« Върни се назад Публикувано на 09.08.2023 / 13:07

ПРОКУРАТУРА, ДАНС, МВР, ГДБОП, СЕЗИРАНИ ЗА БЕЗПРЕЦЕДЕНТНАТА, БРУТАЛНА, ПРЕСТЪПНА ХАКЕРСКА АТАКА СРЕЩУ MEDIAMALL.INFO И САЙТОВЕТЕ НА ВЕСЕЛИНА ТОМОВА И ВАСИЛ ПЕТЕВ!

На 7.08.2023 АФЕРА публикува:

На 8.08.2023 АФЕРА публикува:

На 8.08.2023 АФЕРА публикува:

БЕЗПРЕЦЕДЕНТНАТА, БРУТАЛНА ХАКЕРСКА АТАКА СРЕЩУ СТАРТИРАНЕТО НА ПЛАТФОРМАТА MEDIAMALL.INFO, КАКТО И СРЕЩУ САЙТОВЕТЕ, СОБСТВЕНОСТ НА СОБСТВЕНИЦИТЕ НА MEDIAMALL.INFO ВАСИЛ ПЕТЕВ И ВЕСЕЛИНА ТОМОВА – АФЕРА, BIG5, ПРОДЪЛЖАВА С НЕСТИХВАЩА МОЩ И НАЛЯТ ОГРОМЕН ФИНАНСОВ РЕСУРС.

Чуждестранните ни партньори, на чиито сървъри са качени сайтовете на Веселина Томова и Васил Петев, са изумени от това, което се случва в родната ни държава – кочина, както и мощта на бруталната престъпна хакерска атака, безпрецедентна по своята сила.

Тези, които се страхуват от стартиращия проект MediaMall.info, са впрегнали огромен финансов ресурс, като едновременно атакуват неспирно сайтовете АФЕРА, BIG5 и MEDIAMALL, с наглост и бруталност, с единствена цел – да бъде заглушена и елиминирана свободната журналистика.

Собствено наше разследване сочи, че атаката категорично идва от България и от знакови среди, разполагащи с група с хакерски ресурс, ползвана от Поръчителите на тероризма срещу журналистите.

Схемата е – Поръчител/и/ към Разполагащ техен партньор с група от хакери.

Васил Петев и Веселина Томова сезират Прокуратурата, ДАНС, МВР, ГДБОП за хакерския тероризъм насочен срещу медийните им сайтове, и срещу стартирането на медийната платформа MediaMall.info

Предвид печалния опит на АФЕРА с институциите, когато в продължение на година беше подложена на ежедневен хакерски тероризъм, впрочем, от същите поръчители и логистични изпълнители, не очакваме кой знае какъв резултат, но сме длъжни да сезираме всички институции, които са длъжни и на които плащаме данъци за да си свършат работата.

На Поръчителите и изпълнителите казваме в прав текст: каквото и да правите, колкото и пари да потрошите, както и да ни пресирате брутално, заради страховете си, прогнилите си от корупция душички и заради маниакалното си нарцистично его, няма да стане вашата!

Знаем ви кои сте!

И ще си го получите.

Защото никой няма да право да се гаври със свободата на словото, със свободата на журналистиката, с правото на труд и вложените усилия, пари и нерви на всеки един от нас.

И защото сте ПРЕСТЪПНИЦИ!

Веселина Томова

Васил Петев

«