« Върни се назад Публикувано на 08.01.2014 / 20:49

ПРОТЕСТЪРИТЕ ИЗВАДИХА КЪСАТА КЛЕЧКА ДНЕС. ПЕЧЕЛЯТ ИГРАТА. БОЙКО СЪЩО. БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ ОТТУК НАТАТЪК.

 Гледам Антоанета Цонева, напоследък популярна повече като Цона Общата, да се дере по мегафон в централните новини. Истерия, достойна за някоя анализа по Фройд. Цона крещи истерично в мегафона, досущ като един по-ранен Сидеров, да кажем от юнския му период. Само че Цона придържа тоя мегафон пред свитите си устни с един подтиснато еротичен жест. Питам се – с какво тази жена, за която честно казано имах едно добро мнение до неотдавна, превъзхожда лидера на Атака.

Отговарям си кратко, че оригиналът винаги е за предпочитане. Малко по-напред от идиотската сценка с Цона свири на Мегафон, е моя най-любим протестър, усвоител на 5 милиона лева обществена пара – Найо Тицин. Сложил си е маска наподобяваща Сидеров, само че Сидеров, може да е скандалджия, но си е хубав мъж. А Тицин мяза на зомби и пише сигнали до главния прокурор с ей такива инфантилни букви.

Колегите от БНТ трябва да предупреждават с едни червени точки, когато ще отразяват протестърските прояви на Цона и Тицин, та да приберем децата по спалните малко по-раничко като ще има такива „покрития“ и „пресечки“. Бай дъ уей, както казват западняците, докато се възмущавате от поведението на Сидеров и аплодирахте Цацаров, че му поискал имунитета, зададохте ли си въпроса – дали хоризонтът на този кабинет не се скъси рязко от снощи насам? Аз лично определям скандала около Сидеров като препъни камък за правителството. Едва ли ще изкарат до март. Добре, че поне шоу ще има. Иначе протестърите извадиха късата клечка днес. Печелят играта. Бойко също. Бог да пази България оттук нататък.

Нора Стоичкова

«