« Върни се назад Публикувано на 18.02.2022 / 13:26

ПРОСТО/ТО/ КИРО „БОРИ“ КОРУПЦИЯТА ПО ПОЧИНА НА … РУАНДА! „СИНЕРГИЯТА“ И ПРОСТОКИРЧОВЦИТЕ НА МАЙМУНИ НИ НАПРАВИХА! /ВИДЕО/

Кирил Петков обсъди борбата с корупцията с държавния глава на Руанда.

„Синергията“ и Простокирчовците на маймуни ни направиха…

Просто Киро роди пореден бисер. Премиерът на „синергията“ изтърси, че обсъдил корупцията с президента на централната африканска държава – Руанда. Просто Киро шашна родните журналисти, които са пратени да го отразяват в Брюксел и Мюнхен, със следния бисер:

Вика, знаеш, че аз махнах…, паднах от 150-о на 50-о място по корупция. На правилен път си ми каза. Вика, не се таргетират малките хора, които правят корупция, а големите босове. Вика, всичко тръгва отгоре…„.

Не е балама Просто Киро, защото моделът за борба с корупцията в Руанда значи – синът на президента да е шеф на агенцията по инвестиции. Тамън като у нас, нали? И тук фамилията Лорер държи половината хазна на държавата, другата я държи Кокорчо, а Цар Киро има само един Лексус, един Мини Купър и една сладкарницата.

Около 40% от населението на Руанда живее в бедност. Има обаче и такива, които се радват на луксозен начин на живот. В това число влиза синът на президента на страната Пол Кагаме. Най-големият му син Иван в момента е в Борда на директорите на агенцията за инвестиции на държавата.

Той е успешен предприемач, а повечето си време прекарва в САЩ, където е завършил и висшето си образование. 31-годишният Кагаме наскоро си е купил имот в Бевърли Хилс, като е платил за него 6.9 млн. долара. Продавач по сделката е ски легендата Линдзи Вон.

Да видим кой първи от бандата на Кирчовците – Просто Киро, Кокорчо и Лорер-ите ще си купят именние в Бевърли Хилс. А нас, нас „синергията“ на маймуни ни направи…

Калин Спасов

 

«