« Върни се назад Публикувано на 18.02.2022 / 17:24

ПРОКУРОРИ В ПОТРЕС ОТ РАЗПИТА НА ПРОСТО/КИРО ПО СПИСЪКА МУ „МИХАЙЛЕВ И МАДЖО“. ИЗСИПАЛ ЕДНИ ЛИСТА, ПРИНТИРАНИ БАРАБАР С РЕКЛАМИТЕ ОТ ГУГЪЛ

Сега пак да ви разсмеем горчиво с онова, което се случва зад кулисите на Властта, тъй като няма да ви го дадат и съобщят по телевизиите, превърнали се за пореден път в куртизанки на „новите“ управляващи.

Днес в прокуратурата бе разпитан Николай Бареков, който занесе списък с лица, сгазили лука, начело с Кирил Петков. За разлика от разпита на Просто/то/Киро, който обилно бе „хроникиран“ по всички телевизии, след като предаде заедно с Лена-та Му „списък“ от Гугъл с „МихаЙлев и Маджо“, нито една телевизия не прояви интерес да отрази Бареков.

Нищо ново под слънцето. И нищо изненадващо. След като години лизаха задника на Боко, сега усърдно същите телевизии лижат срамните части на „новите“ управляващи – радевци и простите му кировци.

Никой не прояви интерес към доказателствата представени от Бареков на прокуратурата, надлежно, конкретно и оформени така, както се изисква когато си решил да сигнализираш прокуратурата, а не да си правиш ташак с прокурорите, хвърляйки им претоплени медийни баници. А телевизиите позорно замълчаха за списъка на Бареков, защото в него лицата са не от „една жена на пазара каза и чух от нея“, а са свързани с НАСТОЯЩАТА ВЛАСТ и доказателствено подплатени.

Сега обаче да ви разкажем за разпита на Просто/то/ Киро, който поради радеви и херомустафови причини понастоящем ни е министър председател.

АФЕРА разкри, че прокурорите били потресени от това, което се наложило да видят с очите си и да чуят с ушите си.

Просто/то/ Киро изсипал една камара неподредени листове, принтирани от Гугъл и то така непрофесионално принтирани, че публикациите били нацвъкани и с рекламите от въпросните медии, от които били чопнати.

На прокурорските въпроси към Просто/то/ Киро какво знаел и откъде за имената от неговия списък, Киро хъкал, мъкал, мънкал и демонстрирал такава въпиюща безпросветност, липса на каквато и да е дори елементарна обща култура по отношение на политически и обществени процеси в България, че прокурорите останали със зяпнала уста от потрес.

Просто/то/ Киро демонстрирал и дълбоко невежество по отношение на разделението на властите, така и не успял да рече какво точно знае за „МихаЙлев и Маджо“ и изобщо за двама мъже ли става дума, или за един, а за Пеевски даже не знаел, че е бил депутат не само в това Народно събрание.

Разпитът на Просто/то/ Киро би могъл да влезе във филм на Тарантино, в случай, че Тарантино  може да достигне такива висоти на въображението за такъв абсурдно несмаслен образ като наш’то Просто Киро.

Afera.bg

 

«