« Върни се назад Публикувано на 25.11.2021 / 11:31

ПРОМЯНА НЯМА, ИМА ПОДМЯНА НА ЕДНИ ОЛИГАРСИ С ДРУГИ ОЛИГАРСИ В ЗАДКУЛИСИЕТО ЧРЕЗ ПРОМЯНА НА ПЕШКИТЕ НА ИГРАЛНАТА ДЪСКА. БЕЗ СИЛНА ОПОЗИЦИЯ И БЕЗ КОНТРОЛ ЩЕ СЕ КРАДЕ НА ВОЛЯ И НА ТЪМНО

Кръгът „Капитал“ на Задкулисието с олигарха Прокопиев овладя чрез Кирил Петков и ДБ парламента, а скоро правителството. Очевидно са в гореща връзка и с президента. Промяна няма, има подмяна на едни олигарси и с други олигарси в Задкулисието чрез промяна на пешките на игралната дъска.

Сега им остава да завземат прокуратурата и КПКОНПИ, и цялата власт плюс всички ресурси ще се командват от задкулисието на Прокопиев и неговите маши във властта. Затова им е зор да изчегъртат Гешев и да си сложат техен човек.

Вече го направиха в съда и то благодарение на Борисов преди 7 години.

Без силна опозиция и без контрол ще се краде на воля и на тъмно.

Мисирките и мисиреците от големите телевизии вече тръгнаха след новите поробители и конкурират Сашо Дикофф и Люба Кулезич кой ще оближе по-усърдно подметките на Киро Петков и шефовете му.

Искате ли да съдействате отново за едноличен режим, който ще краде общите ресурси и ше ги тъпче по чекмеджета и чували?

Мислите ли, че Кирчовците и Прокопиев са с по-различен манталитет. Та Прокопиев беше ортак на Борисов в две правителства! Вече го правите.

Парадоксално е, но по-добре двете олигархично-партийни групировки – „Капитал“ и тази на ГЕРБ и ДПС да се бият и осветяват взаимно, отколкото само едната да завземе цялата държава.

В този ред на мисли – в готвещата се да управлява Четворна коалиция на кирчовците има заложени много мини – освен руски, има и мафиотски, че и такива на старото статукво.

Николай Бареков

«