« Върни се назад Публикувано на 12.06.2022 / 19:57

ПРОСТОТО КИРО ПОЛЗВА ЧАСТНА ФИРМА НА МАСОН ЗА ПОДСЛУШВАНЕ И ПРОСЛЕДЯВАНЕ НА КОАЛИЦИОННИТЕ СИ ПАРТНЬОРИ, ГЕШЕВ И РУМЕН РАДЕВ

Харвардският премиер подслушва с нелегален софтуер коалиционните си партньори и висши държавни фигури с помощта на частни фирми.

Вече няколко седмици в ГДБОП и ДАНС се върти оперативната информация затова, че Кирил Петков  с помощта на частна фирма, която осъществява напълно незаконна дейност по подслушване и проследяване, следи коалиционните си партньори Слави Трифонов, Корнелия Нинова, Мустафа Карадайъ, както и Иван Гешев и президента Румен Радев.

В шпионския скандал участват и Калоян Икономов от Продължаваме промяната, който е и член на комисията по Вътрешна сигурност  при НС и небезизвестния Атанас Атанасов от Да България. Именно те са координаторите на спускане на задачите от Петков към фирмата, която трябва да следи и записва всяка стъпка на елита.

Близки до редакцията, които са запознати с дълбоко пазената информация твърдят, че Кирил Петков използва услугите на шпионската фирма на масона Стоян Станков (суверенен командир на Върховен съвет 33 и последна степен на Шотландския ритуал).

Всички срещи по координиране на задачите, които Атанас Атанасов лично е спускал на Станков, ставали в къщата на Станков в столичното село-квартал на София, Чепенци.

Фирмата на Станков прикрита зад охранителна дейност -охраната на различни обекти в София е наела бивши служители на МВР, както и на бившите ДОИ, СДОТО, сега и ДАТО за да следят поръчаните от Кирил Петков хора, както и да ги подслушват с помощта на софтуер подобен на Pegasus.

Всяка седмица, Стоян Станков се среща лично с Кирил Петков, където му предоставя събраната от неговите хора информация.

Линията по която работи шпионската схема е да бъдат събрани колкото е възможно повече компромати в това число и начина на живот на Станислав Трифонов, Корнелия Нинова, Мустафа Карадайъ с което при необходимост да бъдат изнудвани от харвардските специалисти.

Наглостта на Петков е стигнала до там, че буквално да поръча президента Радев и Иван Гешев в списъка с хората, които трябва фирмата на Станков да следи.

В схемата участва цял арсенал от настоящи служители на НСО, които много предпазливо наблюдават действията на президента и предават срещу подобаващо заплащане информацията на вече бивш охранител на Радев, който е близък до екипа на Станков. Иван Гешев пък бил следен от хора, които се мотаели в района около съдебната палата и наблюдавали движението му.

За да бъде ефективна дейността на Станков, същият е закупил от чужда компания занимаваща се с нелегален софтуер цял арсенал от насочени микрофони и програми, чрез които дистанционно да бъде проникнато в комуникационните системи, които се използват от набелязаните обекти.

Неминуемо стратегията на Кирил Петков не е нещо ново в шпионския свят, но доколко същата е законова, предвид идеите и лозунгите, които Петков прокламира наляво и надясно, е въпрос на преценка на обществото и проблем на българската прокуратура.

Оперативни служители от ГДБОП шушукат помежду си затова, че Станков е натоварил най-доверените си хора да следят и записват публичните фигури, като договорката му със Петков е да бъде овладяна от Станков и хората около него НСО и Министерство на транспорта в замяна на добрата работа.

Неясен до момента остава и мотива на Атанас Атанасов във връзка с участието му в поредния скандал, което е типично за него. Вероятно поради това, че той и Калоян Икономов имат пълен достъп до системите на вътрешното министерство и са особено близки с Бойко Рашков, е и тяхното участие.

Въпросът е сега, когато Слави Трифонов се отказа от мръсната игра на Кирил Петков, дали и кога Кирил Петков ще започне да вади компромати и материали свързани с Трифонов за да го уязви, както и не е ли използвал събраната напълно незаконно информация за да осигури подкрепата за потъващото си правителство и за Корнелия Нинова.

Дали българската прокуратура ще остане безучастна и ще наблюдава и това- предстои да разберем.

www.crimes.bg

«