Публикувано на 13.04.2021 / 22:09

ПРОСТАШКАТА ВИ АРОГАНТНОСТ ПОКАЗВА САМО КОМПЛЕКСИ НА КОЛЕНИЧАЛИ, КОГАТО Е ТРЯБВАЛО ДА СТЕ ИЗПРАВЕНИ!

„Каквото ние решим, това ще е! Ще изпълнявате, защото знаете какво ще последва!“, викнала Мария Капон на днешната сбирка в парламента. Тошко Йорданов и пригласял с безумното: „Ще броим гласувалите с вдигане на ръце“, понеже сега най-важния въпрос в държавата е къде, аджеба, да си положат задниците новоизбраните народни представители. В старата сграда на Народното събрание, или в „новата“.

Просташката арогантност на тия новоизлюпени „борци“ срещу Боко и Хунтата, и каквото още се сетите, показва единствено и само комплексите на лица, коленичали, когато е трябвало да бъдат изправени.

Може и да има някои, които страдат от амнезия, но повечето помним Мария Капон, която бабуваше на ГЕРБ и се подмокряше като види Бойко Борисов, барабар с антуража и.

Не си спомняме и години, години, назад във времето Тошко Йорданов да е бил каквато и да опозиция на Бойко Борисов и ГЕРБ.

Подобно нагло поведение не е проява нито на сила, нито на храброст, нито на опозиционна позиция, това е белег за дълбоко комплексарство, дълбоко спотаен личен линч на отхвърлен човек, дълбоко стаен гняв, че дълго време си бил мишка и сега си уцелил бингото да „блеснеш“, като нещо като „революционер“, ако ползваме лексиката на един друг селфи комплексар маняшки Хаджигенов.

Като човек, който от ПЪРВИЯ ДЕН на Бойко Борисов във Властта не съм спряла да му бъда остра опозиция без да съм сменила позицията си и за миг, ви го казвам в прав текст: жалки сте!

А сте жалки, защото сте безпросветни духовно!

Да се държиш с врага си по този начин издава ужасяваща вътрешна слабост, неувереност и … страх.

Врагът трябва да се уважава и да го сразяваш с ум, сърце и респект, нанизвайки го на копието си.

Подобни селски простовати бабаитчения са присъщи на неуравновесени вътрешно хора, които не могат да бъдат бойци. Виж, бакали, търговци и дребни тарикати – да, но воини – не!

Разбий врага си с възпитание, блестящ ум и саблени действия, без да се пъчиш като в селяндурския хоремаг.

Това, което правите, драги ми смехуровци, е долна история.

Да, долна история, която няма как да ви направи „герои“ в очите на слепите, и няма как да заличи надупването ви във времето точно на ония, които днес се пънете да гилотинирате.

Ножът е дървен.

Защото МЕЧ може да държи само ръка, водена от Сърце!

А не от кръчмарски крясъци: „ти знаеш ли кой съм и какво те чака“.

Знаем кои сте. И най-малко с простащината си ще ни убедите, че сте нещо по-различно от това, което помним за вас.

Веселина Томова

Коментари 28 за
“ПРОСТАШКАТА ВИ АРОГАНТНОСТ ПОКАЗВА САМО КОМПЛЕКСИ НА КОЛЕНИЧАЛИ, КОГАТО Е ТРЯБВАЛО ДА СТЕ ИЗПРАВЕНИ!”

 1. Разбий врага си с възпитание, блестящ ум и саблени действия, без да се пъчиш като в селяндурския хоремаг. ТОЧНО ТОВА НАПРАВИ ДНЕС КОСТАДИН КОСТАДИНОВ С ЛЮБА КУЛЕЗИЧ. Чак ми стана жално за нея, защото тя е една майсторка на словото във всички начала на своите предавания. За съжаление не само не можа да скрие русофобията си не можа да сдържи и нервите си. Това на дипломатичен език означава унизително „изритване“

 2. Добре сте го казала, г-жо Томова. Тези персонажи демонстрират липса на институционална култура, липса на уважение към всеки парламентарист, пратен с народни гласове. Липсва им и елементарно възпитание – нагли, арогантни, тропащи по масата, кряскащи, обиждащи….с една дума простаци, които не виждат по-далеч от носа си. Същите, които тероризираха с блокади работещите българи, сега продължават с призиви за рязане на части от тялото. Вие, като журналист, моля да опитате да внесете европейски дъх в новия парламент, показвайте им кривиците, въпреки че това са вече завършени цървули и едва ли ще попият нов морал. Сега сравняваме с политиците, които ни управляват до момента, с авторитета и експертизата им, с това, че не обидиха никого с грозни думи, че поемат отговорност и негативи, но имат класа. Пишете справедливо и на ниво, госпожо, от Вас зависи много!

 3. Какъв комунизъм го гони новоизлъченият политик Тошко Йорданов, чудом се чудим.
  При комунизма българите се хранеха със здравословна храна, бяха ЗДРАВИ, спокойни и дълголетни, а държавата ни райска градина и с УЧИЛИЩА по села и градове ПЪЛНИ с красиви, усмихнати, умни деца! TOVA E НАЙ-УМНОТО !!!!!!!!!!!!!! ЕВАЛА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

 4. Влизането на т.н. партия „Има Такъв Народ“ в НС идва за да потвърди, че в България всеки се занимава с това, което не му е работа. Много добре си беше Тошко и партията му в тясната рамка на ТВ „7/8″. Имаха си електорат, моделираха го 20 години. Ама много ви близък хоризонта бе момчета. Така и не разбрахме като се пънете толкова да управлявате каква манджа предлагате. Референдумът ви излезе една ялова работа, в смисъл повечето от идейте ви нереални и неосъществими. Да не гладаме стария филм: “ Тя танцова само едн о лято“. Иначе на напальоновци сме се нагледали.

 5. 80-процентовите дебили смениха една мутренска туземна колониална администрация с подобна…

  1. Няма място за сравнение! Тази сбирщина, която дойде, е некадърна и реваншистка, ще сринат всичко от яд и злоба.

 6. Алчната КапоТка е едно нашенско тлъсто недоразумение, една охранена свиня, да не обиждам полезното животно за сравнението .

 7. Отличен коментар на В. Томова. Няма какво да се добави. Просташката арогантност на Капон минава всякакви граници. Тая жена не може да се владее, но има бъдеще – може да надмине ПКП по простащина и наглост. А двете заедно в новия парламент – неописуем пърформънс. Дано не продължи дълго…

 8. Имам гадното усещане, че Кирил Господинов, светла му памет, доста неща би възприел от маниера на селяка Тошко за башмайсторските си роли. Мноооого аграр тоя, бе…

 9. Капонката да свали 80 кг, смешна е, направо карикатура на селска доячка от кравефермата.
  Да не се обидят доячките, някои са по-възпитани от нея.

 10. Най-тъпото е, че ни мислят за ниска топка като тях. Добре им дойде този вирус на ментарджиите да се оправдават с него, като стане напечено. Между другото няколко пъти през годината гледах части от предаванията на Тошко и на Крум Савов, в които и двамата се отнасяха доста иронично към вируса. Що така изведнъж си промениха отношението – някои от кандидатите им се разболяха, за да не ,участват в дебати, сега пък Славчо Татуса е под карантина!?
  Най-големите бели идват от прости хора, а простият е винаги с комплекси.

 11. Кисело зеле с червен пипер ,ама до време.
  Като вкисне вони на пръдня.

 12. Г-Н Чалгар селяк , мангал от учиндол и Янболъ говорете по темата.
  – Не мога , падна ми слушалката, нямам връзка със сценаристите!

 13. Много обичам народната мъдрост !

  А тук „Право куме та в черни ти очи“ е на върха !

 14. Първа фатална грешка, лошо държане с журналистите. Явно от 110 то ще се борим за 210 то място.

 15. Бавно развиващи се личности като Славчу мишлето клоуна Чалгата пидала мислят бавно , 20 години учи висше образование и не го е завършил свирене на виола имам предвид и после за заслуги към отечеството Ректор на държавната филхармония му връчва диплома. А Тошку селяка е друга тема , той пък плагиаства по сайтове чужди мисли и ги представят в треторазрядния си бардак наречено шоу за свои . Едно изречение не може правилно да каже публично това е новия ред . Капона носи баклава на Борисов и е чакала на големи опашки да се поклони пред Вожда сега му яде говната. Капона става за прислужничка , чистачка в бардак да бърше трохите от масата. Ще затвори вратата на събранието но от външната страна. Да помни белия автобус по времето на Орешавия .

 16. Томова винаги говори в ПРАВ ТЕКСТ-без преструвки,без заучени монолози-А та я дебелана КАПОН по кротко-толкова ожаднели за власт и Тошко Африкански и той-не се самозабравяйте, че другият път не се знае къде ще сте-По кротко с изявленията-не ви чувам ЗА ПОДОБРЯВАНЕ ЖИВАТА НА ХОРАТА-само чувам-РЕФЕРЕНДУМ та референдум-Ами Африкански защо не довършиш изречението ЧЕ НЕ СТИГНАХА 12000 ГЛАСА реферндума да стане закон-много е лесно като се движите с джипове, да дрънкате врели-некипели-а тоя Хиновски-така наречения „ЕКСПЕРТ“ на коъто никой нищо не му разбира ,да не дава фикс идеи-КАК Е НА ЗАПАД-да ама на запад-депутатие пътуват кой с влак,кой с колело а не КАТО ТИЯ славуняци С ДЖИПОВЕ И охрана-ОТ КОГО СЕ ПАЗЯТ-НЕ ЗНАМ-по полека, с приказките и ЗАКАНИТЕ-

 17. Какво стана с Варели Семиьонов, Шкембак Въевода, Джамбурашки, Рубльов, Цецо Конецо, Пипона, Вълнеф , Преждоф, Веско Аспирина, Питекантропа, Ники Кавала, Дълбокото Гърло, Чирепа, Манджаров, Сидерката, Големия Домат и другите апапи, дето изпаднаха още на осмина финалите? Нещо се покриха от медииния ТВ хоризонт, защо ли? Стана много скучно без тях. Вече се чудя кои бяха по-добрите, тези дето отпаднаха или тези дето се класираха? Опитвам се но разлика не мога да открия. За разлика с тези, които се класираха за четвърт финалите, изброените по-горе вече ни липсват.

  1. При следбащите избори БНО-партията на Васил Божков и Възраждане ще влщзат в парламента.Те ще са скоро
   и голяма част от гласоподавателите на партията/обединението/Изправисе мутри бън ще гласуват за тях.
   Ще си говорим тогава………….

 18. Поздравления за коментара, г-жа Томова!

  Може да се каже, че започват с гаф – връщат се НАЗАД в сграда, която вече е напусната, изоставена.
  Не знаем кой ги подлъгва да се ВРЪЩАТ обратно?!
  Има много публикации, че сградата на НС е построена през 1885 г. върху стари нехристиянски гробища, и излъчва негативна енергия.

  Ще кажете – как добре работи в тази сграда НС от 1945 до 89 г.
  Ами тогава депутатите ходеха само на сесии, както днес са общинските съвети – съберат се ВЕДНЪЖ месечно или на два месеца САМО за да гласуват законите и промените, и приключват – кой откъде е, заминава да си работи по професията.
  Не, като в последните 30 години – 8-часово седене 4-5 дни в седмицата „творене, творене“, и накрая – българите ПЪРВИ по най-лошото в света.

  Новата сграда е великолепие – красива като старинните сгради из Западна Европа.
  А звездата петолъчката е още по-великолепна и съвършена – защото това е … ЧОВЕКЪТ.

  Припомнете си Леонардо да Винчи и неговият „Витрувиански човек“.
  „Това е известна скица, придружена с бележки от Леонардо да Винчи, нарисувана около 1490 г. в един от неговите дневници. Картината изобразява гола мъжка фигура в две насложени едно върху друго положения с разперени ръце и крака, едновременно вписани в кръг и квадрат.“

  Какъв комунизъм го гони новоизлъченият политик Тошко Йорданов, чудом се чудим.
  При комунизма българите се хранеха със здравословна храна, бяха ЗДРАВИ, спокойни и дълголетни, а държавата ни райска градина и с УЧИЛИЩА по села и градове ПЪЛНИ с красиви, усмихнати, умни деца!

  Ееех, тошкославишоу…
  Как не разбраха, и че наръфаният символ/знак с неразбираемите йероглифи на ИТН, мачка самочувствието и достойнството на и без това нещастния български народ!

 19. Тея са по- жалки и от сегашните
  Най- мъдрата поговорка си остава..,
  Прост народ, слаба държава
  Колкото и тъжно да е

 20. Интересно, кой е гласувал за тази долна и мръсна простачка – Капон? Ще ви изясня – срещу 30 лева на глас „наблюдател“ си купи престоя в парламента. Та, ДАНС, спите, спите скъпи селяндур-комунистически спецагенти, гнусно е да ви плащаме мазните заплати за да ни сервират още по-долната от вас Капон. Гнус, изроди навсякъде.

 21. Абе Тошко, от трето разрядната телевизия „седем осми“ , вземете изкарайте балет „Мегаданс“ да дръпне един чалга данс при откриеането на новото НС. Предлагам и отец Нафърфорий, да вземе участие, иначе цирка няма да е пълен.

 22. 136136136
  Броиме в кои партии и колко са от ДС???Време е и другите агенти на разни НПО-та и Сороски екстременти също да се преброят!!!Като тези на снимката!!!„Каквото ние решим, това ще е! Ще изпълнявате, защото знаете какво ще последва!“, викнала Мария Капон !!!Типично мутренско поведение но което забелязах и в една черна депутатка от Дем.Партия на Бидона!!!Само по цвета се различават но в главите им е еднакъв Либералмарксисткосороски Гювеч!!!

 23. Сеца Сачева – Две . Вдъхва доверие в редиците и колоните на герпухите
  и

  ЧернаКарачнака -три, прикотква ония дето се снимат голи пред банята за да си покажат Колта 9мм и цев7 см

 24. Моля формацията на Радев „Мутри вън“ да се саморазпусне без бой, докато е време! 😀 😀 😀

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *