Публикувано на 25.05.2022 / 16:26

ПРОСТОКИРО, „ОПРАВЯНЕТО“ СТАВА С ‘УЙ! ОТЗАД! ТИ ЩЕ РЕВЕШ КАТО ЗАКЛАН, НО НА КОКОРЧО ЩЕ МУ Е ХУБАВО!

„Аз вас ще ви оправя!“, рекло Простото Киро на депутат от ДПС.

Дето се вика идиотът Простото Киро „оправи“ Путин и сега се прехвърли да „оправя“ ДПС.

То, „оправянето“, Простокиро, става с ‘УЙ, да ти обадим!

Твоят, като го наблюдаваме опосредствено, покрай женки гугъли и фермерки, изглежда да е … ню-ню.

Още по-опосредствено като наблюдаваме и авера ти Кокорчо, който най ги разбира работите с „оправянето“, прогнозираме, че „оправянето“ по-скоро ще дойде ОТЗАД. Щото ДПС така са известни и в пряк, и в преносен смисъл.

Така че, колкото „оправи“ Путин, толкоз ще „оправиш“ и ДПС, драги ни, кретенчо!

По-скоро гледай да не ви опънат, пардон, „оправят“ ОТЗАД!

Едно е сигурно: ти ще ревеш като заклан, но на Кокорчо ще му е хубаво…

Afera.bg

П.П. Николай Бареков: Според брюкселските медии всеядният #ПростотоКиро се готвел до дни да стане член на също така всеядното Либерално европейско политическо семейство “Обнови Европа” (бивша АЛДЕ). Там Киро и неговата псевдо партия “ПП” ще стане сестринска партия с ….ветераните баш либерали ДПС! Дори без техния глас Киро Петков няма КАК да бъде приет в „Обнови Европа“, а евродепутатът Илхан Кючук от ДПС ще му бъде шеф, партиен бос, защото е председател на тази европейска партия.

Като знаем тежката дума на Делян Пеевски в ДПС, няма как да приемат Киро в АЛДЕ и без неговото ОК! Сестри или братя ще са Киро, Кокорчо, Лорер, ЕугЛена и ДПС на Илхан, Делян и Ахмед Доган е все тая, важното е, че заканата на Киро към депутатите от ДПС “Ще ви оправя аз вас!” вече добива още по-друг смисъл. Съвсем либерален. Даже либерастки.

Иначе в #ПростоКировото либералчене или либерастничене няма никаква идеология и никакви принципи. Принципът е описан от Алеко в „Бай Ганьо пътува из Европа” – за келепиреца от това да си либерал или да си “консерва”. Няма никакво значение и за новия Бай Ганьо в политиката, тръгнал из Европата със смъкнати потури и с любовницата под ръка на наша издръжка, друго освен келепир. За Киро Петков, известен като Простото, само “интереса клати феса”. Доказано!!!

Коментари 39 за
“ПРОСТОКИРО, „ОПРАВЯНЕТО“ СТАВА С ‘УЙ! ОТЗАД! ТИ ЩЕ РЕВЕШ КАТО ЗАКЛАН, НО НА КОКОРЧО ЩЕ МУ Е ХУБАВО!”

 1. Не, тоя не е глупак. Тоя е изпечен мръсник. И си му личеше още преди изборите. Поне за мен. Недоумявам КАК можа да заблуди толкова хора. Всъщност, разбираемо КАК – това са едни и същи дебили- същите, дето в само една година гласуваха за три различни партии, а сега пак тия същите наивници ще гласуват за четвърти – Стефан Янев.

 2. Простото Кир4у се готви стане член на КУРЕЦ(Коалиция за Развитие на Европейските Ценности).
  За членството го подготвял Кокорчо.
  В програмата за подготовка на харвардския измамник били включени следните дисциплини, одобрени от Министерството на образованието и от Министерството на здравеопазването:

  – вдишвания (инхалация) с развалена зелева чорба в продължение на 20 минути до изпотяване
  – духане на свещ от разстояние 1.20 м
  – изчистване на калта от неизмит генномодифициран 30 см морков с език
  – едновременно гълтане на 2 обелени банана
  – облизване слузта на шаран с тегло 2.2 кг-2.5 кг
  – търкаляне на медицинска топка със задник по 10 м пътечка -напред и назад
  – впръскване топла вода в очите от близко разстояние
  – изписване на числото 726481891 със задните части

  За повишаване качеството на подготовката на Кир4у, от ул.“Козяк“ щял да дойде и инструктор-садомазохист с опит от войните в Близкия Изток.

 3. Простото Киро e отроче на причудливата любов между американското посолство и президентството, в чийто акт за „раждане” като родител едно фигурира Херо Мустафа, а като родител две – Румен Радев.
  Откакто е поел управлението на държавата, вече шести месец живеем в трагикомедия, сякаш излязла под перото на творчески екип в състав сценаристите на Слави Трифонов и Наталия Кобилкина.
  Cред личностните му разстройства изпъкват: краен егоизъм, свръхвисока самооценка, грандомания, самохвалство, арогантност, използване на лъжи, лицемерие, измами и манипулации, нулево уважение към околните, склонност към хленчене и към гняв, чувство за безнаказаност, липса на съвест и на угризения, липса на чувство за вина и т.н.

  1. Много добре г-н Георгиев!

   Всеки анализ би трябвало да започва с психоинтелектуалните характеристики на основните „герои“ в политиката. Ако познаваме добре индивида лесно се правят изводи и прогнози за действията му.
   Браво!

 4. Браво, само Простото Киро и сие могат да се справят с манафите от ДПС!
  Няма да се плашите, Кире, напред с дупарите!
  Само да се подмивате по-често, т.е. да спазвате нужната хигиена, защото нали знаете какво стана в Испания? 24 от 30 изследвани заболели от маймунската болест били редовни посетители на сауни за обратни като вас! За останалите 6 се предполага, че причината е същата, но те не били достатъчно пропити от еврогейските ценности, срамували се, и не си признали, че са посещавали такива заведения. Испанските власти са решили да се вземат мерки за подобряване на хигиената в споменатите сауни.

 5. Бре тоз Кирчо какъв анти Путин го вади ,анти руски газ,анти руски петрол .От къде се извади такъв ,що за маймунски игри върти.Да не го е хванал новия грип.

 6. Бих препоръчал бустер на БЦЖ щото има маймунска шарка по мъжете с нетрадиционна сексуалност. Обаче май вирусът пак си е компютърен. Broadcom ще купува WMware. WMware e уж оригиналният разработчик на софтуер за виртуализация на компютри. Уж казвам, защото най-големият му развой е в България. Базата е крадлива фирма, която имаше много чужди участия /всеки път различни/ Накрая беше купена и стана WMware. Та вътре са шефове евреи, а кодерите са от контингента на ДПС. Възможно е да става късо съединение по веригата. Кирчо, Кокорчо и Лорер могат да са от страната на шефовете, а ДПС да се бори за част от баницата. Баница за 40 милиарда долара… е сигурно малък процент ще е за българската трансмисия, но пък България е бедна страна. Винаги плащането за крадена стока е било пъти по-малко, ама за квадратните глави от правешките заводи и това е много.

 7. Премиерът ще участва в среща на Световния икономически форум в Давос!Питайте го госпожа Томова и всички истински журналисти каква работа има този при сатанистите и какво ще говори там? ПИТАЙТЕ ГО!

  1. Киро от продавач на пасти, стана първи стратег в Давос :)) Тоя усеща ли се, че го гледат като полезно изкопаемо?

  2. Работа в Давос няма, вписва се с натегачество пред Европа и САЩ.До сега нищо не е казал на важен човек, за да личи, че е мин.председател.Затова в Давос ходел с бадж за името му и поста му. Мислехме, че Плевелиев е недоразумение, но този го надмина.

 8. Кирчовците и кокорчовците не ги опьв@йте, че ще започнат бързо да се размножават с този им капацитет на зЕлени еуглени..

  1. Първото е икономически по изгодно!
   Доста други освен Мунчо са за тази процедура…

 9. И Индия реши да ограничи продажбата на захар на международните пазари само дни, след като забрани износа на пшеница.
  Едновременно с това Русия ще уплътни блокадата на приморско направление и нито един тон от складираните 27 милиона тона украинско жито няма да бъде транспортирано по море. Опитите на шляхтичите да го изнасят с железопътен транспорт ще бъдат блокирани. По този начин не само Украйна, но и много държави ще бъдат застрашени от глад през есента и зимата.
  Ако Киро Простото има маааалко национално чувство на принадлежност още от сега ще забрани износа на българско зърно. Но Киро няма да го направи, защото са му поставени други задачи от…Харвард.
  Глад идва хораааа!

 10. Последни обективни новини:

  1. Владимир Рогов, член на Главния съвет на военно-гражданската администрация на Запорожка област, каза, че връщането на региона под контрола на Украйна е изключено. Това съобщава РИА Новости.
  „Запорожка област е исторически руска територия. Връщането на региона под контрола на киевския режим, каквото и да говорят там, е изключено, както и воденето на преговори с тях“, каза Рогов.
  Според него, украинските власти не вземат решения самостоятелно.
  „Абсолютно всички решения за военни операции, прехвърляне на войски, за удари се вземат само от британски куратори“, обясни той.
  Той каза още, че след освобождението регионът ще стане част от Русия.

  2. Рейтингът на одобрението на президента на САЩ Джо Байдън, тази седмица на фона на нарастващата инфлация, спадна до 36%, най-ниското ниво от неговото президентство. Това сочат данните от съвместно проучване на Reuters и Ipsos.
  Съгласно данните от анкетата, 59% от американците не одобряват работата на Байдън. В рамките на една седмица рейтингът на одобрението на политиката му спадна с шест процентни пункта, от 42% на 36%.

  3. Въоръжените сили на Китайската народна република (КНР) организираха военни учения във водите близо до остров Тайван като „сериозно предупреждение“ към Съединените щати.

  4. Военновъздушните сили на Русия и Китай проведоха съвместен въздушен патрул над Японско море, Източнокитайско море и над западната част на Тихия океан, предаде Ройтерс, като се позова на китайското министерство на отбраната.
  Това бе първият съвместен патрул от началото на военните действия в Украйна и бе част от ежегодно учение, се казва в съобщението на военното ведомство.

 11. Дано да има хора с акъл около дебила кирчУ, да го посъветват малко, че ми се струва скоро ще започне да сере навътре от необрязани!!!

 12. Либералка е и една Искра, на която кой знае защо й викат Травестита. Чудна компания ще са с Кокорчовците и Лореалите, да не говорим за Еуглена. Другарчето Кючуков обаче трябва да спре да си скубе веждите, че тази компания съвсем замяза на гей дружинка! Какви либерали са тия, впрочем? Какво изповядват, аджеба? Освен склонност към лапацията, де.

 13. Вчера 24.05.2022год. по Руската канал 1 от 19 до 20 часа, водещите коментираха Бългаария, Българското правителство и отказа им да плащат в рубли. Показаха на екрана зад гърбовете на коментиращите и изказване на Министъра на енергетиката. Чудеха се водещия и гостие му как може да има такива идоити!

 14. Вече знам от какво ще умра. От ръкомахането на ПРЕСЕЧНА ТОЧКА. НИЩО ДРУГО НЕ МОЖ МЕ СЪБОРИ.

  1. Абе, за кво трябва аз да умирам, утре отивам и им нанизвам на всичките по едни белезници. Да ръкомахат с гъза си тогава.

 15. Срам ме е….но каква файда.Не „уй“ драга редакция аферна, а 7.62 мм оправя и аз съм готов да го използвам!За 48 часа съм се върнал.Имам 22 годишен опит в Сухоп.Войски.

 16. Хора, бягайте към пещерите! Тоя сульо пульо дет довчера размахваше едно пръстче кът лидера на ИД, днес вече трети ден размахва цели лапи. Утре може да влезе в Новата Телевизия и със автомат. И няма да има кой да го спре.

 17. докато не бъде затворен в карлуковската лудница, психопатът „Кики Джендъра“ ще продължава да прави бели на страната и на народа! дори и на средно интелигентните хора е ясно, че е наследствено обременен с болестта шизофрения /това дори е изписано на лицето му/, но олигарси, престъпници и пр. измети продължават да му се кланят като на „краля-слънце“… какво падение, какво опростачване…

 18. Вчера гледам руска ТВ. Водещият пита: Как са братушките? Отговор:
  – Българското правителство прилича на оня нелеп самоубиец, дето натъпкал слона с разхлабително, и отишъл отзад да види какво ще стане.

 19. Нее! Кирчо е като цигара „Слънце“. Двупосочна, откъдето и да я подхванеш става за употреба.

 20. „Северна Македония и Албания са изпълнили условията, за да започнат преговори за членство в ЕС, следващите стъпки са в полето на държавите членки“, заяви говорител на Европейската комисия.
  Какво означава това?
  В стил “Думам ти дъще, сещай се снахо” от Европейската комисия посочиха, че Албания и Република Македония са готови за начало на преговорния процес за членство в ЕС. Сиреч – България да не се ослушва и да вдига ветото, което наложи върху преговорната рамка, защото Тирана и Скопие са изпълнили всички условия.
  Сега вече Киро Простото ще ни предаде и ще избяга в Канада. Така ще изпълни поставената му от либералните гейове задача и ще си оправдае „стипендията” от „Харвард”.

  1. Изобщо никой не говори на „дъщерята“! Директно се говори на „снахата“ в стил „опичай си мозъка, узнали сме те за булка за да те онодим, а не да ни определяш правилата!“

  2. Джендъро-мюсюлманската еничарска мафия е наясно и работи в насоката да затрие българският народ. Но по-лошото е, че огромна част от българите, отрекли се от своята цивилизация и народ и се мислят за англосаксонци, докато същите им се присмиват и ги мислят за пигмеи. Българите не разбират англосаксонския помиярлък, което прислужващи им медии представят за евроатлантически ценности. Идиотизъм и самоубийственна толерантност е да повярваш, че укро-арабо-негъската паплач, която е боклука на човешката цивилизация, а ще доведе държавата ти до устоичиво развитие. А БЪЛГАРИЯ си няма и хабер какво е очаква след циганското демографска експанзия.

 21. Очаквано! Кой е Киро Простото? Индивид със слаби (или заличени) ПОЗНАНИЯ по история на България. Индивид без капка ПАТРИОТИЗЪМ и чувство за НАЦИОНАЛНА ПРИНАДЛЕЖНОСТ. Индивид без един ден РЕАЛЕН трудов стаж. За него българската територия е просто ПЛАНТАЦИЯ, България е име на фирмата – „България“ ООД.

 22. Единствената разлика между окупирана държава и свободна държава е, че свободната държава е окупирана от САЩ!

  Това да се сложи на Народното Събрание!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

(function (document, window) { var a, c = document.createElement("script"); c.id = "CleverCoreLoader56940"; c.src = "//scripts.cleverwebserver.com/fc82c3993bd1e575e9e7935e29e432c3.js"; c.async = !0; c.type = "text/javascript"; c.setAttribute("data-target", window.name); c.setAttribute("data-callback", "put-your-callback-macro-here"); try { a = parent.document.getElementsByTagName("script")[0] || document.getElementsByTagName("script")[0]; } catch (e) { a = !1; } a || (a = document.getElementsByTagName("head")[0] || document.getElementsByTagName("body")[0]); a.parentNode.insertBefore(c, a); })(document, window); */?>