« Върни се назад Публикувано на 18.03.2022 / 13:49

ПРОСТО/ТО/ КИРО ПАК ЛЪЖЕ

Днес, 18.03.2022 г. в Софийска градска прокуратура постъпи по факс уведомление от разследващ полицай от Главна дирекция „Национална полиция“, че на 17.03.2022 г. е образувано досъдебно производство по реда на чл. 212, ал.3 от НПК – с първо действие по разследването разпит на свидетел и последвали претърсвания и изземвания, съобщиха от Софийската градска прокуратура.

Досъдебното производство е образувано за престъпление по чл. 213а ал. 3 т. 2 и т. 5 вр. ал. 1 НК, извършено в периода от 2014 – декември 2019 г. СГП е уведомена и за задържане по реда на ЗМВР /за срок до 24 часа/ на лицата Бойко Борисов, Владислав Горанов и Севделина Арнаудова.

Уведомяването за образувано досъдебно производство от МВР, както и посочената в него правна квалификация, изключват компетентността по този случай на Европейската прокуратура, в какъвто смисъл бе разпространеното първоначално от пресцентъра на МВР съобщение.

До настоящия момент делото не е постъпило в Софийска градска прокуратура.

Просто/то/ Киро естествено пак ИЗЛЪГА:

Според Кирил Петков става въпрос за проверки на европейската прокуратура“.

Но пък за да се подложи още повече на американските си чорбаджии обяви 20 руски дипломати персона нон грата. В чест на военния министър на САЩ.

МВР- Рашков още снощи изтри, иначе собственото си прес съобщение, че акцията била провеждана по заръка на Европейската прокуратура.

АФЕРА още от първия миг ви го написа – дърварски остър кризисен пиар.

И ако се влезе в „световната конспирация“, толкова дърварски, че или трябва да си тъп като галош, или откровено малоумен, за да не съзреш как тия малоумници на власт връщат на бял кон Борисов, че и като „репресиран герой“.

Вместо площадите да са пълни с хора, протестиращи против вкарването ни във войната срещу Русия и против това продажно правителство, по улиците протестират за спасяването на Боко.

Тъпанарите на Радев, възпроизведени от службаши в редовно правителство, политически се самоубиха. Нищо, че още не са го разбрали.

Afera.bg

«