« Върни се назад Публикувано на 21.05.2022 / 11:16

ПРОМИВАНЕ НА МОЗЪЦИ И ЗОМБИРАНЕ ПО BTV! СОЛОМОН ПАСИ: „ПУТИН НАДМИНА ХИТЛЕР!“

Промиване на мозъци по bTV!

Соломон Паси „Майната му на православието!“ дежурен „правилен“ гост в телевизията, която заедно с Нова тв държи първенството по манипулация, фейк новини и зомбиране на населението:

Путин надмина Хитлер и се превърна в перфектния образ на абсолютното зло.

Думата руснак се превръща в мръсна дума. Нещо, което аз не искам да се случи. Обикновеният руснак е най-страдащият човек в момента и най страдащият дългосрочно, както украинският човек. И много ми се иска да направим така че да протегнем ръка както на украинския народ, така и на страдащите руски хора, които са под ботуша на Путин.

Българското правителство да използва уникалния шанс да се превъоръжим във връзка с подписания от американския президент Джо Байдън закон „Заем-наем“. По силата на този закон САЩ ще похарчат 40 млрд. долара за оръжейна, икономическа и хуманитарна помощ за Украйна по аналог на едноименната програма от времето на Втората световна война за помощ на съюзниците в борбата срещу Хитлер.

Подписаният от Байдън закон казва, че дава помощ за Украйна, но и за източноевропейските страни, които са засегнати от войната. Засегнати на английски се използва думата афект. Трябва да се възползваме от това, че сме засегнати. Отиваме при президента Байдън, при неговото правителство, при посланик Херо Мустафа тука, при външния министър Антъни Блинкен и казваме: „Ние сме засегнати и ние искаме в момента да превъоръжим българската армия с американско оборудване“. Това е златен шанс никога в 13 и половина вековната история на България не сме имали подобен шанс да поискаме и да получим такова превъоръжи. Но това трябва правителството да го поиска“.

Това лице, което изрече „Майната му на православието!“, обяви Путин за Хитлер, точно защото същият „Путин – Хитлер“ громи НАЦИСТИТЕ в УКРАЙНА.

И реве Байдън да ни въоръжавал!

И този тип минава за „правилен“ пред онова идиотче – Ристьовия министър на електронното управление, което прави национално звено да хака, заличава, блокира медии и социални мрежи, които не мислят и не говорят като фашизодния Паси.

Продажни фашизоидни боклуци!

Afera.bg

 

 

«