« Върни се назад Публикувано на 21.01.2022 / 9:32

ПРОКУРАТУРА „СИЙКА“, НЕ СЕ ЕБАВАЙТЕ С МАНГЪРОВ, А ПОГНЕТЕ ЗА ВСЯВАНЕ НА ПАНИКА РАДКИ, МАТЕМАТИЦИ, КУНЧЕВЦИ И ВСЯ ОСТАЛЬНАЯ! ГЕШЕВ, ВКАРАЙ В РЕД „СИЙКИТЕ“ СИ, ЧЕ САМ СИ ГО НАХАКВАШ!

Софийската районна прокуратура се е самосезирала и е започнала проверка след участието на доц. Атанас Мангъров в предаването на Нова телевизия „На фокус“, в което заедно с д-р Александър Симидчиев дебатираха върху нуждата от ваксинация срещу Covid-19.

Проверката на прокуратурата следва да установи дали има данни за извършено престъпление, каквото е всяването на паника с фалшива информация, съобщи говорителят на главния прокурор Сийка Милева, цитирана от „Сега“.

Ало, прокуратура „Сийка“, акана сте „Сийка“!

Тръгнали да проверяват Мангъров за „всяване на паника с фалшива информация“, ти да видиш, разработиха се калабалък да става.

Ако някой зомбира  и подлуди населението на тази държава с всяване на паника и фалшива информация, това са пропогандаторите на Властта – радки, кунчевци, кирчовци, радевци, кокорчовци, математици и всякакви типове със зловещи послания, неслизащи от телевизора. Това са и телевизиите, ръководени от хипохондрици, които цял ден внушават и манипулират!

Прокуратура „Сийка“, не се ебавайте с Мангъров, а  погнете истинските властови храненици, които психозираха народа! И ако сте прокуратура на място, почнете от МАНИПУЛИРАНЕТО НА ДАННИ, които заливат медиите, пробутани от Властта!

Вместо да се занимават с корупцията, краденето и далаверите на новите лапачи, прокуратура „Сийка“ хукнала да мачка доц. Мангъров!

Гешев, сам си го нахакваш, пич! Вкарай в ред „сийките“ си, че Мангъров ще ти изяде главата накрая.

Смешници!

Веселина Томова

«