« Върни се назад Публикувано на 07.07.2022 / 8:17

ПРОСТИТЕИДИОТИ В ПРОГРАМАТА СИ ЗАЛАГАТ НА „БЛОКИРАНЕ НА МЕДИИ“! ТОЛКОВА НАХАЛНИ, НАГЛИ И НЕКАДЪРНИ ИДИОТИ НИКОГА НЕ СА УПРАВЛЯВАЛИ БЪЛГАРИЯ!

В Програмата на Простокироасеновците, която договорили с „Да, БСП“, което включва Корнела плюс Ристю, в раздел „Култура“ четем:

Култура

2. Промени в медийното законодателство, насочени към правна регулация на онлайн медиите и социалните мрежи, персонална солидарна отговорност на авторите и издателите за съдържанието, блокиране на медии при липса на верни данни в Регистъра на електронните медии, обявяване на краен действителен собственик; до 25.11.2022г.

Промени в медийното законодателство“?

Кое е това „медийно законодателство“, да питаме ние простодиотите?! Къде го има в правния мир „медийното законодателство“, защото за да има „промени“ в нещо, то трябва първо нещото да го има, за да се променя.

Правна регулация на онлайн медиите и социалните мрежи“?

„Социалните мрежи“? И като как, простиидиоти, ще регулирате „правно“ „социалните мрежи“? Фейсбук, Инстаграм, Туитър – като как правно ще ги регулирате?!

Персонална солидарна отговорност на авторите и издателите за съдържанието“? Последно: „персонална“ или „солидарна“? Или и двете? Простоидиоти, хабер имате ли изобщо, че досега, а и винаги, когато медия е дадена на съд винаги е по НК, в който има надлежни текстове, и за публикация носи отговорност както издателя, така и автора на публикацията? Какво откривате, простиидиоти, топлата вода ли? В НК има достатъчно членове, по които медиите са подложени на съд, включително и по закона за договорите, апропо.

Какво още искате да „регулирате правно“, простиидиоти – да пращате медиите, издателите и авторите в ново Белене, които не ви ходят по гайдите ли?!

Блокиране на медии при липса на верни данни в Регистъра на електронните медии, обявяване на краен действителен собственик“?

БЛОКИРАНЕ?!?!?!

Дойдохте си на думата. Ако е възможно, простите ви идиотски „мозъци“ ще БЛОКИРАТ де що медия има, която не е „правилна“, т.е. не е десносектантска и прокопиевска, и не е под егидата на американските чорбаджии.

Какво значи верни и неверни данни? Ако сайта „народ“, например, е на некой си Руси намсикой, това не означава, че всъщност не е на Вълнев и Цветанов, анадънмо?! И като как ще докажете, че Цветанов и Вълнев са истинските чорбаджии?

БЛОКИРАНЕ звучи типично в „демократската“ ви лексика.

Досега хакате неудобните медии с поръчка от ВЛАСТТА И С ПАРИ ПАК ОТ НЕЯ, сега направо ще БЛОКИРАТЕ МЕДИИ.

Толкова прости, нахални, нагли и некадърни идиоти никога не са управлявали България.

Afera.bg

 

«