« Върни се назад Публикувано на 12.02.2022 / 10:39

ПРОСТО/ТО/ КИРО ЩЯЛ ДА СЛАГА ШЕФОВЕ НА КПКОНПИ ХОРА БЕЗ ВРЪЗКА С МОЗЪКА, ПАРДОН, С БЪЛГАРИЯ И ХОРАТА И!

Премиерът Киро Просто/то/:Много се надявам сравнително скоро да имаме нов закон за КПКОНПИ – веднага след приемането на бюджета. С него ще разделим КПКОНПИ на две и тя ще има възможност за разследващи функции – каза Петков. – Ще се радвам да привлечем големи специалисти в областта на разследването, които обаче са отдавна извън България, за да нямат много връзка с хората в България. Дал съм вече задача да видим българи от Германия, Франция, САЩ, хора с професионален опит“.

Какво разбираме от поредния словесен буламач на Просто/то/ Киро?

Ще привлича „големи специалисти в областта на разследването, които обаче са отдавна извън България“.

Тъй като АФЕРА от трийсет години се занимава с разследваща журналистика има претенцията да НЕ се сети ЗА НИТО ЕДИН „ГОЛЯМ СПЕЦИАЛИСТ В ОБЛАСТТА НА РАЗСЛЕДВАНЕТО“, КОЙТО ДА Е ИЗВЪН БЪЛГАРИЯ!

Сещаме се за много ъндърграунд фигури, които отдавна са извън България, и апропо в сравнение със сегашните радеви управляващи клоуни биха могли да бъдат далеч по-качествени, ако ги направят „разследващи“, но това е друга тема.

Та, питаме Просто/то/ Кирчо – кои са тези „големи специалисти по разследването“, дето живеят отдавна извън България, и които ще привлича за шефовете на КПКОНПИ?! Поименно, моля!

Разбираме и, че те трябвало да бъдат извън България, „за да нямат много връзка с хората в България“.

Точно като Кирчо и Кокорчо, които поради тази причина нямат хабер къде се намират.

Като турнеш някой „голям специалист по разследването“, дето хабер няма нито от това кой кой е в България, никога не е бил на терен тук в окопите, няма и връзка с хората в България – получаваш ЗОМБИ, което като патка в кълчища ще се осере още на първата седмица.

Но това е приоритет на радевото управление от кретени, които дори не знаят какво точно плещят.

Afera.bg

«