« Върни се назад Публикувано на 22.12.2021 / 9:04

ПРОМЯНАТА ПРОДЪЛЖАВА И СКОРО ХЕРО ЩЕ СЕ ЗАХАПЕ САМА ЗА ЗАДНИКА. ОТ КЕФ.

Слави го признавам за магьосник! Супер е пича.

За партии и партийци няма да говорим, защото у нас партиите са личните карти на конкретни хора. Има още вода да изтече докато станат друго.

Много ме кефи, обаче, господин Трифонов, който направо вади зайчета от ръкава си всеки ден. Блестящ маг! Чувам как извадил от задния си джоб Петко Сертов, когото пет външни партньорски разузнавателни централи не можаха да открият сто години като беглец. Излиза днес от джоба на Слави и на мига хоп, съветник на външната ни министерша от ИТН. Брях чи номер!

И наш Гроздан, Господ да го пази човека, как и той излезе от пепелта като жар-птица и то от десния крачол на шоумена, така и не разбрах. Абе май нищо не разбирам! Нищо и не казвам, супер си е господина Караджов, но как стана магията, не знам.

След Петко Сертов искам да се появи в държавното управление и Вълко Червенков – като секретар на младежкото ИТН и след нова магия да ни стане премиер. Може и Тодор Живков да излезе от багажника на джипа на Слави, защо не!? Народът български го обича и иска да се върне на власт, като генерален секретар на Има такъв народ. Ехааа, 99% подкрепа от пролетариите!

Промяната продължава и скоро Херо ще се захапе сама за задника. От кеф.

Николай Марков

«