« Върни се назад Публикувано на 15.05.2022 / 20:40

ПРОСТОТО ПО НОВА БАДЖАК ТВ ПРЕД КУРНИКА НА ЛОРА. ДИРЕКТНО ТОЙ КУПИЛ ГАЗ ОТ АМЕРИКАНСКА ФИРМА. ДО 6 МЕСЕЦА ЩЯЛ ДА ВКАРА ВСИЧКИ В ЗАТВОРА. САНИТАРИТЕ ОТ КУРИЛО?

„Извънредно” интервю на #Простото по Нова баджак ТВ. Извънредно, защото се крие от медиите и се появява като Орешарски из ъгли и задни входове по телевизиите.

Дебелата Берта Лора: “Левски е шампион!????? (всъщност, не е, а е носител на Купата). Вие фен на спорта ли сте?”. Пита го за начало Берта.

#ПростотоКире отговаря: “В момента гледам спорта да се движи.”

После Киро Петков отново лъже и маже: “Цената на газта, която купих ДИРЕКТНО от американска фирма, е колкото на Газпром”, а ужким беше по-евтина в пъти. (Еуглена по-рано сутринта каза в друг тв курник, че щяла да е “по-ниска с 3-4 пъти”!) “Директно от американска фирма” е същото като да каже “директно от Газпром”. Не са намесени САЩ. Ходило е #Простото на частна екскурзия с държавни пари до Щатите да прави бизнес с частници.

“Истината е, че се справяме”, пак отчаяно, нагло и фалцетно лъже Киро Лъжеца. Цената на газа сега се вдигала с 15%, но юни спрямо април щяла да падне. А спрямо май? Всички цени ще се вдигат към небесата, ясно е като бял ден. Народът ще плаща с живота си некадърността на днешните кукли на конци на власт.

“До 6-8 месеца щял да вкарва всички в затвора”. Заявява го премиерът ни от името… на Европейската прокуратура. Кьовеши дали знае, че работи на подчинение на българския премиер? Ако не знае, да види сега как Киро Петков издава обвинения от кокошарника, пише присъди и вкарва в затвора от нейно име. Това е нечуван абсурд, наглост и брутално погазване на принципа на разделението на властите.

Безнадеждно е положението. Отчаяни приказки на отчаян и напълно неадекватен човек на власт. Дано санитарите от Курило го чакат с метадон и швепс пред курника на Нова и Лора. Киро хич не е добре, шмърка яко сняг, губи контрол човекът. Жална ни майка!

Николай Бареков

«