« Върни се назад Публикувано на 08.06.2022 / 16:39

ПРОСТОТО КИРО И РАШКОВ В КРЕТЕНСКИ КРИЗИСЕН ПИАР! ЩО Е РЕКЛА „АФЕРА“, ПАК Е ВЯРНО! КВО СТАНА, БЕ, РАШКОВ, СЪС „СЛУХОВЕТЕ“, А? ПАК ТЕ ОПЪНАХА НА ТЕЗГЯХА ДА ПЛЯМПАШ И ВМЕСТО ДА „РАЗСЛЕДВАШ“ КРАДЦИТЕ ДО ТЕБ, ЩЕ ОГЛАВЯВАШ КПКОНПИ! КОГО ЩЕ АРЕСТУВАШ АХМАШКАТА ТОЗИ ПЪТ?! МАРШ, ИДИОТИ КЛОУНИ!

На 1.06.2022 единствена АФЕРА информира:

БОЙКО РАШКОВ ЩЕ Е НОВИЯТ ШЕФ НА КПКОНПИ! СЛЕД КАТО ОСРА ВСИЧКО, КОЕТО МОЖА В МВР, ГОТОВ ЗА НОВИ „ПОДВИЗИ“ И ПОРЪЧКИ В КПКОНПИ

https://afera.bg/%d0%b1%d0%be%d0%b9%d0%ba%d0%be-%d1%80%d0%b0%d1%88%d0%ba%d0%be%d0%b2-%d1%89%d0%b5-%d0%b5-%d0%bd%d0%be%d0%b2%d0%b8%d1%8f%d1%82-%d1%88%d0%b5%d1%84-%d0%bd%d0%b0-%d0%ba%d0%bf%d0%ba%d0%be%d0%bd%d0%bf%d0%b8/

След публикацията на АФЕРА Бойко Рашков изпелтечи пред дръжките на микрофони, че „слухове не коментирал“. А Асен Василев и Просто Киро се направиха на ударени за новината на АФЕРА.

Днес, 8 юни т.г., внезапно Простото Киро започна да натрапчиво да цитира АФЕРА и обяви, че новият шеф на КПКОНПИ щял да бъде Бойко Рашков.

ХАХАХА!

След излизането на Слави от Коалицията екстрено се наложи спешен кризисен пиар и Простото Киро заджвака дъвката за КПКОНПИ и „битката с мафията“. Вечната Амбър, Нарцисът Бойко Рашков веднага и той влезе с вечните си рецитации, неподплатени с нито едно доказатество, в кризисния пиар.

Щели да бъдат правителство на малцинството.

ХАХАХА!

ТИЯ ИДИОТИ ИЗОБЩО НЕ ЗНАЯТ НАИСТИНА КЪДЕ ТОЧНО СЕ НАМИРАТ!

Бойко Рашков, който ОСРА ВСИЧКО, КОЕТО МОЖА В МВР И СЕ ПРОЧУ С ИДИОТСКИЯ АРЕСТ НА БОЙКО БОРИСОВ, ПРАВЕЙКИ ГО ПО ТОЗИ НАЧИН ЖЕРТВА, е единствения „коз“ на това жалко правителство и тези Радеви измамници!

Няма такъв ташак!

Клоуни идиоти, марш!

А Рашков вместо да говори пълни идиотщини, да вземе „да разследва“ колко милиарда откраднаха Простото Киро и компанията им!

Промените в кабинета щели да минат в парламента, вика Простото Киро. Ами ще минат, торбите с КЕШ ВЕЧЕ СА ОТВОРЕНИ, както писа АФЕРА!

Рашков, в кенефа ли си, докато ТВОИТЕ ДАВАТ МИЛИОНИТЕ В КЕШ РУШВЕТ?!!!

Afera.bg

 

«