« Върни се назад Публикувано на 04.12.2021 / 13:26

ПРОМЯНАТА ПРОДЪЛЖАВА С КРАДЕНЕ ПО МУТРЕНСКИ И ЧРЕЗ ДИКТАТУРА ПО МАДУРОВСКИ

За първи път ще ни управляват небинарни политици. Нито мъже, нито жени, нито леви, нито десни. Джендъри. Политически коректни обаче, но не към народа си. Политически джендъри като Кирчо и Кокорчо. Единият харесва културиста Спецов, другият си харесва мутрите. Как да си обясним иначе изказването на бъдещи премиер Кирил Петков, че ако нашите мутри, включително и тези от Магурата, били в Щатите, щели били да управляват технологични стартъпи за милиарди!!!

Това ли са новите ценности. Това ли са мечтите на Харвардския измамник.

Не, Киро, мутрите в Щатите са отдавана по затворите, а такива измамници като теб лежат доживот, ако ги пипнат в някоя финансова схема или злоупотреби. Новият ви морал възкресява старите мутренски мурафети. Само, че такива като вас сменят бухалките с писалки и вместо милиони, крадете милиарди.

“Промяната” ви затова е подмяна.

Затова и целта на Кирчовците е да овладеят и ликвидират прокуратурата и антикорупционната комисия, защото се задават 50 милиарда за крадене от Европа. Затова Кирил Петков и апашите му бяха инсталирани от офисите на олигархията в кабинетите на властта.

Вместо диктатурата на анцузите от 90-те, ще живеем в диктатурата на белите якички, новите мутри, докопали властта чрез преврат по Мадуровски. Всичко това ще свърши много зле за наивниците и с червени бюлетини за кирчопетковците, които знаят как да прехвърлят тайни сметки по Кайманите и Барбадос.

Промяната продължава с крадене по мутренски и чрез диктатура по мадуровски.

Николай Бареков

 

«