« Върни се назад Публикувано на 25.05.2022 / 16:26

ПРОСТОКИРО, „ОПРАВЯНЕТО“ СТАВА С ‘УЙ! ОТЗАД! ТИ ЩЕ РЕВЕШ КАТО ЗАКЛАН, НО НА КОКОРЧО ЩЕ МУ Е ХУБАВО!

„Аз вас ще ви оправя!“, рекло Простото Киро на депутат от ДПС.

Дето се вика идиотът Простото Киро „оправи“ Путин и сега се прехвърли да „оправя“ ДПС.

То, „оправянето“, Простокиро, става с ‘УЙ, да ти обадим!

Твоят, като го наблюдаваме опосредствено, покрай женки гугъли и фермерки, изглежда да е … ню-ню.

Още по-опосредствено като наблюдаваме и авера ти Кокорчо, който най ги разбира работите с „оправянето“, прогнозираме, че „оправянето“ по-скоро ще дойде ОТЗАД. Щото ДПС така са известни и в пряк, и в преносен смисъл.

Така че, колкото „оправи“ Путин, толкоз ще „оправиш“ и ДПС, драги ни, кретенчо!

По-скоро гледай да не ви опънат, пардон, „оправят“ ОТЗАД!

Едно е сигурно: ти ще ревеш като заклан, но на Кокорчо ще му е хубаво…

Afera.bg

П.П. Николай Бареков: Според брюкселските медии всеядният #ПростотоКиро се готвел до дни да стане член на също така всеядното Либерално европейско политическо семейство “Обнови Европа” (бивша АЛДЕ). Там Киро и неговата псевдо партия “ПП” ще стане сестринска партия с ….ветераните баш либерали ДПС! Дори без техния глас Киро Петков няма КАК да бъде приет в „Обнови Европа“, а евродепутатът Илхан Кючук от ДПС ще му бъде шеф, партиен бос, защото е председател на тази европейска партия.

Като знаем тежката дума на Делян Пеевски в ДПС, няма как да приемат Киро в АЛДЕ и без неговото ОК! Сестри или братя ще са Киро, Кокорчо, Лорер, ЕугЛена и ДПС на Илхан, Делян и Ахмед Доган е все тая, важното е, че заканата на Киро към депутатите от ДПС “Ще ви оправя аз вас!” вече добива още по-друг смисъл. Съвсем либерален. Даже либерастки.

Иначе в #ПростоКировото либералчене или либерастничене няма никаква идеология и никакви принципи. Принципът е описан от Алеко в „Бай Ганьо пътува из Европа” – за келепиреца от това да си либерал или да си “консерва”. Няма никакво значение и за новия Бай Ганьо в политиката, тръгнал из Европата със смъкнати потури и с любовницата под ръка на наша издръжка, друго освен келепир. За Киро Петков, известен като Простото, само “интереса клати феса”. Доказано!!!

«