« Върни се назад Публикувано на 23.02.2022 / 9:00

ПРОПАГАНДАТА, В КОЯТО РУСИЯ Е ДЕМОН, А ЗАПАДЪТ АНГЕЛ И ТОЧКА. ТОЧНО КАКТО В МЕДИЦИНАТА СЕ ОКАЗА, ЧЕ КЛЕТКИТЕ РАБОТЯТ САМО ТАКА, КАКТО ИМ КАЖЕ БИЛ ГЕЙТС И НЯМАТ ПРАВО ДА РАБОТЯТ ПО ДРУГ НАЧИН

За малко да се притесня, че Америка започва война с Русия, за да защити СВОБОДАТА И ДЕМОКРАЦИЯТА. С разперени ръце като на императора в Междузвездни войни и на Саруман във Властелина, Байдън обяви, че каквото се е случило, САЩ го приемат за … НАХЛУВАНЕ В УКРАЙНА ииии…..ще направят…..санкции…..

Значи аз решавам да си купя розови чорапи. И някой друг решава, че моите розови чорапи са незаконен строеж на морето и аз трябва веднага да си ги изхвърля.

Горе долу така стоят нещата.

Извън неприятната нужда да се приема с шега съвсем невъзможното вече да се прикрие малоумие на световния западен елит, аз днес ще обърна внимание на първото главно последствие от кардиналното събитие – ПРИЗНАВАНЕРО НА ДОНБАС ОТ РУСИЯ ВЪВ ФЕВРУАРИ 2022 ГОДИНА.

Главното последствие е осветяването на същността на западния елит и неговите истински намерения, както и неговото истинско съдържание.

  1. За 24 часа се видя , че целият „демократичен“ свят и ред е фактически реално подчинен на шепата глобалисти, които управляват всички държави по имейла и през медиите държат света в хипнотично състояние, внушавайки модели на поведение, разбирания и познания.

Някакъв политически въпрос се оказа причина за преместване финала на Шампионската лига от Петербург ,само защото е в Русия! Какво общо има едното с другото? Има. Винаги е имало в условията на тоталитарни режими и в условията на контролирано от един център световно развитие. Всички във всичко трябва да мислят еднакво, да постъпват еднакво и да харесват само това, което им е казано, че е разрешено да бъде харесвано.

Същото са правили в СССР, и у нас, ние все още сме млади и помним. Разлика няма.

В медиите, точно както и с вируса, не се допуска никаква друга гледна точка, освен пропагандната, какво й е лош и кой е добър се определя от центъра по имейла, никой човек няма право сам да определя кой е добър и кой лош. Образованието и изучаването на темата е строго контролирано и се извършва само от одобрените сертифицирани учреждения, не може да се образоваш сам. Създадена е нива НАУКА по въпросите на историята, в която Русия е демон, Западът ангел и точка. Точно както в медицината се оказа, че клетките работят само така, както им каже Бил Гейтс и нямат право да работят по друг начин. В резултат на което беше изобретена нова медицина, която няма нищо общо с истинската медицина.

По темата с Украйна, Русия, Донбас е същото. Промити мозъци, натъпкани с клишета и опорки, включително и най-вече завършилите университети. Жалка картинка!

Обаче така нищо не става.

Не става с Гугъл.

Не става с общи приказки.

Не става с насадени представи.

Ето затова любителите на Запада сега са в ступор и злоба, за пореден път, нищо не разбират от реалните събития, нито от живота. Осакатени хора.

  1. СЪБИТИЕТО ПОКАЗА ИСТИНСКОТО ЛИЦЕ НА ВОЕННИЯ БЛОК НАТО. А то е, че такъв блок няма! Само на хартия, само по телевизора показват някакъв генерален секретар, който е говореща кутия, само кадри като Теодора Генчовска и трансджендъри, с интелект под нулата, говорят и симулират дейност.

Оказа се, че НАТО не може да ви защити от ято комари, камо ли от каквато и да било агресия и форма на война. Всичко около него са празни приказки и кухи тенекии.

Както каза Благовест Бенишев в статията си в Труд, Джордж Клуни има 140 епизода в Спешно отделение като педиатър, но ако детето ви се разболее, не го водите при него, нали! Същото се оказа вашето НАТО. Играе си на войни, ама при първия военен зов, се скри под масата, защото не е никакъв военен блок, а група безделници, която си играе на фунийки.Това е.

Язък за парите, които потрошиха, за да хранят атлантиците по цял свят! Отгледаха едни обикновени ялови кокошки. И един петел. Всъщност два, макар че за втория не съм сигурна дали е петел или кокошка.

  1. За 24 часа лъсна най-голямата измама на света.

Че Западът е пазител на свободата и мира! И на демокрацията.

Нищо подобно!

Западът изостави моментално своите хора, които е обявявал, че много обича и много го е грижа. Като Украйна в случая. Тя не е първата прелъстена изоставена от Запада. Списъкът е много дълъг.

Но се надявам да се видя отлично какво всъщност прави ТОЗИ ПОГРЕШНО УСТРОЕН ЗАПАД. Той съблазнява и говори сладки приказки, но зад тях се крие единствено и само намерението да вземе всичко, което имате и нищо друго не го интересува.

Това сега се видя отлично.

За който не познава историята и не знае, че по абсолютно същия начин Западът източи целия свят чрез колониалната система. Която не е свършила нито за миг!

Вярвайте им още. Те ви се изплюха в лицата, буквално. Приказки, приказки, приказки и накрая оставиха Украйна са се оправя сама. Нищо от това, което говориха само в последните три месеца, не се случи.

Вярвайте им още. Те ще ви спасят ей сега!

Не може повече светът да си затваря очите за тези положения!

Не може повече светът да се управлява така!

Не може повече да се заблуждаваме, че нещата са добре!

Анастасия Гешева

«