« Върни се назад Публикувано на 11.10.2019 / 18:28

ПРОМЯНА С МАЯ?! АРЕ, БЕ! СЦЕНАРИЯТ „БОКО & МУТРИ“ ЗАВЗЕ ДЪРЖАВАТА! ЩО НЕ ПИТАТЕ МАЯ ЗАЩО НЕ ИЗЛЕЗЕ С ЛИСТА ЗА ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ?!

ПРОМЯНА С МАЯ?! АРЕ, БЕ! СЦЕНАРИЯТ „БОКО& МУТРИ“ ЗАВЗЕ ДЪРЖАВАТА! ЩО НЕ ПИТАТЕ МАЯ ЗАЩО НЕ ИЗЛЕЗЕ С ЛИСТА ЗА ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ?!Голяма интрига, няма що, в столицата!

Аре, бе!

Мая Манолова или Йорданка Фандъкова. Десните сами си прецакаха и потопиха Борислав Игнатов. И преди да нададат вой до небесата защо пиша така, да се освестят и да вдянат най-сетне как „лидерите“ им не са слезли от дувара на Боко и компания.

Мая Манолова трябвало да спечели, за да започне … промяната в България.

Аре, бе! Коя промяна?

Че вие я проспахте тая „промяна“, дето върви от една година потайно, задкулисно и тихо, и „вежливо“, и за която единствена АФЕРА пишеше. Проспахте я тая „промяна“, дето ЗАВЗЕ ДЪРЖАВАТА!

Наричах я популярно „ресто“, за да схванете за какво иде реч.

Та, промяната, пардон, „рестото“ приключва към края на годината. Де що имаше едър, крупен и мощен бизнес – бе ИЗЗЕТ! „Тихонко“ и „вежливо“.

За консилиерито Гешев/Цацаров оставиха няколко „едри риби“, наречени „олигарси“, които да разнасят по прокуратурата за да си правят пиар, че уж бият крадците.

ВСИЧКИ вече са по очи. Онези, в които беше ГОЛЯМАТА ПАРА.

Парите и фирмите им са прехвърлени „ресто паприкаш“. Засега са на стендбай, докато изнесени навън, ще влязат отново у нас, вече като … „инвестиции“, както писа отдавна АФЕРА.

Това обаче ще стане, когато Боко падне от власт!

Най-важната „промяна“, вие, които си мислите, че от Мая Манолова ще почне каквато и да е „промяна“ за свалянето на Боко, е свършена.
ПАРИТЕ БЯХА ИЗЗЕТИ! РЕСТО ПАПРИКАШ!

На някого да прави впечатление, че НИКОГА И КАКТО НИКОГА ДОСЕГА НЯМА ИСТИНСКА ПРЕДИЗБОРНА КАМПАНИЯ? ЧЕ НЯМА ДАЖЕ ПЛАКАТИ, ЧЕ НИЩО НЯМА?!

НЯМА, защото няма кинти, и кинтите се съсредоточиха В ЕДНИ РЪЦЕ, КОИТО ДИРИЖИРАТ ЗАДКУЛИСНО ПАРАДА!

Ъндърграунд – авангарда си свърши работата, свърши ТАЗИ РАБОТА ПО ЗАРЪКА НА РЕЖИСЬОРИТЕ.

Сега следва другия етап.

За всичко това АФЕРА ви информираше регулярно в продължение на една година. Кой разбрал, разбрал. Кой се правеше на улав, го усети надлежно, че и физически – РЕСТОТО.

Мая Манолова е фигура, пешка, сложена там, където и е мястото. И в която наивниците са вперени, защото победата и щяла да донесе „промяна“.
Кура му Янко, без никакво извинение!

Някой сети ли се да пита Мая Манолова защо не регистрира листа за общински съветници? Нищо не и пречеше да го направи!

Защото РОЛЯТА И НЕ Е ТАКАВА! А е знайно, че за да ПРОМЕНИШ НЕЩО В ЕДИН ГРАД, ТРЯБВА ДА ПРОМЕНИШ СТАТУКВОТО НА ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ. Кметът е нищо! Блябалник. Без рамо в Общинския съвет.

Така че, Мая нищо няма да ВИ промени. Освен, че ще приказва, предиханно ъкайки. Толкоз.
И не направи листа, защото и бе наредено да не прави листа, за да не обърка ИГРАТА.

Слави е същия фасон.

Седя, седя, мълча, мълча и го пуснаха – обаче забележете не на местните избори, а за да загрее сценарираната манджа. Защото от него се очаква СЪПОРТ НА СЪЩАТА КОМПАНИЯ, КОЯТО СЕ ПРОМЕНЯ УЖ, АМА СИ ПРОМЕНЯ САМО ФОНДЬОТЕНА.

Само безумно несмаслените му „нови лица“ вече крещят, че трябва да си идиот за да се издъниш още при старта на партията по този начин. Но, не! Слави не е идиот. Просто ТАКИВА ИМ ТРЯБВАТ!

Апропо, никой още не е запитал Слави – как и с какви кинти издържа месеци наред огромния си екип? Откъде идват парите? Обещал ли му е някой 100 милиона? Вярва ли някой, че Слави харчи собствените си мангизи за заплати на толкова много хора?

Мая Манолова е пусната като лакмус. Слави – също.

Манолова не прави листа за общински съветници, но пък ДБГ -ЗНС на любимката на Слави – Меглена Кунева с листата си я подкрепя. А в листата – Румен Йончев от пистата „Ковачки“.

Сценарият „Боко & Мутри“ завзе изцяло държавата.

Както единствена писа АФЕРА още преди половин година – Боко си отива и САМ ще хвърли кърпата, защото всичко, което прави /включително и с Цветанов!/ му е диктувано от онези, които редят ИГРАТА!

Сега предстои следващия етап.

След като иззеха парите, идва ред на обличането в политическа форма на „промяната“.

За нея – така лелеяната „промяна“  – обаче са набутани лица УДОБНИ ПАК, БЕЗЛИЧНИ ПАК, УСЛУЖЛИВИ ПАК.
И РЕЖИСЬОРИТЕ са наясно, че държавата е вече в необратимо ДЪНО и този път ще го играят УЖ КРУТО.

Да де, ама същите мутри и „главанаци“ ще управляват чрез УЖ „новите“ си лица.

Боко е пътник, той даже не е интересен вече. И излизането му от Властта изобщо не зависи от Мая.

ИГРАТА е предначертана още преди година и сценарият се изпълнява точ в точ.

Гешев също не е случайно турнат там, където е мястото на пешката му.

Няма такъв илитерат, милиционер, какъвто друг да намерят, за да изпълнява безропотно и газейки не лука, а закона, ИДВАЩИТЕ ПОРЪЧКИ. И когато дойде времето същият тоя Гешев – по поръчка! – да налази гербаджиите, че и Боко, от „Разпни го“, всички ще крещят „Осанна“.

Не се надайте обаче Боко да влезе в затвора. Спазарен е. Най-много да му спретнат някое и друго делце ала Цветанов и после „изпран“, по живо, по здраво някъде из Европата, хич не им пука на режисьорите дали ще е даже и като портиер.

Президентът умишлено ЗАСЕГА е държан в „девета глуха“. Но само временно.

Защото ИГРАТА предвижда президентска република. Но засега толкова – стига съм ви отваряла очите.

Та, на финала:

Нито Мая, нито Слави ще ви донесат „промяната“.

„Промяната“ вече я бродират онези, които са турнали и Мая, и Слави. И които преди това години наред залагаха на Боко.

Боко вече не им е нужен. Боко си отива. В точния момент.

Когато ТЕ му кажат.

Ето това постигнахме като „НАРОД“ В СТО ПЕТДЕСЕТ КАВИЧКИ СЛОЖЕН. ЕДНИ И СЪЩИ да ни доведат до дъното и да ни успят сега как ни спасяват от там.

Който не се е докосвал до мутри, той не знае, че това е един от запазените им пинизи: гърбят те, щавят те, но не се показва поръчителя, после започва да те „спасява“ същият, който те е изгърбил.
И ти му целуваш ръка. И му служиш.
А той ПАК те е впримчил и ти е взел всичко.

На нас вече няма какво да ни вземат като народ. Нямаме и най-важното – достойнството – за да ни гепат и него.
Точно заради това ви подмятат като пинг-понг.
С поредната „промяна“.

Веселина Томова

«