« Върни се назад Публикувано на 25.08.2023 / 9:56

ПРОКУРАТУРА И МВР ИГРАЯТ ПОШЛО ТЕАТРО С ПЕПИ ЕВРОТО, ЛЮБЕНА И ИЗСКОЧИЛОТО ВНЕЗАПНО „ОТВЛЕЧЕНО“ ДЕТЕ!

На 24.08.2023 единствена АФЕРА публиуква:

Една седмица по-рано бившата жена на Петьо Петров – Пепи Еврото, не се яви в Софийска градска прокуратура, като редовно призована, за да и повдигнат обвинение, а адвоката и е изпратил уведомление към прокуратурата, че се намирала в частна столична болница и била болна.

Любена бе призована, за да ѝ бъде предявено обвинението във вещно укривателство, повдигнато по-рано през седмицата във връзка с аферата „Осемте джуджета“. Тя има наложена забрана да напуска страната. По делото Пепи Еврото и прокурорът Дилян Деянов вече са с повдигнати обвинения, а Пепи Еврото, според властите, продължава да се издирва.

Така към момента Любена Петрова е без повдигнато обвинение, осуетено от това, че твърди, че е болна, в болнични и в частна клиника, а АФЕРА снощи я излови, че е в ресторант „Сезони“ на морето в Лозенец заедно с детето си, което бе „отвлечено“, според нейни думи, от Пепи Еврото и също се издирваше заедно с Пепи Еврото.

На всичкото отгоре нито МВР, нито Прокуратура се произнасят за тези абсурди и не обаждат как така детето изведнъж цъфна при Любена в България, след като се издирваше и беше при Пепи Еврото.

И ако само е било „пратено“ по самолет, както сега мълви пак контролирана легенда, как така МВР и прокуратурата не знаят кой, аджеба, го изпрати това „отвлечено“ дете обратно в България, след като си беше с Пепи Еврото.

Междувременно, абсолютно контролирано в угода на Пепи Еврото, бе пусната „новина“, която услужливо бе транслирана от де коя медия се сетите, че Пепи Еврото бил умрял от инфаркт в Дубай.

„Новината“ обслужва естествено както Пепи Еврото, така и целия корумпе кръг от магистрати – бивши и настоящи на Еврото. И е умрял, ама друг път.

Очевадно е, че ни разиграват пошло театро! Прокуратура и МВР тугедър. В полза – няма нужда да анализирате кой знае колко дълго кои имат полза от това.

Afera.bg

«