкубатор не просто за мозъци, а за супер мозъци – от хилядолетия!

  Най-интелигентната нация в света, обаче като се съберат трима българи интелигенти сътворяват най-голямата … глупост!

  =====================

  Как да СПРЕМ дебългаризацията, за да се съхраним като народ и държава, вместо да се оставим да бъдем поробени, както често пише колегата Fuck EU.

  „Врагът“ ни се е подготвил старателно – разработил е програми, планове и дава пари, ДАВА МНОГО ПАРИ за поробването ни.

  Онази вечер в Панорама българско момиче млада юристка, обяснява за участието на младите в активния политически живот и обяснява разликата между моделите за управление на общества и държави:

  Авторитаризма се налага, а Демокрацията се обяснява!

  А така, ама чия „Демокрация“ се обяснява – на свободата истинската или на подчинението на частно-корпоративните олигархични и чужди интереси?!

  Как да спрем процеса на дебългаризация, това е въпроса?!

 6. Либералфашизмът е по-страшен от хитлеризма Хитлеристите успяват да завлекат милиони в поход към смъртта за шест години, в Киев – за осем
  На някогашното място на евреите в райха днес са поставени в Европа руснаците

  Като идея фашизмът се пръква във Франция, скоро бурно се разпространява като идеология и практика в дълга редица страни по света. Основен негов постулат е „Единство чрез сила за борба с външни врагове“. Оттук израстват стъблата на милитаризма, нацизма като извратена формула на национализма, диктатурата, ксенофобията, расизма, геноцида. Фашистките режими се основават върху популистката вяра в пропагандираната идеология и в изключителността на Водача. Фашизмът не е просто добре забравен стар подход за излизане от политически задънени улици, а добре отработен и изпробван разбойнически модел. В хода на почти-войната на Запада срещу Русия и Китай изглежда е станал предпочитаният.

  д-р Илия Илиев

  trud.bg https://svobodnoslovo.eu/%d0%bb%d0%b8%d0%b1%d0%b5%d1%80%d0%b0%d0%bb%d1%84%d0%b0%d1%88%d0%b8%d0%b7%d0%bc%d1%8a%d1%82-%d0%b5-%d0%bf%d0%be-%d1%81%d1%82%d1%80%d0%b0%d1%88%d0%b5%d0%bd-%d0%be%d1%82-%d1%85%d0%b8%d1%82%d0%bb%d0%b5/

 7. Кадри от сринатия почти до основи Мариупол?! О, не, този път не познахте Кадри от сринатия почти до основи Мариупол?!
  О, не, този път не познахте.
  Чували ли сте кой е най-изостаналия, беден и бавно загиващ край в България?
  Северозападът.

  И ако за тази разруха трябва да се потърси вина, то тя не е от времето на Бойко Борисов. Трябва да се върнем доста назад, поне около 30 години – времената на варварската приватизация на Иван Костов. Той беше сатрапът на българската икономика. И до голяма степен на селското стопанство. Снимка 1. Комбинат „Родопа“ – Враца, построен през 86-87г. и с капацитет за заклани до 5000 свине на ден. Снимка 2. Комбинат „Химко“ – гордостта на химическата индустрия в България години наред. Може би най-голям на Балканите.
  Ето какво е останало от тях. Ако разказвам за това, то е, защото 15 години от живота си съм живяла във Враца. Мястото, което помня много добре и от което са тези снимки сега.

  А ние продължаваме да се питаме защо сме на последно място в Европа по всички показатели? Включително и като най-нещастна нация!

  Радостина Чамин https://svobodnoslovo.eu/%d0%ba%d0%b0%d0%b4%d1%80%d0%b8-%d0%be%d1%82-%d1%81%d1%80%d0%b8%d0%bd%d0%b0%d1%82%d0%b8%d1%8f-%d0%bf%d0%be%d1%87%d1%82%d0%b8-%d0%b4%d0%be-%d0%be%d1%81%d0%bd%d0%be%d0%b2%d0%b8-%d0%bc%d0%b0%d1%80%d0%b8/

 8. Добро утро !
  Точно в този момент бачо ви Кольо полага усилия да си представи как би изглеждала статуята на една българска майка ревяща срещу всичко това ,което се случва !
  Не е много приятно занимание.

  Венсеремос.

 9. Още един много умен и родолюбив Българин, когото следя във всяка негова изява. Имаме бе хора, имаме много умни и знаещи българи, които въобще не се подвеждат по основното течение, които не искат да сме една абсолютна колония, а политическите ни чучела да бързат да се снимат в метрополията. Има и празноглави професори, които нямат и никакви задръжки да показват своята политическа тъпота. Основния проблем у нас е, че не оценяваме умните, не следваме техните анализи, пък за обединение не става и дума. Затова Ботев ни нарече идиоти, Славейков мърша, а проф. Христов дебили. Ето и един друг много умен- Проф. Димитър Йончев, публикувал нещо в Епицентър. Не са познати и много други, не се следят ценни предавания, руските умове Фурсов, Дугин, Хазин, Шосудовски-канадец, Наом Чомски, Пол Грек Роберт. Пък депутатите ни няма да издържат никакъв изпит на политическ тема. Най-лесното е да се реве слава на Щатите и на Англия и на евроамериканските ценности. Затова оставаме в категорията на дебилите до като не ни изглозгат окончателно. Не е успокояващо, че Украина я съсипаха по същата технология, по която съсипват и нас.

  1. Да де, имаме родолюбиви българи.
   Но въпроса е защо всеки роден като българин не е родолюбец?

  2. Все ваши „умные и родолюбивые“ болгары почему-то предпочли остаться в России – на БАМе, на „трубе“ – на больших стройках. Эт что, в России остались работники болгарского консульства. Кстати, в нашем Интернете – очень уважаемые люди.
   Ващета, первый красный губернатор – Иркутский – Ярослав Гашек, не, не болгарин, но тоже очень уважаемый человек. Ту скотину, которая отправила его в только созданную Чехословакию на смерть, уже давно пристрелили. Думаю, чехам это „счастье“ еще только предстоит.

 10. Ами не е народ, а мърша бе, професоре, както поетът го нарече. Пък Радой Ралин рече“ Търпи народа наш, има петстотин години стаж“. Тоя ли народ да изрита тези келеши, които дойдоха на власт с програмирани машинки.Сталин беше казал, че не е важно кой за кого гласува, а кой брои гласовете. Сега вече е в сила максимата“ Важно е кой настройва машините за гласуване. Специалистите вече казаха, че лесно се манипулират.

  1. Позволи ми да повторя мнението си за втори път в тази тема. Но не съм съгласен с тезата. Българинът има интелекта да превърне държавата си в рай, но няма нито икономическата, нито политическата свобода да го направи. Започват да му промиват мозъка от детската градина ………….. а родителите му вместо да го карат да обича родината си го учат да бъде емигрант, роб, проститутка………… слуга.
   Не съм съгласен и с професора, че видиш ли какви сме селяни от 1000 г. и гледаме само да оцеляваме. Ами достатъчно пообиколих света и това че в момента има по-оправени държави от нашата, не прави народите им по-умни, за интелект да не говорим. Тотални оФце, които сами се редяха да си набиват трансхуманизиращи течности.

   1. Hi, следя ти изявите и съм много положително впечатлен от това което казваш.
    Да, българинът може но не желае, промивката е професионална но имам идея.Ако решиш да я споделя тук върни отговор.
    Със здраве и късмет!

   2. Уважаеми Г-н , само да вметна, че освен посочените от Вас отнети свободи, важен и проблема със обезпечаването на прилагането на юридическите основи за налагане на отговорност и наказание на всички Политически Предатели, които безогледно погазват Конституция, морал, клетви и закони и деѝстват геноцидно върху българския народ.
    И по конкретно, престъпното бездеѝствие на служби, ченгесарница и каскетура.

 11. Имаме новини:
  Пет членният екипаж на българския кораб „Царевна“ бедствува в Мариупол. Пак ги спасява Донецката народна република(ДНР) – руснаците доставят храна, вода и провизии за останалия на кораба 5-членен български екипаж. От фирмата собственик на кораба ги боли чепа – ни дума, ни вопъл, ни стон, както се казва.
  Боли ги чепа и цялата кохорта „герои“ на нашето време – мунчорадевци, кировци, кокорчовци, лореали, славита, корнели, тикви, гномове(ген. Наско), бойкикевци и всичките останали дебелосерци. Държавата, ако въобще има такава, й е през онази работа за нашите моряци в Мариупол. Освен това всички български pressтитутски медии позорно мълчат за случилото се – как така братята руси за кой ли пореден път вече спасяват българи. Нали генерал-губернаторката на БГ-протектората ще им дърпа ушичките на всичките тези майкопродавци и ще ги привика на червеното килимче в генералгубернаторството, за да дават обяснения по въпроса!
  Ето и линк към новината:
  http://skandalno.net/%d0%b4%d0%bd%d1%80-%d0%b1%d1%8a%d0%bb%d0%b3%d0%b0%d1%80%d1%81%d0%ba%d0%be%d1%82%d0%be-%d0%bf%d1%80%d0%b0%d0%b2%d0%b8%d1%82%d0%b5%d0%bb%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%be-%d0%b1%d1%83%d0%ba%d0%b2%d0%b0%d0%bb-190132/

 12. Dy_art live
  Dy_art live
  1 day ago
  Днес 12.05.2022 г.представителите на ПП, БСП, ДБ и ИТН отхвърлиха предложението на Възраждане… А именно ДДС за храните, лекарствата, тока и водата да стане 0% , както вече е прието в някои страни… Едва ли бихме могли да си представим по-големи врагове на българския народ от тези про_амеpuканскu u продажнu маpuонетки…. Вместо да облекчат народа от ДДС, те застават против хората, дрори и срещу тези, които са ги издигнали до депутатските им постове с гласовете си ..

  1. Еми изпълняват график. По план. Да ни изтребят до средата на 2023. Странни са ми някои коментари- за след 5 години.
   Не, нямаме пет години.
   След пет години няма да ни има.
   Изчезващите динозаври, индианци, или на който както му харесва.
   Русия направи Ноевия ковчег.
   Ние къде сме?

   1. Не знам, но имам чувството, че по-голямата част от населението продължава да вЕрва в светлото си евро-джеднърско бъдеще.

    1. Така е.
     Варенето на жабите продължава по график.
     Най-тъпото е, че нито цени, нито крадци ще ги светне.
     Почти със сигурност- сварени.
     А ония два млн., които ни натресоха тия л@йна, къде бяха на 11-и?!
     Не членувам никъде. Но това безучастие беше брутално.
     Маат гащи по мегдана. И си живуркат не знам къде.
     Безотговорност.
     Добре ще дойде естествения подбор.

     1. Аз също не съм член на партия, най-малкото защото съм отгледан като монархист от царски офицер, но това не пречи да те вълнува живота на родината ти.

 13. ,Фулфорд- пионка за дезинформация.
  Не правете нищо, “ белите шапки“ ще се погрижат.
  Глупости на трета степен.

  1. Абсолютна истина. Дезинформация и заблуда с цел успиване на овцете.

 14. Ний от Четвърти километър мислим,че думичката ,,народ“ е мръсна дума вече .
  Всъщност доста отдавна.

  А тези не са келеши .
  Те,просто са си селски тарикати ,които се келешат защото зад тях са СИЛНИТЕ .
  Пуснали са ги отзад…

  Венсеремос,

 15. Някой да има информация за това, кой е Богоизбрания народ?
  Къде е роден Христос и има ли живи наследници до днес?
  Издирва ли се Христовия ген?
  Вторият ми въпрос е за Атила и Авитохол.
  Една и съща личност ли е?
  И двете означават „отгледан, откърмен от сърна“
  Наистина ли е бил владетел, управлявал България в продължение на 300 години?
  Търся отговори.
  Предварително благодаря.

   1. Благодаря за статията. Почти съвпада с това, което четох.
    На мен ми е интересно Авитохол и Атила една и съща личност ли са. Има доказателства, че Авитохол е управлявал в продължение на 300 години. Съвпада с управлението на Атила- до след 400- ната година.
    Това са доказани факти. Атила е отгледан и откърмен от сърна. И двете имена означават “ отгледан от сърна”, доколкото знам. Затова питам, интересно ми е. Имам книжка за Атила- бил е велик и непобедим, в същото време справедлив владетел. Но понеже нищо не разбирам от история, търся информация.
    Що се отнася до Христос- с интерес очаквам отговори. Ако някой знае и има информация.

    1. За Христос нищо не мога да кажа, сигурно защото не съм македонец и не обичам теориите, че първият динозавър е бил българин. 🙂
     Но за Атила-Авитохол съм си изградил теория, която за сега запазвам за себе си.

     https://bulgarianhistory.eu/%d0%bf%d1%80%d0%b0%d1%80%d0%be%d0%b4%d0%b8%d0%bd%d0%b0/

     Тук обаче виждам е добре описано, че синът му Ирник започва освобождението на българите от Римско робство на балканите.

  1. Атила е Хун бе приятел и не е Българин . Древните Българи са са били във федерация със Хуните и затова участват заедно със Хуните на Атила във нападението срещу Рим .За Авитохол се говори че е митичен Кан родоначалник на древните Българи като народ,но във Китайските и Индийските източници въобще не се споменава за този човек а те са по достоверни от Арменските и Гръцките източници за древните Българи ,понеже сме били съседи със тях за повече от две хиляди години . Говоря за Китайските и Индийските древни архиви . Освен това историята за Атила е за България на Кавказ , а не за древната Бълхара ,разликата е от порядъка на над две хиляди години.

    1. Хун от рода Дуло, доста чудно как и хуните имат една и съща династична линия с българите.

  2. Ние, БЪЛГАРИТЕ, сме БОГОИЗБРАНИЯТ НАРОД!!!
   И го ЧУВСТВАМЕ, но не го знаят мнозина от нас.
   Знаят го обаче враговете на БОГА.
   Не случайно там, НАД ВХОДА е написано СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА.
   Когато БЪЛГАРИНЪТ се събуди, сестра му РУСИЯ, ще изглежда като малко ядосано пале, пред ГНЕВА НА МАЙКА БЪЛГАРИЯ.
   БЪЛГАРИ И БЪЛГАРКИ ДРЕВНИ, СТЯГАЙТЕ СЕ, БОЯТ НАСТАВА.

 16. Обичам всички аферисти. Бъдете все така чепати и различни от останалите сиви мишки! Ще се срещнем пак- непременно. И специални извинения, че съсипвам темата за професора!
  https://youtu.be/8BZ09bN4fK4
  Ваша Маша- forever… 😉

 17. Спомням си как се ядосваше професорът на „Мутрагеньо“- май така го наричаше…Е, него и г-н Цецо колко ги търпяхме? Добре си поживяха- като василевси. И сега не са за оплакване. Царят-премиер (единственият подобен случай в света) също не е за оплакване. Осъди ни всички и си доведе дъщерята и семейството й да живеят в райска Рила. Кеф, а! Същата тази дъщеря, на която Борисов даде българско гражданство- под предлог, че ще се състезава като конен състезател за България. Чакахме,чакахме- нищо подобно. Отпраши към Мароко и дим да я няма. Сега обаче се сети за България- явно от зор.
  Защо ги пиша тия работи…Ами, защото много го лъгаха и използваха тоя народ всякакви- и чуждоземни, и родни мерзавци.
  А за г-н Просто Киро…Утешителното е, че няма да изкара колкото Мутрагеньо. (Лично предчувствие на Просто Мария.)

  1. То е ясно Мария, че киро-дибила ако бъде оставен за султан, може не само българите и България да изчезнат, ами да потопи балканите.
   И пак ще постна един изключително прост цивилизационен закон който гласи:

   „…………….Когато даден народ е извън своето цивилизационно семейство, то той се топи бързо демографски…………….“

   От това по-простичко обяснение няма, че евроатлантическите педерастки ценности нямат нищо общо с България и са изключително вредни за нашият народ.

    1. Макар да не ми е добър руския, общо взето нищо важно и ново не казват, но пък за сметка на това имат развито въображение 🙂

     1. Така е, ама Фулфорд е канадски евреин, семейството му има вземане-даване с Рокфелерите, живее е в Япония и Южна Африка…Поназнайва нещо тоест. Ако не всичко, то 50/50.
      Лека вечер! (За мен не е лека, но както и да е! Да се радват тия, дето правят снимки на телефона ми, нищо че са черни, понеже имам лепенки!) 🙁

     2. Съжалявам да чуя, че те чака тежка вечер. Надявам се, да се окаже обратното.

  2. И какво стана ,Мария?
   Да виждаш отпечатък от обувка на гъза им/на тия изброените от теб/ вследствие на Изритване някакво ?!?!?!
   Напротив,някои от тях сега ,с цялото си нахалство и безочие, критикуват Новите и натискат да ги свалят,другите акъл раздават като рахат халва на махленски панаир…
   Третите си харчат парите далеч от пандиза…

   Изритване,измитане,зачистване,дезинфекция,саниране -все работи неатрактивни за бай Българин,който предпочита да копира перманентните крадци докарали го до скотско съществуване …
   Белким се оттърве от ,,кармата“ си и да изока и той някой ден…с някоя криминална пачка в джоба си,де !

   1. Бай Кольо е тук си прав и съм съгласен със теб .А един човек го е казал още по точно Ocтa Гaньo – Aдoлф,пoнacтoящeм Джo,винaги e рaбoтилa прoтив прaвocлaвиeтo и Бaлкaнcкият мир.Гaньo нe търcи приятeли,търcи гocпoдaр,кoгoтo дa „cлушa“.Мрaзи cвoбoдaтa,oбичa cлoбoдиятa,чaлгaтa и дa cи имa чeкмeджe

 18. Зад шайката мерзавци стои огромната американска армия с окупационния си корпус! Няма мърдане! Води се война (не в Украйна) и ние пак сме от губещата страна!

  1. Туземната ни колониална администрация ГОРЕЩО НЕ ПРЕПОРЪЧВА на обитателите на подмандатната територия това интервю.
   Проф. Андрей Фурсов
   https://pogled.info/svetoven/prof-andrei-fursov-v-kotlite-na-hibridnata-voina-goreshto-preporachvame.142202
   Пореден изключителен анализ на проф. Андрей Фурсов в интервюто му за „Изборский клуб“, касаещо сложността на геополитическата ситуация в света днес.

   1. Фурсов, след започването на войната в Осрайна нещо взе да ражда и глупости.
    Преди го четях, слушах, гледах и му се кефих, но не и в последно време.

   2. Фурсов: „а в Европа има половин милион белогвардейци и казаци“
    Каких, нахрен казаков? В Европке были кОзаки, ничего общего с казаками. И кавалерия „казацкого строя“ – жандармская. А казаки были ТОЛЬКО линейные и поселенные.
    По Уставу казак – инородец и иноверец. Казаков было 11 линий (промежуточные границы) и не менее 8 поселенных. И только на Кабинетных землях.
    На Украине были 5 Козачьих Войск (работорговцы-разбойники, мазепинцы, в подчинении Речи Посполитой – Южной Польши, давно не существующей, остаток от Ромейской Империи).
    Еще в войсках Вяземского (Кавказских) были вольноопределяющиеся в подразделениях казачьего строя – с бодуна обзываемые „терскими казаками“ – жандармерия вольнонаемная, в Гражданскую определенные как „звери“, большая часть к 30м годам казнены за зверства.
    Казачья повинность – напоминает нынешнюю ипотеку. Полный кошт – отрабатывается службой.
    Кстати, „сибирские дивизии“ в ВОВ – это армейские поляки (когда Альжбета Ягеллона передала Польскую Корону Русскому Царю, 4 млн. Войска Польскова с домочадцами ушли в Сибирь в самоизгнание – Красноярский край и север Иркутской области) и казаки. Кстати, племя Дако в Иркутской области.
    Мои деды – 7я (Иркутская) и 9я (Даурская) линии. Часть бабушек тоже служили. 29 человек. Правда, офицеров напрямую к линиям не относили.

 19. Във така наречената свободна европа нещата не са много по-добре от тук,дори в някои отношения и по-зле.Виждаме в момента западните демократи какви неадекватни решения вземат, под диктовката на един човек със някаква форма на деменция.То на корпорациите точно такъв им бе нужен в момента.Много е жалко че вече от изборите не зависи нищо.Тръмп предварително знаеше че ще изгуби изборите,но той много преди това изгуби легитимност, точно тогава когато усети че развитите демокрации са в капан, който не могат да избегнат.Той направи всичко възможно това да не се случи но не успя

  1. Вървят си те прекрасно нещата – по план график.
   Това че са зле го виждат едва 2-3-5%, останалите верват на телевизора.

  1. Автобус, превозващ украински граждани, се запали на автомагистрала „Черно море“ край Варна. За щастие, при инцидента няма пострадали. Инцидентът е станал около 10 часа тази сутрин. Автобусът е превозвал 44 украински граждани към Камчия. Пред БНТ шофьорът на автобуса заяви, че превозното средство е преминало успешно през редовен технически преглед. На държавни разноски ли е екскурзията?

    1. Още по-опасно е да те управляват фенове на тази паплач!
     Жалко, че нямо пострадали антибългари.

 20. Народ ,който яде кисело зеле и пърди здраво ,не умира !
  Понамирисва,но оцелява.

  В България единственото изметено нещо са революционните настроения в празните тикви на фитнесчии,кафеджии,попфолкажии,фронтофисджии и разни други чекиджии противници на физическия труд и полезните дела…

  Ако в Атина протестират,в България сугестират …
  И си вярват .
  Яко !

  Венсеремос.

  1. Да, ама в Атина се набоцкаха като наркомани с две-три дози (и се гордееха с произхода на солунския евреин- шеф на Пфайзер), пък ние не сторихме туй, щото сме варвари и диваци. Поне повечето.
   А така- казах ти го, Бачо! Тоест защитих националната чест.

   1. Дерзай,то на кой друг му пука за Националната чест ?
    Нещо ,като последния мохикан си…
    Аз пък, сигурно съм последния бизон извън зоопарковете ,де да знам…

    Венсеремос.

  2. Гърците стачкували…Мицотакис-Хардвардът се радва че Израел открили залежи с ГАЗ но неговите не ги пипа защото Щатите и Турция ще се ОБИДЯТ!!! Стачкуват…Боцкат се и си Плащат като Попове вече 12 години Незаконно наложените данъци!!! Спасените Частни банки си останаха Частни и по НАХАЛНИ!!!Така че НЕ гледайте Витрината а под ТЕЗГЯХА!!!
   Генералният Директор на Държавната Енергийна Система взима заплата годишно 360 000 ЕВРО плюс Бонуси!!!

 21. Г-жо Томова, възможно ли е да отправите официален въпрос до министерския съвет, да покажат документа, с който кирчо вече не е канадски гражданин?

 22. Вижте Новината от ДНЕС – Запали се автобус с Украински Бежанци , хората са добре .Автобуса е по Програма на Правителството – Собственост е на Хотел 5 звезди . Програмата за изплащане на Помощи включва Екскурзия до Ропотамо , с включена Вечеря на Яхта .Менюто на Яхтата е – вечеря – Печен Фазан със Сос от Синьо Сирене реколта 2000 година , Пуешко със Сос от Трюфели .Десерта е Арабски Сладолед . Ще свири Софийската Филхармония

 23. Винаги съм казвала каквото мисля, ще го кажа и сега. Г-н Георгиев, елит няма, елит….
  Елит – хората, които дават личен пример, както е в едно семейство, в училището, в читалището, в университета… За медиите не ми се говори, казал го е Мопасан преди години.
  В България елит няма, след като професори от БАН ръкопляскаха на Кюлчо за кинти.

  НИЩО КАЧЕСТВЕНО В СВЕТА НЕ Е ПРОИЗВЕДЕНО ЗА ПАРИ! За пари не са писали нито нашите класици, нито руските, нито западните,… за музикантите пък да не говорим. Да не ги изреждам.

  От 30 години само приказки и простотии! Рушене. Повсеместна неграмотност, уникално падение.

  Дрън, дрън, кинти!

 24. Има една причина за дехристиянизацията и това е целенасочената дейност на юдейския култ срещу православното християнство. Все пак да не забравяме, че именно юдейският култ поиска Христос да бъде убит. Българския православен народ и разумните български мюсюлмани никога не бива да забравят, че последователите на Мамона са именно тези хазарските ръководители на кирчо – Нюланд, Блинкен, Байден-щайн, Пелоси, но бива да забравяме и момчето за поръчки на Ротшилд – Макарон, както и другарите Бил Клинтън (незаконен син на Рокфелер), сатанистката Хилъри, Гейтс, Сорос, и цялата им плеяда хазарски дегенерати-олигарси в Украйна, Русия и западна Европа.

  1. На сайте „Красных Бригад“ раньше лежала „История Иудаизма“ на английском и немецком.
   Это для того, чтобы не вдаваться в „общие рассуждения“.
   Та самая, из Варшавского гетто.

   Ну и для общего развития: в РФ есть такая национальность „хохол“. Особенно в Томской области – екатерининские казаки. За называние их „украинцами“ бьют морду. Ващета они белорусы и немцы.

 25. Абе кой каза фразата „Майната му на православието!“? Да не би да не се чувства българин?
  Аз само питам.

  1. Фразу помню из „Выстрел из Ноева Ковчега“. Польке приписывается, воспитателю из приюта (видимо, иезуитского).
   Ваще, один из девизов Церкви Христа, во всех ее инкарнациях. Сейчас это иезуиты.
   На Дальнем Востоке воевали с англичанами, американцами и их вассалами японцами, и иезуитами, представлявшими отдельную силу и юридическое лицо в договорах.
   Забавно, „окормляли“ они и амеров, и англикан, и японцев, и корейцев.
   И это блядство было у нас по Амуру до Зеи и Аргуни.

 26. В Парламентът Закони и Други решения се Приемат при Болшинство…!?!?!?
  При изборите Депутати и Правителство се Избират от Меншинство!?!?!?Под 51% гласували от Народът НЕ би трябвало да са Законни ИЗБРАНИТЕ!!!
  Избори и Служебни до Дупка!!!Така би трябвало да е в една ПРАВОВА ДЪРЖАВА!!!Сега Управляват МЕНШЕвиките!!!
  Не виждам Защо в парламентът е едно а в Изборите друго!!!

 27. По – лесна и скрита манипулация на изборите от тази с компютрите няма. Не напразно ни накараха да гласуваме с тях.
  Хора, мислете как ще гласуваме следващия път – с бюлетини или с компютри.

  1. Докато не гласувате със сопата, тиквеници, ше си ревете още дълго

  2. „Демократические выборы“ – как тот квартет из Крылова, как не голосуй, а выбора нет.
   Все решает подбор кандидатов. Все законы, цензы и правила на уровне возможности выдвижения кандидата.

 28. https://www.facebook.com/100001271393935/posts/5321928534526140/?sfnsn=mo

  Това е за онези които забравиха какво са правили укронацистите с българите в Украйна – видео от нашите медии 2015 год. Разпространете го и изобличете гнусните сервилни сороски медии – за двойния стандарт

 29. Не случайно Папата в обращението си за войната в Украйна споменава католиците и пасифистите но не и останалите религии например православието. И не случайно Вартоломей нанесе удара си срещу нас. Сега да го видя оня богослов Благоев който мяца по евроком и иска преименуването на патриашеската катедрала какво ще ни каже. Запада е заложил унищожение на народите изповядващи православието и нашите папагали доброволно му помагат в това начинание. Халал да са ни на такъв народ мърша.

  1. Вартоломей да не е католик или мюсюлманин? Между другото- обикновените, религиозни гърци го считат за предател. Поне такива са моите впечатления от преди години.

   1. Вартоломей- Офицер от запасът в турската Армия…един от Глобалистите!!!

  2. Папата който Редактира дори БИБЛИЯТА!!!
   Три са Центровете на ЗЛОТО- Банката на Ватикана…Лондонското Сити и Ню-Йоркската Борса!!!
   Някъде ги имаше и трите Флага на тези КОРПОРАЦИИ!!!

  3. Вартоломей и сатаниста с белия чаршаф – гаврещ се с деца са Богоборци!

 30. „усърдно обслужва господарите си – американците.“ Това е ясно. Очевидно е още, че е келеш, много посредствен келеш.
  Това, което не е ясно, е как стана възможно този келеш да се превърне в лидер на партия и държава.
  Или изборите са били жестоко манипулирани, или си го заслужаваме.

  1. „Умните и красивите“(като водещите в бТВ например) са гласували, щото са от едно котило. Част от пенсионерките на Бсп- също, които, поради тежката си влюбеност в президента, се бяха влюбили и в тях, пък нали любовта е сляпа…И до там. Оттам-нататък всичко е манипулация и фалшименти. При това- не само у нас. Най-пресният пример са изборите във Франция. (Или има наивници, които да вярват на резултатите?)

   1. Българинът има интелекта да превърне държавата си в рай, но няма нито икономическата, нито политическата свобода да го направи. Започват да му промиват мозъка от детската градина ………….. а родителите му вместо да го карат да обича родината си го учат да бъде емигрант, роб, проститутка………… слуга.

 31. Умни глави имаме, нямаме луди. Плановете (идеите) се чертаят (дават) от умните и се осъществяват от лудите.
  Из серията „Мариизми за изтрещели“ (Тука би трябвало да се засмеете.)

 32. Още един диванен революционер.
  Какво направихте Вие лично, професоре , за да се измете тая кочина ?
  Или пак ще оставите революциите на бабите и жените ?

  1. Ами тогава пък не харесват коя точно част от народа се е „размърдала“. Веднага ги обявяват за непосветени, неориентирани, подведени и глупави.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

(function (document, window) { var a, c = document.createElement("script"); c.id = "CleverCoreLoader56940"; c.src = "//scripts.cleverwebserver.com/fc82c3993bd1e575e9e7935e29e432c3.js"; c.async = !0; c.type = "text/javascript"; c.setAttribute("data-target", window.name); c.setAttribute("data-callback", "put-your-callback-macro-here"); try { a = parent.document.getElementsByTagName("script")[0] || document.getElementsByTagName("script")[0]; } catch (e) { a = !1; } a || (a = document.getElementsByTagName("head")[0] || document.getElementsByTagName("body")[0]); a.parentNode.insertBefore(c, a); })(document, window); */?>