« Върни се назад Публикувано на 24.08.2022 / 9:15

„ПРОМЯНАТА“ ГЛАСИ ЗА МИНИСТЪР НА ЗАМЕДЕЛИЕТО СТАР ПОЗНАЙНИК, КУПИЛ КЪЩА НА 20 ПЪТИ ПО-МАЛКА СУМА ОТ НОРМАЛНОТО /ВИДЕО/

От „Продължаваме промяната“ искат да се върнат начело на управлението на Държавата и вече са започнали да кроят подли планове за разпределението на „баницата“ в Държавата.

Neudobnitebg.com се сдоби с любопитна информация относно намеренията на Кирил Петков и Асен Василев. Те са решили, че ако се завърнат начело на Държавата ще сложат за министър на земеделието шефа на БАБХ Христо Даскалов, който е във ваканция до 2 септември, когато ще се включи в кандидат депутатските листи на „Продължаваме промяната“. Според наша информация той ще бъде на второ място в Пловдив – град и водач на Пловдив – област.

В политически среди Христо Даскалов е известен като имотен измамник. Припомняме ви, че разследване на www.neudobnitebg.com разкри, че той си е купил къща за около 20 пъти по-малка сума от нормалното. Шефът на БАБХ Христо Даскалов е направил това в Първомай за 11 200 лева.

Вилата е с капацитет 105 квадрата и 48 кв.м. застроена площ. Сделката се явява 75 лв. на кв.м2. Идентични имоти в град Първомай вървят за не по-малко от 100 000 лева, показа проверката ни в местната брокерска фирма „Радост Имоти“.

Те споделиха, че търсенето в района е голямо и на практика на пазара има само три имота, като цената им варира между 68 000 евро до 160 000 евро. Брокерът обясни, че дори и преди четири години подобна сделка като тази между Даскалов и Георгиев е невъзможна.

На въпроса ни към Христо Даскалов, дали може да съдейства за покупка на имот от 105 квадрата в Първомай за 11 000 лева, той отвърна с насмешка: “Вие луди ли сте или нямате връзка с мозъка? За 11 00 лева лятната кухня ще ви продам”.

Вижте още в следващото видео:

www.neudobnitebg.com

«