« Върни се назад Публикувано на 20.05.2014 / 8:14

ПРОПУСКАТЕ НАЙ-СРАМНАТА СДЕЛКА ЗАД РЕФОРМАТОРСКИЯ БЛОК – С ЕРДОГАН!

 

Мнозина си мислят,че предстоящите избори са битка на български лидери и партии.Всички са вторачени в БСП,ГЕРБ,ДПС,Бойко,Сергей и т.н.И почти всичкипропускат да забележат най-голямата сделкаРеформаторския блок.Някой си мислят, чеКунева може да стане евродепутат. Други смятат, че такъв ще е Малинов. Математиката напреференциалния вот показва, че ако РБ има свой евродепутат, то това ще е КорманИсмаилов. Какви ще бъдат последствията от този избор?

Дясното и всичките ни познати десни лидери ще отидат завинаги извънполитическияборд.

Всички десни ще трябва да се кланят на Костов и да го молят да изгради чисто нова дяснапартия, защото митът за Командира все още е жив.

СДС на ДС и Луканов ще приключи. Той просто изигра своята роля, която му бе зададена– да запази влиянието на БКП и ДС.

Ще се роди нов СДС – този път на Костов. Но дори и с такъв проект, сценарият ще бъдеотново московски, съгласуван с Анкара.

„България на гражданите” ще стане България на Вълчев, защото след подобен резултат скариерата на Кунева е свършено.

Ердоган ще има свой евродепутат. Така ще се започне нашествието на неоосманизма вполитическото сърце на Европа.

Ердоган и ЕП ще институционализират  ново ДПС, това на Касим Дал. Това търсеха въввремето и Костов, и Борисов. Сега вече ще се случи.

Някой ще получи правото на многомилионен бизнес с Турция. Този някой е човек, койтоможе да управлява РБ към момента.

Пионките като Кунева, Кънев и сие не могат да са участници в такава сделка, защото сапионки. Големите играчи на Реформаторския блок стоят зад завесата–Костов, Вълчев, Касим Дал. Дали последните трима могат  да осъществят подобенплан, заедно с Турция? Нищо не им пречи да го направят, още повече, когато за това могатда се получат изключителни привилегии за бизнес с Турция.

Това е голямата реформа, която се крие зад РБ – супер голяма сделка с Ердоган. Тазисделка е най-опасния прецедент за европейското бъдеще на България.

Стоян Василев

«