« Върни се назад Публикувано на 14.09.2023 / 22:51

ПРОКУРАТУРАТА СПРЯ РАЗСЛЕДВАНЕТО ПО ЗАКАНАТА ЗА УБИЙСТВО НА ВЕСЕЛИНА ТОМОВА, ЩОТО ЧАКАЛА „ПРАВНА ПОМОЩ ОТ САЩ“! КАТО ДОЙДЕЛА „ПОМОЩТА ОТ САЩ“ ЗА „КАНДИДАТ – УБИЕЦА“, НЕЗАБАВНО ЩЯЛА ДА ВЪЗСТАНОВИ ДОСЪДЕБНОТО ПРОИЗВОДСТВО!

С постановление на Районна прокуратура – Варна бе спряно наказателното производство, образувано за закана за убийство на журналистката Веселина Томова.

От постановлението разбираме, че прокуратурата поискала „правна помощ от САЩ“, помощта от САЩ не била дошла още, и та така… Досъдебното производство е спряно.

След като „правната помощ от САЩ“ все пак се натуткала някога да дойде за „кандидат -убиеца“ на Томова, прокурорът пише „незабавно да бъде уведомен“ за да възобнови досъдебното производство.

Както вече е известно срещу журналистката Веселина Томова беше отправена закана за убийство, заедно със закана за убийство на екс главния прокурор Иван Гешев. На Томова бе наложена охрана, от която тя се отказа сама след идването на власт на настоящето правителство с вътрешен министър Калин Стоянов.

Кой какво прави в тая държава кочина, все чака нещо от … САЩ. Та и прокуратурата така, за МВР да не говорим, те изобщо не знаят къде се намират.

Afera.bg

«