« Върни се назад Публикувано на 16.11.2014 / 10:50

ПРОПАГАНДАТА „КОБРА”. ТЪПОУМНИ „КОМЕНТАТОРИ”, ДЕТО ГИ „СТРАХУВАЛ” КЛИЧКО. БГ-КОМПЛЕКСАРЩИНАТА – ДА НЕ ПРИЗНАВАШ, ЧЕ СИ СЛАБ И НИКАКВА МАФИЯ НЕ ТИ Е ВИНОВНА!

Кличко КобратаТв водещата Жени Марчева и тя се изказала за мача между Кличко и Кобрата. Потресно се изказала, чак ни идва да счупим телевизора от снощи, когато всякакви тъпоумни коментатори вместо професионални коментари, сипеха идиотска пропаганда а ла БГ „стил” – все ни е крива „мафията” и все сме най-добрите, въпреки, че сме очевадно слаби на ринга.

Та Марчевата рекла: „Кличко си е страшен, страхуваше ме. Просто видът му бе един такъв...”.
Марчева, да не ти диктува Пеевски в слушалката? Той си пада по „страхуването”.
Дебилните спортни коментатори снощи направо вкараха зрителите в джаза с абсолютно неадекватните си „коментари”. То не бе предварителна пропаганда, то не бе дуене, фукане, глупашко пъчене, все в името на шоуто и все в полза на авера на Бойко Борисов – Кубрат Пулев – Кобрата.
А всичко лъсна на ринга.
Там няма тинтири – минтири. Няма и шменти – капели.
Кличко бе с класи над Кобрата. Онези, които разбират от бокс нямат нужда от пиар-тъпотевини, за да видят истината. Дори и Петър Лесов снощи деликатно изрече истината – бокса не е само да удряш, трябва да се научат и „много други неща”.
Кличко бе ТЕХНИЧЕН, бе като газела, КРАКАТА, КРАКАТА, изключително важни в бокса, танцуваха по ринга. Истината бе очевадна – изключителен боксьор – на светлинни години над Кобрата.
А в бокса освен всичко трябва и интелект.
Сто пъти Кобрата изрече „продължаваме напред”. Ок.
Но истинският спортист трябва да признае, че е по-слаб, че е паднал НЕ ЗАРАДИ НЕЧИЯ МАФИЯ, А ЗАЩОТО КЛИЧКО БЕ МНОГО ПО-ДОБРИЯТ.
Да, де, ама на Кобрата „ТЕ” му са виновни. Също като Бойко Борисов.
Типично в БГ – „стил” – всичко на българина не му е ред, когато пада – от ръкавиците до КГБ.
Иначе особено Нова тв, а и прогерберберските медии се скъсаха и продължават промиването на мозъци с „темата” „Кличко – Кобрата”. Нещо трабва да откланя вниманието от управлението, нали?!
Някакъв бивш министър, дето някога бил петоразряден боксьор, внушава от екрана как: „слава богу, Кобрата нямало тежък НОКАУТ” и всички сега трябва да се разплачем. Кличко СМЛЯ КОБРАТА, тоя плещи, че нямало „тежък НОКАУТ”.
Всичко в тая държава е бягане от истината.
Включително и от истината за „Кличко – Кобрата”.
Afera.bg

«