« Върни се назад Публикувано на 16.01.2024 / 8:36

„ПРОСТОИДИОТИТЕ“ ОТ ОБЩИНА – ВАРНА „ХОРИЗОНТ“ АД, НАЗНАЧЕТЕ СИ ЕКЗОРСИСТ, ЧЕ ДА МИРЯСАТЕ В ОТКАЧЕНАТА СИ ПАРАНОИЧНА АБСТИНЕНЦИЯ!

Онзи един един готвач на „Хоризонт“, нарамил раница, влезе в кабинета на ПП/ДБ кмета на Варна Благомир Коцев. Дали носеше кебапчетата вече от ресторанта на кмета „Хоризонт“, да не би да го отровят от Обшината, или тревна маса, даже и няма значение, защото положението е вече напълно извън контрол.

Новият зам-кмет по финанси, синчето на екскадровика на МВР – Варна Рафаилов с печална слава, се мота по етажите на общината, защото чакал в определения му кабинет първо да влезе … попа, за да изчисти отрицателната енергия. Щото тоя кабинет, било преценено от „простоидиотската“ ръководна мисъл, бил набъкан с лоша енергия. А определения кабинет за синчето банкерче бил кабинетът на екс зам-кмет Пейчо Пейчев.

Та, Райфаилов – синче, не можел да влезе там без първо попа да „почистел“.

Както АФЕРА вече писа попове чистиха наред помещения в общината по заръка на ПП/ДБ Благомир Коцев, както и фирма проверяваше за подслушвателни устройства и камери, да не би кметът и компанията му да бъдат прихванати в нелицеприятни дейности, които творят в кметския кабинет.

ПП/ДБ клоунът – кмет на Варна някой пак го литна, защото отрицателна енергия, такава, каквото я привиждат, се чисти не от поп, а от екзорсист, и е добре да назначат такъв, защото всеки, който влезе в общината може да им набута магия. Предметна, непредметна, ментална и всякаква. Така ще избегнат и неудобните въпроси – кой и от какво перо във ведомостта плаща, аджеба, на попа, който търчи из сградата на общината да „чисти“ енергии.

Хубаво e и оня шофьор на „Хоризонт“, дето беше назначен за зам-кмет по сигурността, и дето уж бил обучаван в „шин бет“, да се съсредоточи в … дроновете, които вече летят из общината и записват с ултра качество де каквото си поискат – със звук и картина. Дрончета, „шин бет“-ец, дрончета, дето с просто око не се виждат, анадънмо?!

Превърнатата в ресторант „Хоризонт“ Община – Варна в лицето на измисления кмет Благомир Коцев, трябва да отговори и на въпроса кой плаща на така наречената Пепа Пиарката, която няма никакъв трудов договор, но непрекъснато се вре навсякъде и има достъп до информация. Хубаво е, че кметът Благомир Коцев я е настанил в частния хотел „Хоризонт“ на фирмата си, хубаво е, че и там яде, освен дето ма’а кебапчета и кюфтета в кметския кабинет, ама напушеният кмет на Варна е крайно време да вдене, че Община – Варна не е ЧАСТНА ФИРМА в която да устройваш всякакви странни субекти незаконосъобразно. И че всички пари с които оперира Община – Варна са данъкоплатски.

Междувременно зам-кметът Диан Иванов, който пък е частния фирмен адвокат на фирмите на фамилия Коцеви, продължава да „работи“ в общината до обяд, след което търчи към частната си адвокатска кантора. През четирите си часа на „работа“ в Общината вилнее като онбашия, щото той е баш тамадата, който заплашва, ругае и се заканва на всеки, той е човекът, докато куклата му на конци Благомир Коцев продължава нищо да не подписва, понеже го е шубе.

Община – Варна е в пълен застой, потресът е пълен и единственото, което се върши в момента е Пепа пиарката да измисля всякакви тъпотии и дърварски пиар, според който Коцев да бъде представян така като че ли върши огромна работа.

Истината е, че Община – Варна е зациклила, потънала в пълна безхаберност и овладяна от некадърници и абсолютни случайници, които нямат хабер от това, за което са там.

Апропо, масонът председател на Общинския съвет, шефът на частната строителна фирма „Планекс“ също е еманация на безпросветността. Напълно безхаберен, Христо Димитров единственото, от което живо се интересува е като чуе за „милиони“ и непрекъснато се пъне да пробутва частната си фирма за келепир.

Afera.bg

«